Halvveis i uka

I dag ble det nok en benøkt etter jobb, men jeg måtte dessverre gå ned på vektene på grunn av korsryggen. Gleder meg til å bedrive skumrulling disse dagene! Bare håper det hjelper litt. Jeg må uansett ta meg en tur til kiropraktorklinikk1 igjen, blir alltid bedre etter et lite knekk der.

Dagens benøkt
Strakmark
20 kg x12
50 kg x8
60 kg x8
50 kg x12 (i sinne over at jeg måtte ta av vekter)

Leg ext. (benspark)
40 kg 8×4

Sit-ups på ball
12×3

Liggende lårcurl
25 kg 8×3

Sparke-bakover-maskin
50 kg 10×3

Hip abductor
45 kg 8×3

Det ble litt ‘jenteøkt’ over det hele til slutt :mrgreen:

I dag lagde jeg noe veldig godt til middag;

Baconsurret indrefilet av svin med blomkålris og asparges

Surret baconskiver rundt indrefileten, la den i ildfast form og hadde på olje, krydder og hvitløk –  inn i ovnen på 180 grader i nærmere 30 min. Hadde asparges  i ovnen da det var igjen 12-15 min.
Rev blomkål og stekte med litt olje, salt/pepper og hvitløk.

Er det ikke deilig at det er onsdag? Det er både godt å se tilbake på de to dagene som har gått, og forhåpentligvis føle at man har vært effektiv og flink på jobb/skole, og samtidig glede seg til de to som er igjen (..og at det nærmer seg helg).

P.S Jeg har kommet halvveis i heftet, det blir med sunne desserter. Middagene får vente litt inntil videre, men bruk gjerne søkefunksjonen på høyresiden her om du leter etter noe spesielt.

12 kommentarer til “Halvveis i uka

 1. Olga

  Du er så flink Kristine! Gleder meg hver dag til å lese nye innlegg i bloggen din. De er både motiverende og inspirerende! Gleder meg masse til det oppskriftsheftet som du lager. Hvordan skal du selge det?

 2. Madeleine

  Gleder meg masse til oppskriftshefte 🙂
  Jepp, når man har kommet seg igjennom onsdagen så er det nesten helg, torsdag og fredag går så fort!

 3. isabella

  oi så smart! blomkål ris! såg deilig ut,
  det hefte ditt kommer til å gå som varmt «protinbrød» ha ha ha
  kommer du til å anngi kalori og fett innhold på hver oppskrift?

  spennede 😆

 4. Kjersti Bakken

  Hei!

  Jeg kom over bloggen din etter å ha søkt på middagstips med laks en uke tilbake, og har siden den gang gått gjennom det du har skrevet om mat og trening. Fantastisk mye bra mat og inspirasjon, spesielt «søtsakene» med høyt proteinininnhold! 😀

  Jeg skal ærlig innrømme at jeg har hatt mine fordommer mot bodybuilding, men etter å ha lest din versjon mer rettet mot fitness og dine tanker om doping/fettforbrennere ol. er har jeg fått et mer nyansert bilde av bransjen (om man kan omtale det som det). Jeg digger jenter som jobber for å bli sterke, det skulle vært så mange flere! Det ser virkelig ut som du har peiling på det du driver med (i forhold til mange andre bloggere som skriver om «trening for å få slanke muskler». Til og med typen som er ekstremt nøye på teknikk ble imponert over videoen din med knebøy!

  Videre til det fantastiske verktøyet skumrullen. Det finnes mange versjoner både når det gjelder lengde og hardhet. Selv har vi tre ruller med ulik hardhet. Den hardeste er kun et pvc rør som enkelt kan lages selv med eller uten polstring. (Video med forklaring på hvordan finnes http://www.youtube.com/watch?v=IqyVa4Z4m3E). Det som er viktig er at rullen ikke er for myk – da vil effekten av rullingen være begrenset. Så mitt råd er at du prøver deg fram, og om rullen du har fått låne kjennes ut som «godstolen», går du heller på med pvc rør 😛

  Takk for en herlig blogg!
  – Kjersti

 5. Kristine

  @Pia: Det kommer som sagt ikke middagstips i første omgang, men takk uansett! 😀

  @🙂: Rasper blomkål i rivjern og steker med olje/smør og krydder. Takk!

  @Olga: Tusen takk! Jeg tenkte å gjøre det veldig enkelt ved å be de som er interessert ta kontakt på mail. Heftet vil sendes som en fil som man kan printe ut selv.

  @Madeleine: Ja, og nå er det fredag i morgen allerede! Denne uka har gått fort 😀

  @Jane: Fantastisk godt, bacon passer til alt!

  @Hanne: Ja, og denne uka har gått veldig fort synes jeg. Jeg skal faktisk skumrulle litt nå, spennende 😀

  @isabella: Det var en veldig god middag 😀
  Haha, godt sagt – det hadde vært veldig koselig om det gjorde det! Ja, jeg tar med næringsinnhold på dessertene.

  @Kjersti Bakken: Hei! Tusen takk, det var veldig hyggelig å lese! Jeg er glad for at jeg kan vise en litt annen side av ‘fitness’ og muskelbygging for jenter – ikke alt er ekstremt eller stemmer med fordommene 😀
  Etter å ha rullet over den én gang kan jeg konstantere at den ikke er som godstolen :mrgreen: Den er ganske hard gitt. Au!

  @Rie Aleksandra: :mrgreen: Men jeg skal ikke skryte på meg den galskapen, blomkålristips fant jeg på nettet – men godt var det!

 6. Gro S

  Fantastiske bloggen din. Jeg har kommentert akkurat hvor stor pris jeg setter på den før. Den er utrolig inspirerende på alle måter. Jeg synes du skriver lett og ledig og du må jammen legge ned masse arbeid i den. Jeg gleder meg til dette oppskriftsheftet ditt, jeg har prøvd flere av oppskriftene og middagsforslagene dine allerede og det er veldig deilig. Og etter inspirasjon fra deg så har jeg bestilt bake-pro. Så nå skal det bli mye moro på kjøkkenet!!!
  Jeg har gått ned en del kilo allerede, og med trening og enda mer kostomlegging, så går det mot en lett vår, neste år!
  😀 Takk…. (jeg sender linker til bloggen din i øst og vest…)

  Gro

 7. Kristine

  @Gro S: Tusen tusen takk! Ja, det blir en del jobb med bloggen – men det gir meg veldig mye. Det blir trist den dagen jeg legger den ned, og sikkert mest for min del 🙂
  Ah, gled deg! Det er så gøy å lage og bake sunt 😀
  Gratulerer så mye med vektnedgang!

Det er stengt for kommentarer.