Rolig helg

Ah, så ble det endelig fredag.. og denne helgen har jeg ingen planer, det føles godt. Eller jo, en harryhandel over grensa i morgen eller på søndag :mrgreen:

Jeg er som sagt hundehvisker denne helgen, så jeg håper jo at det ikke skal regne hele tiden.. kjedelig (og møkkete) å gå lange turer da gitt.
I går var det både seng og tyggeben som ble okkupert av fruen, i dag prøvde Jack seg. Han fikk ligge og nyte benet i et par minutter før hun kom og tok det rett ut av kjeften på han. Han fikk beholde senga da.

Men hvem kan vel motstå denne skjønnheten?

Ah, jeg elsker dyr.

Todd fant forresten en ny ‘leke’ tidligere i dag. Jeg så at han hadde funnet, lekt, drept og prøvd å spise en minifrosk  :shock: Ikke nok med at det er ekkelt i seg selv, men hvordan i all verden kom den ekle skapningen inn i huset? (Ok, jeg elsker kanskje ikke alle dyr).

Uansett, middagen i dag ble.
Spaghetti og karbonadedeig


Med hamburgerdressing, ketchup og parmesan.. mm

Dessert ble IS! Tre forskjellige typer faktisk.. Denne Dream-isen med mintsjokolade måtte jeg teste ut for første gang. God var den!

Ha en fortsatt fin fredag!

P.S Ikke glem min fine kampanje nå da :grin:

9 kommentarer til “Rolig helg

 1. Kristin

  Hei! Takk for at du er som du er! Takk for en utrolig fin og balansert blogg. Du er god. God helg!:) 😀

 2. Silje

  Hei på deg, Kristine.
  Du tar så flotte innendørsbilder av dyrene dine, hva gjør du for å unngå «refleksøyne»?
  Jeg får ofte refleksøyne (med blits), eller uskarpe bilder (uten blits) når jeg tar bilder av hunden min innendørs. (Altså, det er hunden som får refleksøyne, ikke jeg..)
  Nå har jeg riktignok ikke verdens mest avanserte kamera, det kan jo ha noe å si. 🙂
  Eller kanskje min firbente venn gjør det med vilje.. 😀

  Takk for mange gode oppskrifter, og en koselig blogg som er verdt å følge med på.

 3. Anne

  Hei Kristine!

  Fantastisk fin blogg!!
  Et spm.ang karbonadedeig; ser at du benytter deg mye av dette som proteinkilde. Men karbonadedeigen inneholder jo noe mer mettet fett i forhold til andre gode proteinkilder som ren kylling/fisk. Hva tenker du om dette? Gjør du noe med karbonadedeigen før du tilbereder den? Evt skyller den i varmt vann??

  Mvh Anne

 4. Malin

  Det er tydelig at det er hannkjønna i dyreverden som er det svake kjønn 😆
  Fiiine hundene!!

  Håper du får en finfin helg, og at regner holder seg borte. Krysser fingrene for at det ikke dukker opp her også 😉 Klem

 5. Anett

  Hei og enda en gang takk for en vanvittig inspirerende og motiverende blogg som jeg leser hver dag 🙂

  Jeg er ferskis på styrke (begynte i mars) og må spørre deg om tips vedr knebøy og benpress.
  Jeg har dårlig teknikk, når det blir tungt så kompenserer jeg med fotballene og klarer ikke bruke helen til å presse fra.
  Jeg vet jo at jeg er mye sterkere hvis jeg bruker helen (rompa) enn hvis jeg bruker frontfoten (forside lår) – men jeg klarer ikke legge tyngden bak.
  Finnes det noe lurt knep/triks for å få tyngden bak når jeg presser ?
  Kan man legge noe under forfoten for eks ?
  Jeg trener både knebøy og benpress i apparat på Elixia.

  Finnes det forøvrig andre øvelser som tar mer på rompa, jeg blir så sykt støl foran på lårene.
  Hva med front knebøy ?

  Ønsker deg en fin helg !

 6. Jenny

  Åh så nydelig bilde av hundene 😀 Jeg får aldri nok av dyrebilder.. Og de med todd er priceless! 😆 Jeg har både hund og katt(er) selv, så får noen blinkskudd av de merkeligste ting og utrykk en gang i blant 🙄

  Bare lurer siden du for det meste ikke spiser mye pasta og ris (som jeg har skjønt det), og spiser store men få måltider; hvor mye pasta spiser du? Vet ikke om du veier maten din, men om du har en viss anelse..? 🙂

  god lørdagskveld!

 7. Kristine

  @Kristin: Æ, fikk tårer i øynene nå.. tusen takk!

  @Silje: Hei! Jeg har et Canon EOS 550D, så det er et bra kamera jeg bruker. Jeg liker heller ikke å bruke blitz, og om ikke dyra sitter rolig i et kjapt sekund blir de uklare – så her var jeg ekstra heldig. Stiller inn skarpheten når jeg ser at de sitter, knipser i fingrene for å få oppmerksomhet, og trykker deretter som en villmann for å få i hvert fall ett bra bilde 😀

  @Anne: Hei! Det tenker jeg ikke så mye på for å være helt ærlig, jeg synes karbonadedeig er kjempegodt så derfor velger jeg ofte det til middag. Det er et lavt innhold av fett i forhold til mye annet, dessuten er det ikke farlig med fett 😀

  @Malin: Det er nok det, i hvert fall når de blir stilt opp mot en viljesterk hunnkjønn. Men det er vel sånn hos mennesker og 😆
  Håper du har en fin helg!

  @Anett: Knebøy i smithmaskin: Jeg ville ha stått med bena lenger frem, ‘lene’ overkroppen bakover mot stanga idet du kjører bøy. Det samme med benpress, sett bena høyere.
  Om du etterhvert prøver deg på knebøy med stang så er det viktig å ha stangen liggende litt lenger bak på øvre rygg.
  Ellers er utfall med lange steg godt for rumpe, det samme synes jeg liggende lårcurl er.
  Lykke til med treningen, og god helg videre!

  @Jenny: Jeg tar ganske mange bilder av de, men prøver å forhindre at det blir en dyreblogg (selv om jeg fint kunne hatt det og :mrgreen: )
  Så koselig at du har hund og katt du og. Jeg vil også ha (er).

  Jeg veier ikke maten min, så det vet jeg ikke dessverre. Har et viss overblikk på den totale middagen, men ikke hvor mye jeg forsyner meg med. Middagen min pleier vel å ligge på alt fra 6-800 kcal, og alltid mest kjøtt.

  Takk i like måte!

Det er stengt for kommentarer.