Fredagsvafler

Om det skyldes at jeg er glad i vafler, eller at jeg er litt lat i dag.. det er nok en kombinasjon ;-)

Den opprinnelige planen var noe enkelt som tunfisk/egg, men det ble altså vafler – det er jo så fort gjort.

Vaffelrøra ble gjort uten målinger og består av; egg, skummet melk, sukrinmelis, kardemomme, kanel, en klype salt, mandelmel og proteinpulver (melkesjokolade).

Jeg synes denne uka har vært lang, så det føltes veldig godt å komme hjem fra jobb og vite at det er fredag.
Ellers veide jeg Todd i dag tidlig (ble nysgjerrig vet du Malin), og jeg som har trodde at han lå rundt 4,7 kg. Veslegutt har blitt voksen! Han veide 5,2 kg – perfekt.

Jeg blir uten kamera denne helgen, så det blir ikke så mye blogging. Har ingen store planer denne helgen, så jeg skal få gjort meg ferdig med oppskriftsheftet tenkte jeg. Jeg har valgt ut 20 favoritter blant dessertene jeg har laget opp igjennom tidene.
Da gjenstår det bare å få litt hjelp til layout neste uke så er det klart. Jeg er litt usikker på hvordan jeg skal sende det til de som ønsker å kjøpe det. Om jeg skal sende en fil på mail, eller få det printet ut og sende i posten – det blir liksom litt mer personlig, men samtidig litt dyrere. Har de av dere som er interessert i det noen forslag eller ønsker så tar jeg gjerne imot.

Ønsker dere alle en riktig god helg! :grin:

38 kommentarer til “Fredagsvafler

 1. Frøydis

  Å sende en fil pr mail blir jo mindre jobb for deg.. Kan jo bare skrive det ut her hjemme.. :mrgreen:
  *gleder meg*

 2. Kjersti Bakken

  Blir spennende å se hvilke oppskrifter som blir i heftet 🙂
  Jeg kunne tenkt meg å kjøpt det som pdf, da har jeg mulighet til å lage det som et lite hefte – litt mer kos å ta fram enn en bunke ark. 🙂

  God helg til deg også!

 3. Monica

  Jeg vil også gjerne kjøpe et eksemplar,gjerne printet ut og sendt i posten:) kjempe spennende at du lager et oppskriftshefte:) i dag har jeg handlet for å lage protein vafler,men må nok vente med å lage det til søndag:) også lurte jeg på,hva er bakepro?? jeg spurte etter det på butikken og på helsekosten men ingen hadde. ha en fin fin helg:)

 4. Michelle

  jeg har faktisk ikke spist annet enn slike vafler i dag.. enkelt, god og perfekt for trøste spising. måtte si farvell til pusen etter 19 år sammen! 😥 Så ta vare på Todd og gi han all den kjærligheten et husdyr bør ha (pluss litt mer), for den dagen du må si farvel, letter det mye på sorgen når du vet de har hatt et fantastisk liv med mye kjærlighet og omsorg. pusen min malte til siste slutt 😉 (til tross for dårlig helse mot slutten).
  God helg Kristine, gleder meg til heftet ditt kommer ut! PS: er kjempe fornøyd med pakken fra Nordic Nutrition

 5. FN

  Lage det som PDF fil slik at man kan printe ut selv. Billigst for begge parter, greit også iforhold til endringer du evt gjør på oppskriftene.

 6. Julie

  PDF er billigere – men det er også lettere for folk å misbruke mtp. at de kan da bare sende det videre til folk de kjenner og spre det utover. Det er litt mer arbeid å legge det ut manuelt om de skulle ønske det.
  Antar du lagrer en PDF til senere uansett i tilfelle endringer og slikt så du har selv da 🙂

 7. Stine

  Printe ut og sende i posten! Det er så gøy å få noe annet enn regninger 😆

  God helg til deg og søte Todd!

 8. Iris

  Jeg stemmer også for å få det printet ut og tilsendt i posten – enig i at det oppleves mer personlig, og jeg liker å ha det i papir! Prisen blir nok ikke noe problem 😉 Gleder meg!

  God helg!

