Sjokoladevafler

Det er så mange gode vaffelvarianter har jeg funnet ut!

Her om dagen ble det sjokoladevafler;

Og ved et nærmere øyesyn kan man se sjokoladebitene ♥

De består av;
egg, sukrinmelis, melkesjokoladeproteinpulver, mandelmel, hi-maize og sukkerfrie sjokoladepletter.

Gratulerer med dagen D! Nå skal vi ut og spise italiensk pizza ;-)

12 tanker om “Sjokoladevafler

  1. avatarKristine

    Hvordan er det pulveret som shake? Løser det seg lett opp eller klumper det? Vurderer STERKT å kjøpe det neste gang:)

  2. avatartreningsjenta90.blogg.no

    Åå, jeg klarer ikke å vente til oppskriftshefte ditt kommer ut!! 😀 Gleder meg virkelig.. Du er utrolig dyktig! Kommer forresten oppskriftene med næringsinnhold??

  3. avatarMichelle

    ser smakfullt ut 😀 hvor får man kjøpt sukkerfrie sjokoladepletter? vanlig dagligvare butikk eller må man på helsekosten?

  4. avatarMariell

    Har kjempelyst å prøve slike vafler, men lurer på; setter det ikke seg fast i vaffeljernet? Prøvde å lage vafler av cottage cheese, egg, mandelmel, sukrin, kardemomme, bakepulver og litt vann. God på smak, men vanskelig å steke… Har du lav varme på, eller et annet lurt triks, eller er disse her bare uproblematiske å steke?

    Så fikk jeg en idé hvis noen der ute som har kjøpt proteinpakken din vil teste det ut; hva med å helle utblandet whey cooler cran-raspberry coctail i slike isformer (pinneis)?? Kan ikke det funke som en deilig saftis? Har ikke kjøpt pakka selv, men fikk ideen om at det hadde vært artig å prøve…

    Ha en hyggelig kveld! 🙂

  5. avatarKaroline

    Så flink du er. Du har akkurat åpnet mine øyne for Sukrin. I love it!! Forresten, vet du hvor mange kcal det er i et rått egg?

  6. avatarDiana

    Heej! Å våfflor och proteinpannkakor kan ätas i oändlighet jag brukar ha kesella vanilj eller kesella jordgubb/lime till super gott=)
    Köp med hem nästa sverige tur 🙂
    Kan jag också köpa «Weber`s proteinpakke» även om jag bor i sverige??
    Ha en fin dag/ Diana

  7. avatarMaren

    Bare et spm. ift.sjoko-proteinpulver og varme; når jeg prøvde å lage med 0 carb belgisk sjokoladepulver er det som om at pulveret koagulerer og klumper seg. Smaker 😥 dårlig!! Må da kastes. Er dette pulverert beregnet på høyere temperaturer?

    Takk Kristine 😮

  8. avatarKristine Innleggsforfatter

    @Charlotte: Nei, jeg har bestilt de fra nettet – men det er nok billigere å kjøpe sukkerfri sjokolade på helsekost.
    Takk, det var kjempegodt!

    @Eirin: Helsekost selger nok sukkerfri sjokolade. Jeg kjøpte fra netrition.com – men det blir dyrt med frakt ++

    @Kristine: Det løser seg lett opp!

    @treningsjenta90.blogg.no: Takk for det, snart ferdig nå. Ja, med næringsinnhold.

    @Michelle: Kjempegodt var det, spiste de med smør og sukrin på og jeg da 😀 Det går helt fint med sukkerfri sjokolade som man hakker opp

    @Mariell: Vær forsiktig med for mye vann i, eggehvittene gjør at vaflene holder seg sammen – så røra skal helst være litt seig. De må enten ha litt fett i selve røra, eller i jernet når du steker – ellers sitter de fast.
    Ja, om noen vil prøve det! Kanskje jeg husker det til helgen og.

    @Karoline: Sukrin er fantastisk, har brukt det i over 3 år nå. Ca 80 tror jeg

    @Diana: Ja det er så godt! Jeg spiser de med smør+sukrin/kanel og litt sylt.
    Nordic Nutrition sender bare ut i Norge, tyvärr..

    @Maren: Det har jeg aldri opplevd, og jeg har bakt med det pulveret. Hva har du laget/hvordan ble det oppvarmet? Det skal ikke klumpe seg selv om det utsettes for varme, kanskje du må riste det sammen med litt vann før du tilsetter i en evt røre.

    @Anonym: Oi takk. Jeg er sammen med en gutt

  9. avatarMaren

    Ja kanskje det..jeg har tilsatt det i det tørre..Mulig feil det..Stekte dem på stekeplaten på komfyren..Lagde også sjoko-protein-kaffe, og da koagulerte sjokoladepulveret til toppen..Æsj 😕 Men takk, skal prøve å blande det ut først! God kveld! 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *