Skumrulle – første forsøk

I dag ble det treningsfri, det er godt med en liten pause fra gymmet etter å ha trent fire dager på rad. Dessuten liker jeg best å trene på starten av uka, når fredag omsider kommer så er jeg sliiten.
I helgen blir det litt lengre turer, håper det fine været holder seg. Kanskje jeg drister meg til en joggetur og.

Et godt mellommåltid;

Under sukrin, kanel, eple og pære skjuler det seg havrepuffs og melk. Jeg er så glad i havrepuffs, har spist det nesten hver dag i ett år nå. Favoritten da jeg var yngre var honni korn – og dette er jo nesten det samme.

Ellers lagde jeg meg noe veldig godt til middag;
Kyllingnuggets med parmesan

Panerte
kyllingbiter – først dyppet i eggehvitte, deretter rullet i parmesanost. Stekte i olje sammen med hvitløk. Stekte også rødløk, asparges og paprika. Dyppet nuggets i søtsterk sennep – nam!

Over til denne skumrullingen. Dette er jo vondt! Men jeg tviler ikke på at det er effektivt, rullen er hardere enn jeg hadde trodd og den får virkelig trykket de vonde områdene – alt ettersom hvor mye kroppsvekt jeg legger på.
I dag kjente jeg faktisk at jeg hadde brukt den – selv om jeg bare fikk ligge i fred i noen minutter.

Det startet så fint, jeg fikk inn teknikken og rullet både på ryggen og på siden..

Etter noen minutter greide ikke Jack å holde seg lenger.. dette måtte da være noe jeg drev med for å leke med hanJoda, neida så.. slik gikk det første forsøket.

Men jeg har troen på at det kan hjelpe, og etter å ha kjent meg litt støl i dag så har det i hvert fall ikke blitt noe verre. Jeg tester det ut et par ganger til (når Jack er et annet sted). Jeg vil prøve å fokusere på korsryggen og hoftene – det er der jeg har mest problemer.

I kveld blir det kino og se på gamle actionhelter – The Expendables!

Håper dere får en fin helg videre :grin:

15 kommentarer til “Skumrulle – første forsøk

 1. Jane

  Har lyst til å prøve en slit skumrulle selv.. Ser MyRevolution selger de..

  Jeg har sett The Expendables på kino i dag jeg.. Det var min type film. Bare synd ikke Bruce Willis var mere med 😳

  Men Jason Statham er er god erstatter for de litt eldre gutta nå 😛

 2. marcus

  Hei. Så dere tilfeldigvis på kinoen i dag. Holdt på å komme bort å fortelle at jeg synes du har en bra blogg. Tror det er den eneste jeg leser jevnlig faktisk. Men så tenke jeg, du har vel ikke blogg for å bli gjenkjent på gata 😉
  Selv om det var litt vel lange skyte scener så var jo ikke filmen så verst. Ha en hyggelig helg.

 3. hanne

  Virkelig artige bilder! :mrgreen: synes ellers du har en veldig bra blogg! Du skriver bra! Det er sååå mange Kjedelig trening slach mat blogger der ute på nettet. Du skriver reflektert og interessant. I tillegg er det utroliig artig at du fletter inn todd og jack i bloggingen din:) Får iallefall meg til å lese videre:)

 4. matias

  Heisann!

  Desverre er det litt vanskelig å få tak i skumruller her i Norge. Og de få som selger det, selger det til en rimelig latterlig høy pris. 600 kr for en 12″ skumrulle blir bare litt for dumt i mine øyne 🙂

  Men det er bare å bestille i fra produsenten i statene og få produktet til en rimelig pris 🙂

  Det jeg, og flere av mine venner har gjort er å bestille opp x-antall 36″ (36 tommer lang) og for så bare å kappe dem i to.

  Jeg bestilte opp 6stk 36″ og fikk da 12stk 18″ etter å ha delt dem i to. Stykkprisen blir da ca 120 for en 18″ ikke 600 for en 12″ 😉

  De jeg ikke skulle ha selv solgte jeg unna til venner og kjente som bruker dem flittig.

  dagens tips:

  http://www.optp.com/AXIS-Roller-Black-Series.aspx

  ha en fortsatt finfin dag!

  Matias Barkhall

 5. Gine

  Du har så utrolig fin kropp 🙂 missungelig 🙂
  er det lov å spør hvor mye du veier..? er bare nyskjerrig..
  God Helg!!

 6. Rie Aleksandra

  Hahahaha, for noen bra bilder. 😆 Har vært på knebøycoaching selv nå og må vel bukke under for presset og gå til innkjøp av noen ruller og baller selv. Som Hilde sier, «å balle» er et nytt verb. :mrgreen: God helg!

 7. Kristine

  @Karianne: Det spørs når jeg skal få til en rulleøkt til, Jack fotfølger meg overalt 😀 Ha en fortsatt god helg!

  @Hilde: 😆

  @Kristin: Nettopp – jeg trodde det kun var katter som hadde den holdningen (alt som blir kjøpt til huset er til han), men alt av aktivitet som skjer er visst for Jack.

  @Jane: Jeg synes filmen var ræva :mrgreen: MEN det var veldig gøy å se de gamle gutta samlet! Jason Statham er min favoritt og 😳

  @marcus: Gjorde du det? Så sprøtt 😀 Du skulle bare ha kommet og hilst på, bare koselig det. Ha en fortsatt god helg!

  @hanne: Tusen takk, koselig å høre. Jeg klarer liksom ikke å la være å blogge de innimellom 😀

  @matias: Jeg visste ikke at de var så dyre.. en skumrulle liksom 🙄 Jeg handler heller fra usa da ja, takk for tipset Matias!

  @Kristine: De var kjempegode! Jeg holdt på å panere alt av grønnsaker og, men det fikk holde med kyllingen 😀

  @Gine: Takk for det! Vekten ligger på rundt 63-64 kg

  @Rie Aleksandra: Å balle faktisk :mrgreen: Jeg får gå til innkjøp av en rulle selv, ballene får uansett ikke vært i fred her hjemme. God helg!

 8. Hanni

  Var har du köpt den där skumrullen? Jag har ju själv samma problem och skulle behöva komma åt ryggen på samma sätt, enligt min massör.

 9. Martin Norum

  Morsomt! Vi satser på at det gir effekt fremover. Men jeg lurer på en ting. Er problemene med korsryggen noe som sitter muskulært eller har du noen mer alvorlige plager som f.eks prolaps?

  Jeg doblet forresten leserantallet mitt etter at du la ut link til siden, he he:) Takk for det!

Det er stengt for kommentarer.