 9. Beate

  Vafler er jo perfekt middag! 🙂 Jeg hadde havregrøt selv. Haha.

  Todd har jo en flott vekt. Skulle ønske min lille gamle pus veide like mye, men han er under 3 kg nå.. Liten og tynn.

 10. christine

  Nydelige Todd! mått flir godt av det bilde, klumpen sier jeg :mrgreen: digger den katta! ps. vil gjerne kjøpe et hefte , samt få det tilsendt i posten 😛 ….vaflene så bare deilige!!!;)gleder meg til deffen er over jeg nå, så blir det vafler også her i huset 😆 God fredag!

 11. Maren

  Ååå, oppskrifthefte sendt i posten hadde vært herlig! Jeg er villig til å betale litt ekstra for noe litt mer personlig 😉

 12. Malin

  Det er selfølgelig billiger og mindre tidkrevende å sende en pdf på mail. Da kan jo de som vil, bare få det printa ut selv. Jeg kjøper uansett 😀

  Hehe, du måtte sjekke ja 😉 5,2 kg var finslig i forhold til den klumpen jeg har hjemme. Saga skal jo være litt stor, men Melvin veier rundt 500 gram mindre enn hun. Han fyller ut skinnet sitt godt kan du si :mrgreen:

  Håper du får en fin helg!!!

 13. Linn L

  Jeg vil betale mer for å få det sendt i posten!!

  Føler på meg at dette bir begynnelsen på en oppskriftsbok 😉

  😉

 14. Smilefjeset

  Stemmer for PDF paa mail!
  Det blir mindre papir (miljovennlig), og lett aa finne frem uansett hvor man er, bare man har tilgang paa PC.
  Mindre jobb for deg. Og ting kan jo bli borte i posten, selvom det skal litt til for det skjer i Norge.

 15. Monica

  Stemmer for papir og hjem i posten. Jeg vil helt klart kjøpe noe sånnt, for synes du har mange fantastiske oppskrifter. 🙂

 16. Lise

  Hvis du printer ut og sender pr post unngår du i større grad at folk sender til hverandre istedenfor å at alle kjøper. Samtidig er jo pdf hakket mer praktisk da, og folk kan skrive ut selv. Men tror ikke pris er noe problem om du velger å sende pr post, de fleste er nok villige til å betale litt ekstra for oppskriftene dine, det er ihvertfall jeg;) Gleder meg til de kommer ut!

 17. Marianne

  Fine fine Todd 😛

  Psst: tips som om mulig fungerer ang. bruk av den røde whey cooler’n;
  Desserter: Type rød fromasj (lagd på kesam osv) – og rød gele
  (lagd på gelatin/agar agar osv) alene, eller som topping
  på kake o.l
  Eller også i noe slush/sorbet-ish 🙂

  Lykke til med innspurten på boka,
  god helg til dere alle 🙂

 18. Anonym

  Veldig bra blogg du skriver, Kristine 🙂 Jeg lurer på hvor man får kjøpt mandelmel? kan man bruke vanlig proteinpulver i stedet for bakepro?

  mvh Julie

 19. silje

  i den pakken du har satt sammen. hvordan blander du proteinpulveret? med vann eller melk? hvor mange kcal er det per shake?

 20. Kristine

  @Anonym: Mandelmel får du kjøpt på helsekost. Du kan bruke proteinpulver istedet ja, men det kan bli noe tørrere.

  @silje: Hvilket av de mener du? Saftproteinet blander du ut med vann, 80 kcal per scoop.

  Og ellers tusen takk for tilbakemeldinger – det hjalp i hvert fall meg til å ta en beslutning. Her vinner demokratien! Kommer tilbake til hva, hvorfor og når 😀

 21. Madelein

  Jeg vil gjerne kjøpe ett hefte, mye kjekkere å ha oppskriftene utskrevet;) Dyrere og mer arbeid for deg, men greiere, FINERE og LETTERE å få brukt!=)
  Du er så motiverende med all maten & treningen=)
  Blir spennende å se hvilken gode oppskrifter du velger å ta med (ikke minst hvilken desserter=D ).

Det er stengt for kommentarer.