Gratinert taco

Jeg har en bil, en golf IV. Jeg husker hvor glad og stolt jeg var da jeg kjøpte den for 5 år siden. Men nå? Jeg tror aldri jeg har angret så mye på et kjøp i hele mitt liv, det har vært noe galt med den bilen så og si hver måned disse årene.
I dag datt hele j**** vinduet på førersiden ned i døra, du kan tro det ble trekkfullt og kaldt ja. Det er ikke sommer lenger nå for å si det sånn, jeg måtte jo bare la bilen stå. Det verste er at nøyaktig det samme skjedde på passasjersiden for et par år siden.
Jeg ønsker meg en ny bil..  eventuelt et hjemmekontor og et hjemmegym  :mrgreen:

Nuvel, det ble trening etter jobb i dag som vanlig. Fikk med mamma på 40 min kardio på mølla.

Middag i dag ble en av favorittene mine; Taco


En pakke (400g) karbonadedeig stekt med løk, hvitløk og tacokrydder (cummin, paprika, ingefær, chili, salt, pepper). Ost over og gratinert i stekeovnen i 10 min på 220 grader. Nøt det hele med rød, grønn og gul paprika, mais, agurk, dressing og cottage cheese.
Jeg elsker store middager.

Ellers fikk jeg tre tips om hva man kan bruke Whey Cooler (saftprotein) til:
1. Blande ut i stor mugge med masse isbiter og la stå i kjøleskapet, lett tilgjengelig proteindrikke (den er jeg med på)
2. Blande ut og fryse/lage saft-is (har ikke prøvd, men det kan jo funke)
3. Bruke som blandevann (ok, her er jeg skeptisk.. en whey cooler shot anyone?:lol:

14 kommentarer til “Gratinert taco

 1. Oda

  Haha, faen ta volkswagen for det der.. Er jo en svakhet de er kjent for det med vinduene.
  Akkurat det samme skjedde med meg, midt på vinteren falt vinduet ned i døren! Drit kult.. nei!

  Maten så god ut, har spist noe likende selv idag.. Bare laget det som en slags gryterett istede, men litt kesam + + så det ble en god saus ich til 😉
  Håper vi sees til helgen.

  Klem <3

 2. Kristine

  Haha.. jeg er bare glad for at det skjedde idet jeg dro, og ikke på selve motorveien. Nordavind rett inn i øret, håret til alle kanter osv.
  Nam, hørtes godt ut – karbonadedeig er godt i all slags form.
  Håper vi sees til helgen ja, stor klem

 3. Anonym

  merkelig det der…vi hadde en vw passat, det med vinduet skjedde med meg PÅ motorveien. Jeg bor i Bergen , det var vinter og det regnet katter og hunder. Det ble en helsikens tur!!! Nå har jeg en honda og er strålende fornøyd, beste bilen i væla.

  Jeg har lurt litt på det tacokrydderet ditt….er det omtrent like deler av alt? (vet jo du kommer med oppskrifter, men det er snart freddan….*S*

 4. ellie

  😛 kanskje man kan bruke whey cooler i eggefluff??

  jeg fikk nettopp melding på mobilen fra posten om at kristinepakken har ankommet butikken!! MÅ LØPE! gleder meg kjempemasse til å sette tennene i proteinbarene min med kokos 😎

 5. Malin

  Godt å høre at andre forbanner seg over bilene sine. Jeg hadde jo isbane inni min gamle bil i fjor vinter. Herlig :mrgreen:

  Jeg lurer litt på dette saftproteinet. Samboer var litt skeptisk til å bestille proteinpakken din, for han hadde så dårlig erfaring med slike protein. Hvordan er de i smak, og kan det sammenlignes med noe? Jeg vet at det ikke er det samme som «vanlig» saft 😎

 6. Jane

  Jeg kjører BMW ikke noe gærdi med den.. hehe..

  Du får kjøpe deg en ny bil, det fortjener du. Er nok billigere det enn å måtte reparere hele tida..

  Tacograteng skal jeg ha til uka… Nam… 😀

  Har du forresten testa den nye Skyr Frukt enda?

  Han gubben min var skeptisk til drikket i proteinpakka di han å..Harn har smakt andre merker og sier de ikke er noe gode. Men nå er ikke jeg han så jeg lurer også litt på hvordan den smaker? Om den kan sammenlignes med noe? Syns mange ganger det blir kjipt med vanlig prottisshake 😛

 7. Lisa

  Tenkte på at siden du liker taco så godt så kan jeg gi deg denne oppskriften 🙂

  De blir nydelige og du kan bruke de til hva som helst.
  Tacokjøttboller!
  250g karbonadedeig
  en halv vårløk hakket
  et hvitløksfedd hakket
  30g nachos
  en halv pakke taco krydder
  litt revet lett ost
  litt havsalt
  fersk persille

  Blander alt ilag og former de til små boller
  Har de i fryseren i 30 min før jeg steker de på 200 grader i 30 min 🙂 mmmm

 8. Charlotte

  Dette så veldig godt ut 🙂 Hva syns du om bokhvete? Noen meninger? 🙂 Fant nemlig puffet bokhvete på helsekosten i dag, som jeg prøvde med melk, vaniljeessens og eplesyltetøy, nam nam 😀

 9. Kristine

  @Gro S: Huff da, heldig med den 😆
  Jeg har ikke kjørt noe særlig annet enn vw, men skal ikke se bort ifra at det blir et annet merke ved neste kjøp ja.
  Det blir ikke middagsretter i heftet dessverre, men jeg tar omtrent like mye av alt bortsett fra cummin – da tar jeg masse! 😎 Og litt mindre av salt og pepper.

  @ellie: Ja, det må jeg prøve 😀 Fikk du hentet pakken, har du satt tenna i en kokosbar?

  @Malin: Herlig med slike historier, den gamle golfen jeg hadde før var også gjennom et par ting. Men denne bilen skulle liksom være litt nyere og bedre.. jadda.
  Jeg liker det saftproteinet fordi det er litt syrlig, frisk smak, det er ikke altfor søtt – så det spørs jo hva han foretrekker. Det har smak av bringebær (+cranberry som sikkert gir den litt mer syrlig smak), og sitron ice-tea.

  @Jane: Jeg ønsker meg en ny bil, en audi kanskje. Eller en splitter ny golf, selv om det byr meg imot å kjøpe vw når jeg har den haugen av en bil 🙂
  Nei, har ikke smakt den nye skyren.
  Vet liksom ikke hvordan jeg skal forklare det, men det er som en syrlig saft – jeg synes det er godt, er lei av den tjukke, søte smaken.

  @Maije: Lov meg at du gir meg en tilbakemelding om du noen gang skulle prøve det :mrgreen:

  @Lisa: Takk! Lagde faktisk lignende kjøttkaker til D i går (uten nachos), men jeg synes alltid det frister mer med hakket karbonadedeig – masse smelta ost oppå 😈

  @Charlotte: Jeg har aldri smakt det, eller brukt det i baking, men det skal visst være bra. Det er glutenfritt og proteinrikt ettersom jeg har skjønt, ikke noe forbindelse med vanlig hvete (selv om navnet tilsier det).
  Alt puffet er godt synes jeg, pleier å spise havrepuffs.

  @Me: Taco er godt ja! 🙂

Det er stengt for kommentarer.