Skumrulle – andre forsøk

Det ble en grei styrkeøkt etter jobb i dag, en middels benøkt – hverken lett eller tung.

Knebøy
20 kg x16 (oppvarming)
40 kg x8
50 kg x8
50 kg x8
60 kg x6

Liggende lårcurl
30 kg 8×3

Sit-ups i skråbenk m/vektskive
10×3

Leg ext./benspark
50 kg x8
45 kg x6
40 kg x5
40 kg x5
35 kg x8
(ingen pauser mellom settene)

En-bens benpress
Lett, mange reps

Deretter ble det som vanlig en liten tur i skogen med Jack. Uansett hvor trøtt og sliten jeg er, uansett vær og vind, så har jeg satt meg som mål å gå den turen hver dag. Både fordi det er det beste Jack vet, men også fordi det klarner tankene mine.
Apropos det så trenger han alle de turene han kan få, vi
var nemlig hos dyrlegen med han i helgen. Han har visst fått en fettkul på magen – heldigvis ikke noe annet – og da veide vi han også. Han har gått opp 4 kilo det siste året, men han er fortsatt slank og fin da – jeg tenker vi sier at han har bygd muskler jeg :mrgreen:

Og så over til andre forsøk av mission roll-over. (Som dere kan se har Jack sin egen gule rulle).

Tja. Det er vel ikke så mye mer å si om den saken, godtvondt er det i hvert fall!

Forresten, i går sitter vi og skravler sammen hele familien, og så sier plutselig pappa til meg at han gleder seg til å få pakke. Javel sier jeg, hva da? Nei, han venter i spenning på det han har bestilt gjentar han. Ok, men hva er det som er så spesielt med den pakken? Han venter på proteinpakken sin!  :mrgreen:
Men på den andre siden hvorfor ikke, proteintilskudd er bra for alle som trener, uansett alder eller kjønn.
Så der hører dere, gjør som pappa Weber: Bestill her

11 kommentarer til “Skumrulle – andre forsøk

 1. Malin

  Jeg synes dyr skal ha litt » å ta i», så Jack er nok kjempefin med 4 kg ekstra muskler :mrgreen:
  Hvordan er Todd der? Min Melvin er nemlig en skikkelig jojo-slanker. Han spiser samme type fôr (skikkelig kresen i matveien..) og er like lat/aktiv som alltid, men vekta og magemålet *kremt* varierer veldig..

 2. Marit

  Jeg må bare skryte litt av bloggen din, Kristine 😛 Du er en flott jente, som er utrolig folkelig og likanes. Digger bloggen din og alle de flotte oppskriftene du koker sammen 🙂

  Stå på videre! Har du forresten noen planer for fremtiden mtp fitness? 😛 bare nysgjerrig 😉

  Mvh Marit

 3. kriweb

  @Beate: På HM! Tror kanskje det er en pysjbukse

  @Hanne: Blir alltid det til slutt 😀

  @Nina: Nei jeg gir opp :mrgreen:

  @Malin: Jeg liker også det, og synes han er myye finere nå. Jeg tror jeg bare har veid Todd et par ganger, sist var han 4,7 kg – men skal ikke se bort ifra at det er litt mer nå. Synes han har fått litt vom 😆

  @Iris Beate: Jaa 🙂

  @Charlotte: Jeg var skeptisk i starten, men kunne ikke tenke meg et liv uten hund (Jack)

  @Henriette: Nei, det er egenmassasje 😀

  @Marit: Åh takk! 😳
  Jeg fikk faktisk veldig lyst til å stille igjen her om dagen, men jeg vet ikke. Tiden får vise 🙂

 4. Ingvild

  Jeg lurer på om du har noen fine program for bakside lår/fokus rumpe? Jeg liker best å trene frie vekter, og nå kjører jeg programmer med bulgarsk utfall og ettbens kneløft på benk opp og ned (med hantler). Og så noen knebøy med stang til oppvarming. Jogger også, og involverer underkropp i mage/hofteøvelsene mine bla med ball/redcord. 🙂

 5. Kristine

  Det virker som du har et godt opplegg allerede! Fremgang kommer når man tør å presse sine egne grenser, så øk vektene og kjør tungt. Jeg liker også strakmark for bakside ben.

Det er stengt for kommentarer.