Matshopping

Så gikk turen til Sverige i dag, nærmere bestemt Töcksfors. Der er det veldig hyggelig, lite folk og akkurat det man trenger av mat og litt annet.

Noe av dagens innkjøp:

Jeg må bare ytre min skuffelse over swebars, de er ikke så gode som jeg husket. Prøvde den nye med Fudge Crisp, men næh.. De små QNT-barene er MYE bedre. Nå er det dessverre ganske utplukket på lageret til NN, men heldigvis er jordbær inne – en av favorittene.
Hva synes dere forresten om
Kristine-pakken? Om det viser seg at folk/dere ønsker det, så kanskje jeg får til noe lignende senere en gang og.

Mer handling – det ble selvfølgelig også litt til dyra (og mammaen deres)


Treningsplan for neste uke
Mandag: Styrke ben/forside
Tirsdag: 45 min kardio
Onsdag: Styrke ben/bakside
Torsdag: 45 min kardio
Helgen: 60-90 min tur x2

Det er slik min trening har sett ut de siste ukene, og for tiden trives jeg med det – men det blir nok noen endringer etterhvert.
Pleier dere å skrive opp treningsplan og treningsøktene deres? Jeg vurderer å bli flinkere til det, i hvert fall når jeg har planer om myo-reps igjen. Veldig greit å ha en viss oversikt når man skal øke vektene for hver uke, rart hvor fort man glemmer.

Ellers vil jeg gjerne ha litt finere vær om dagen, og jammen meg er det meldt sol hele neste uke! (Det er lov å håpe)
:cool:

17 kommentarer til “Matshopping

 1. Karianne

  Synes swebar med mintsjokoladesmak er veldig god jeg da, ellers liker jeg godt de små QNT-barene, som deg – banan er favoritten her. 😀
  Pleier å skrive opp treningen min – før hadde jeg en egen plan i excel, men nå skriver jeg det kun i bloggen for å ha en viss oversikt. Skulle nok vært flinkere til å lage en periodeplan for å variere litt mer og med en viss struktur. Mye man burde når man tenker etter gitt 😉
  Det fine været de melder tror jeg ikke før jeg får se det, synes de har bommet så mye denne sommeren – ihvertfall der jeg har oppholdt meg….
  Ønsker deg en flott start på den nye uka! 😀

 2. Rie Aleksandra

  Er det Swebar jordbær jeg ser på bildet der? Kjøpte også med meg Kesalla hjem fra Sverige, men de kastet jeg faktisk! Prøvde først den med jordbær og lime, og den smakte skikkelig sukker. 😯 Likte heller ikke vaniljen noe særlig, da er Tines betydelig bedre på både smak og innhold.

  Så flott at du har fått en egen pakke fra NN, håper det går bra med salget! 😀

 3. Silje

  Hei Kristine

  Jeg skriver op mine træningsøkter og hvor mye jeg løfter i enkelte øvelser. Er også begynnt å skrive in i kalenderen min, når jeg må trene – så er det litt lettere å planlegge uken.
  Jeg har akkurat oprettet en blog, så du er velkommen til å kigge forbi!
  /S

 4. Stine

  Åh, så fint armbånd!

  Jeg var veldig flink til å logge alle økter før, men har dabbet av. Må begynne med det igjen, tror jeg, det er jo kjempelurt både for motivasjon og fremgang!

 5. Siri

  Selv har jeg ikke prøvd ut Swebars, men den sjokolade/mint høres jo ikke så dum ut. Har prøvd ut PLV sin kokos, men personlig synes jeg den blir for tørr og smaks løs, derfor hoppet jeg i det og la inn ønske om peanut butter chocolate PLV barer i Kristine pakken, så nå er det bare å vente i spenning gitt 🙂 Men er noen dyrebare kalorier i disse barene så de blir nok kuttet opp i små biter så får det heller gå nedpå litt mer kvalitets karbo når det først skal spises litt ekstra.

  Jeg logger hver økt (kjører myo selv), synes det er greit å kunne gå bakover å se hva jeg tidligere har trent, og hvor jeg eventuelt har skrevet opp at det ble for tungt/lett/hvilken rep som gikk tregere enn de andre – på denne måten har jeg oversikt og kan gjøre korreksjoner deretter.

  Håper du og dine har hatt en fin søndag 🙂

 6. Michelle

  Synes det er greit å skrive opp og planlegge treningene uke for uke, eller over en vis periode, så er man sikker på at man får gjort det. skrive opp et tidsskjema i forhold til jobb, trening og alt annet som skal gjøres 😉

  Det var jo helt supert at du fikk ordnet et sånt pakketilbud :mrgreen: jeg venter som sagt spent på 2 slike pakker i posten! 😉 skal gi deg en tilbakemelding når jeg har fått produktene (siden du skrev du gjerne ville ha en tilbakemelding på det)
  😉

 7. Iris

  Nå om dagen har jeg jo en klar plan fra Børge Fagerli over hvilke økter jeg skal ha i løpet av uken, og jeg logger hver treningsøkt i MyRevolution sitt pt-forum i etterkant. I forkant av hver uke liker jeg å lage en mer konkret plan over når jeg skal få trent øktene. Jeg trives veldig godt meg å ha oversikt og struktur over treningen! Moro å kunne gå tilbake og sammenligne – se på utviklingen en har hatt! 🙂

  Jeg krysser fingrene for sol! 😀

  Ha en god uke!

