Red curry chicken

Benøkt + mage og litt skuldre i dag. Har ikke trent overkroppen på flere uker, så måtte kjenne litt pump igjen :grin:

Dagens øvelser
Strakmark

20 kg x16 (oppvarming)
40 kg x8
50 kg x8
60 kg x8
70 kg x6

Leg ext.
Liggende lårcurl
Sit-ups i skråbenk m/vektskive
Sittende lårcurl
Crunches i maskin
Sidehev/fronthev

Dagens middag


Stekte først kyllingfiletene raskt i stekepanne med salt & pepper, smurte de inn med red curry paste og strødde parmesanost over –  inn i ovnen på 220 grader i 15-20 min. Stekte rødløk i olivenolje. Spiste det hele med spinat og ananas til, passet perfekt til den sterke kyllingen.

Har dere lagt merke til hvordan kroppen endrer seg i løpet av årene med tanke på fettreserver? Kanskje det bare er meg, men jeg har aldri vært så markert på selve kassa som det jeg er nå (uten å være i konkurranseform).

Jeg mistenker at gravitasjonen har begynt å gjøre seg gjeldende, alt går jo litt nedover med årene ;-)
Så jenter, trenger dere motivasjon så må det være at muskler holder seg der de skal, og løfter opp (så godt det lar seg gjøre).
En gjennomsnittlig kvinne mister 0,2 kilo muskelmasse i året fra hun er 20 til hun er 50 år gammel, men dette kan vi heldigvis gjøre noe med. Styrketrening er viktig!

9 tanker om “Red curry chicken

  1. avatarKarianne

    Du, det har jeg faktisk lagt merke til selv, at fettreservene endrer seg. Har tenkt at det har med graviditeter, amming og hormoner å gjøre, men det er jo mulig at det har med alderen å gjøre også. 😀
    Stemmer for å få frem budskapet om at styrketrening er viktig for kvinner og blir bare viktigere med årene. 😉
    Ønsker deg en fortsatt god kveld! 😀

  2. avatarHilde

    Jeg har også merket det! Det er som om alt fettet synker ned til rompa 😆 Ansiktet mitt er mer markert også, hadde mer bollekinn før. Synes pectoralisen er sexy jeg, da, så jeg klager ikke 😉

  3. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Karianne: Graviditet og gravitasjon gjør noe med kroppen ja. Jeg har jo ikke opplevd det første, så for min del er det alderen.. Ja ja, det kunne ha vært verre 😀
    Ha en fin kveld du og!

    @Hilde: Ja! 😆 Nei jeg klager egentlig ikke – mindre fett på pecs og mer på gluteus er bedre enn omvendt.

  4. avatarJane

    Så skikkelig godt ut 🙂

    Tror du har fått posta innlegget to ganger, hvis ikke er det bare nettlesern min som tuller…

    Har hatt en god treningsøkt i dag selv. Økte vekt på strake markløft. Blir vel støl i morra da 😛

  5. avatarPia

    Nok en gang ser det ut som en deilig middag. Men lurer på en liten ting bare.. blir du mett av den porsjonen der? Har tenkt det flere ganger at middagen din ser litt liten ut (ikke alltid da;p), med tanke på at du trener såpass mye mener jeg.

  6. avatarKristine

    0,2 kg muskelmasse i året! Det er relativt mye når det er svært vanskelig å legge på seg muskler. Det er med andre ord bare å dra på gymmet og pumpe 😆

  7. avatarCharlotte

    Oi, det er en tanke man kan ha i bakhodet 🙂 Når jeg skulle ta markløft denne uka her, klarte jeg ikke holde grepet om stanga, den gled ut i fingrene mine. Noen tips? Hva er red curry paste?

  8. avatarKristina

    Hey!:) Ville bare si at din blogg er den beste jeg leser. Også lurte jeg bar på om hvilken curry paste du bruker? Skulle gjerne hatt en uten sukker, men jeg finner ingen…..

  9. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Jane: Jo, fikk fikset det! Kjennes det i hamstrings i dag? 😀

    @Pia: Jo, ble passe mett. Det er nesten 300g kylling, og dette var faktisk en liten porsjon til å være meg :mrgreen: Pleier å spise 4-500 g kjøtt + grønnsaker, dressing, ost o.l.
    Jeg spiser dessuten alltid kveldsmat/dessert etterpå.

    @Kristine: Ja, snakk om å måtte kjempe hardt for musklene! Det er hardt å være sterk jente 😀
    Vi får bare stå på, heldigvis har vi allerede dannet et godt grunnlag med treningen hittil.

    @Charlotte: Jeg pleier å ha omvendt grep på de tyngste vektene, og er jeg i tillegg svett på henda bruker jeg papir og surrer rundt stanga.
    Red curry paste er som en rød pesto – kjempegodt

    @Kristina: Tusen takk! Bruker Blue Dragon

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *