Legs & Lofoten

Det ble en god ben- og mageøkt i dag! Motivasjonen begynte å svikte idet det nærmet seg tid for trening, men jeg skjerpet viljestyrken, plugget ipod på full guffe og entret min egen lille Kristine-trener-boble.
Holder fortsatt litt igjen på styrken på grunn av ryggen, men det kommer seg.

Strakmark
20 kg x12
50 kg x6
60 kg x6
65 kg x6
70 kg x6

Liggende lårcurl
30 kg 8×3
dropset
20 kg 12×2

Leg ext.
45 kg 6×4

Sit-ups
På ball 12×3
På matte 12×3

Sittende lårcurl
55 kg 5×5

Lårcurl med ball
Ligg på ryggen med føttene på ballen, trekk bena/ballen til deg, holde et par sekunder og deretter ut igjen. Tar godt på rumpe, bakside lår og coremuskulatur.
12×3

Hip Adductor
40 kg 12×3 (uten pause)

Veldig fint å oppdage at glidelåsen på favoritthettegenseren gikk til helv… da jeg skulle ut av garderoben – med kun et stykk svett BH under.

Jeg testet ut litt flere smaker på cookies i går, og det ble ganske godt. Er man glad i peanøtter/peanøttsmør så er denne en vinner, det er jo så godt sammen med sjokolade. Det er godt til alt!
Snickerscookies

Det er altså akkurat samme oppskrift som melkesjokoladecookies, men i tillegg tilsatt hakkede, salte peanøtter. Det er sikkert godt å erstatte noe av smøret med peanøttsmør også.
De fleste matoppskriftene jeg har lagt ut finner du under kategorien ‘mattips’, men et oppskriftshefte hvor jeg har plukket ut favorittdessertene er in the making.

Vi skal ut og spise i kveld, på Lofoten Fiskerestaurant. Vi har vært der før og de har utrolig god mat, jeg gleder meg!

7 kommentarer til “Legs & Lofoten

 1. Jane

  Mine cookies blei langt fra så fine som dine.. hehe… Tror jeg må skaffe meg digital vekt for den jeg har måler ikke såpass lite.. Hmm.. Mine blei mye og datt fra hverandre.. hehe.. Prøvde å ha de inne lenger også men de blei aldri kjeks heller bare myke, så noe feil jar jeg gjort.. Og jeg som faktisk er flink til å bake 🙂

 2. Mariell

  Åh, hørtes deilig ut med sjømat!! Håper du legger en liten «anmeldelse» av den restaranten i ditt neste innlegg; hva du spiste og evt. anbefalinger. Blir alltid de samme stedene når vi spiser i Oslo…

  PS: peanøttcookies så snadder ut! 🙂

 3. Hanne

  Til Jane: Jeg får heller ikke til cookies med mandelmel. De blir myke uansett, og henger først sammen når de kjølner.
  Hilsen en annen flink baker 😛

 4. Kristine

  Jane og Hanne: Jeg liker dem myke jeg da 😀
  At de ikke henger sammen, husk at eggehvitten ikke skal piskes noe særlig. Lar dere røra ‘svelle’ litt først?

  @Mariell: Det var dessverre ikke like bra denne gangen som forrige gang vi var der (for et par år siden). Jeg bestilte soppbuljong til forrett, men sopp er best (synes jeg) med en mer kremete suppe. Kveite til hovedrett er en vinner, men D bestilte dagens fisk som var breiflabb og det var en stor skuffelse – SEIG, trist og lite spennende. Dessuten hadde porsjonene blitt veldig mye mindre. Brødet vi fikk til var knallgodt da! 😀
  Vi droppet dessert og spiste soft-is på brygga istedet 🙂

 5. Jane

  Jada.. hehe… Lot røra svelle og piska ikke hvitten så mye.. Men kan ha noe med målingene mine å gjøre siden jeg ikke har vekt som måler såpass få gram 🙂 Skal kjøpe meg en digital en å prøve igjen:)

  Liker myke jeg å, men mine blei for myke, de datt litt fra hverandre. Selv når de var avkjølte.. hehe Men jeg gir ikke opp 🙂

  Tenkte jeg skulle prøve å lage min egen oppskrift på cookies å. Har en liten idè 😀

 6. Lene

  Hei!
  Jeg er ei jente fra Vestby, som er så innmari gira på å komme i gang med og trene, og bli superfit! Men det er så tiltak å dra på treninga, selv om senteret er 5 minutters gange hjemmefra. Lurte på om du kunne sende meg en mail? Har lyst at noen skal sette opp et bra program til meg, sånn at jeg når de målene jeg vil 🙂 Kan du svare meg på mail? Tusen takk på forhånd!

 7. Kristine

  @Jane: Det er jo litt av sjarmen med baking, å komme frem til den beste oppskriften 😀 Men veldig kjekt å ha en matvekt ja. Si gjerne ifra når du kommer frem til en oppskrift som du synes er god!

  @Lene: 5 minutters gange unna? Du er jo kjempeheldig! Ta det som et spark i baken og kom deg bort dit 😀
  Jeg jobber ikke som personlig trener dessverre, men jeg vil anbefale deg å snakke med en på senteret like ved deg – der kan de helt garantert hjelpe deg med å sette opp et passende program.

Det er stengt for kommentarer.