 8. Hans

  Jeg synes det blir litt ironisk at du sier at du ELSKER dyr, mens hele bloggen din strutter av bilder av middager med MYE kjøtt 🙄

 9. Kristine

  @Karianne: Banan, vanilje og jordbær 😀
  Jeg har faktisk aldri logget treningen min annet enn i tidligere blogger.. Jeg vet jo at det er lurt å gjøre, og i og med at myo-reps er litt mer å huske fra gang til gang får jeg begynne med det.
  Håper du får en fin uke!

  @Rie Aleksandra: Ja, jordbær, fudge crisp og sjokolade. Men kommer ikke til å kjøpe igjen tror jeg.
  Jeg kjøper den naturelle kesellaen, den smaker akkurat som kesam men er tykkere i konsistensen – sånn som jeg liker.
  Ja det hadde vært gøy å få ‘bestemme’ igjen ved en senere anledning.

  @Silje: Jeg har som regel faste treningsdager, men selve øktene hadde nok vært smart å skrive opp ja.
  Så koselig bilde av deg og pusen din!

  @Stine: Gammelrosa og hjerte, kan det bli bedre 😀
  Tror det hjelper på motivasjonen ja, så vi får sette igang og logge!

  @Siri: Kokos er den jeg liker minst, både PVL og QNT-barene. Du kommer til å elske peanøttbaren – bedre enn snickers! Man kan fint dele den opp, jeg pleier å dele den i 2 (klarer ikke mindre biter, hehe).
  Ha en fin uke!

  @Michelle: Jeg er ganske rutinemenneske på hvilke dager jeg trener, så det er selve vektene jeg bør logge. Det er lett å holde seg til det kjente og trygge – men det gir ingen stor fremgang 🙂
  Ja, det må du gjøre!

  @Iris: Aha, det er det man kaller frivillig tvang :mrgreen: Neida, godt å ha litt hjelp og struktur på det hele.
  Ja her skinner sola i dag i hvert fall! 😀

  @Hans: Og jeg synes det er komisk at man følger med på blogger man ikke liker.

 10. hedi

  hei! lurte på om det var en link rett inn på oppskriftene dine. du har så mye bra middag – og dessert tips, me finner ikke alltid det igjen når jeg vil lage 🙂

 11. Charlotte

  Her i Oppland er det herlig vær i dag 😀 Så i dag skal jeg prøve å få til en skogstur og se om jeg finner noe smått og spiselig. Man må jo unne seg noe fint også, likte armbåndet 🙂

 12. Randi

  Ej ja Kristine, du må lave en Diæt/Sund-mad bog 🙂 Den vil jeg også gerne have et eksemplar af, når den kommer 😀

  Jeg kan kun få swe-bars ved at bestille fra norske/svenske internet-sider, så det sker ikke så tit, men jeg har hørt den med lakrids skulle være ret god?! 🙂

  God dag !

 13. Rie Aleksandra

  Synd at den ikke falt i smak da! Nå er jeg virkelig spent på QNT sine… Har ikke smakt naturell Kesella, men de putter hvertfall mye rart i de andre variantene, hvis man sammenligner med Tines.

 14. Kristine

  @hedi: Det er en egen kategori som heter ‘Mattips’ hvor du finner det meste. Ellers er det en søkefunksjon på høyre siden som du kan bruke.

  @Charlotte: Det har vært fint vær i hele dag her også, men nå er det bitende kaldt. Fant du noe godt i skogen? Her ble det litt kantareller.

  @Marit Nilsen: Åh, takk for det! Jeg skal få laget det ferdig i løpet av uken, så håper jeg det ikke tar for lang tid å sette alt sammen. Vil at det skal være bra 🙂
  Lover å si ifra!

  @Randi:
  Lover å lage et innlegg om det når det er klart!
  Den med lakris er faktisk den eneste jeg ikke har smakt enda, men de andre er helt ok. Synes som sagt QNT-barene er bedre 🙂

  @Rie Aleksandra: Joda, alt går i grisen 😆 – men synes den var litt kjedelig. Det er jo crisp i de alle sammen, synes litt mer myk karamellkonsistens er bedre.
  Den naturelle smaker helt likt som kesam, men jeg vet ikke om innholdet er forskjellig ❓

Det er stengt for kommentarer.