Proteinrikt godt

Takker for tilbakemeldingene (og linkene) angående skumrulle og egenmassasje, det var visst ganske mange av dere som gjør dette – jeg visste ikke at det var så vanlig, og ikke minst effektivt. Jeg føler meg utafor! :lol:
Jeg tror, etter å ha lest mer om det, at det kanskje kan hjelpe korsryggen min – i tillegg til ømme muskler i skuldre/nakke + slitne føtter. Jeg er litt mer skeptisk til hofta, den har nemlig vært vond i flere år på grunn av balletten. Jeg har tatt røntgen hos kiropraktor, og jeg har helt lik lengde på bena (det er det ikke mange som har faktisk, litt stolt da vettu). Så det er ingen skjevheter som skaper problemer i hvert fall, mistenker slitasje på ledd/brusk.
Det er heldigvis ikke et stort problem nå, jeg har lært meg å unngå øvelser og bevegelsesbaner som ikke kjennes riktig.

Over til noe helt annet – for en stressende dag dette ble til slutt! Først var det jobb, deretter trening/kardio, så på posten og hente pakker, for så å gå en tur i skogen med Jack, deretter måtte jeg løfte et gedigent dekk inn i bilen og frese avgårde til byen igjen for at D kunne skifte dekk på sin bil etter å ha punktert i dag morges… *trekke pusten* ..og så levere min egen bil på verksted. Krysser fingre for at den blir eu-godkjent!

Den ene pakken jeg hentet i dag var fra sponsoren min. Tusen takk til Nordic Nutrition !
Jeg liker å kalle det for et godt samarbeid jeg da, jeg føler det er viktig at man bidrar til noe positivt begge veier. Ikke bare at jeg mottar produkter, men også at jeg er ærlig om hva jeg synes og anbefaler det videre.
Det er derfor jeg nå viser dere noen av produktene jeg har fått. Jeg vil ha ut godbitene til folket der ute!


NN er fantastiske på smak, både proteinpulver og ferdig proteindrikke. Nå har jeg snart saumfart hele sortimentet, og med unntak av en type nattprotein (som de ikke har lenger), så har jeg likt alt.
Jeg er jo (som jenter flest) mest opptatt av barer og cookies, og her har de det aller beste. Nå fikk jeg endelig smakt de som er avbildet over her med cranberries og hvit sjokolade – farlig gode!

Jeg ble inspirert til å lage mine egne, så det kommer nok snart ;-)

Ja, også en siste ting – nå har de et veldig godt tilbud.
For kun kr 999 får du:
2.2 kg Mutant Mass Triple Chocolate
2.2 kg Mutant Mass Strawberry/Banana
2.2 kg Mutant Mass Cookies and Cream
2.2 kg Mutant Mass Smooth Vanilla
300 gram Kreatin Monohydrat
1 Protein Bar
1 Pique/T-shirt
1 flaske QNT Carbo drikke
1 flaske QNT Protein Shake

Du finner mer info her

Nå er det ut på en liten skogstur igjen før det snart er leggetid. Denne dagen har som sagt gått altfor fort, da foretrekker jeg heller at tiden går sakte og at man kjeder seg.

14 kommentarer til “Proteinrikt godt

 1. Jane

  ååh, jeg vil å ha stor pakke med kosttilskudd 🙂 🙂

  Kanskje jeg skal teste ut NN i stedet for PF neste gang. Har smakt en del fra PF men noe smaker så utrolig rart.. Har en gainer som er god, men den må være sjokolade:) Er smaken på det fra NN god? Tenker da på en proteinshake i alle fall.. Og kreatin.

  Må si jeg elsker bloggen din:)

  Men en ting til. Veit du hvorfor man blir støl? er det bare fordi musklene presser maks? Jeg blir støl om jeg ikke har trent på en stund, men sånn bortsett fra det mener jeg. Har prøvd å søke opp på nettet men finner så utrolig mye rare svar. Tenkte kanskje du visste noe 😉 😉

 2. L

  Så spennende pakker du får i posten da 🙂 Litt fristende med den proteinpakken, triple chocolate hørtes godt ut 😆
  Ha en fin kveld!

 3. Charlotte

  Venter bare på at de skal få inn vanilje og belgisk sjokolade zero carbs i 1 kg’s bøtter 🙂 Fin og innholdsrik pakke!

  Hvordan ville du delt inn muskelgruppene i et 2-splitt program?

 4. Rie Aleksandra

  Kan også skryte av NN, spesielt for god service! Ellers er PVL 2good-barene farlig gode, men som jeg har sagt før, dessverre litt for store (94 gram). Fikk prøvd ut Swebars med jordbær sist vi var i Sverige, og det var de første jordbærbarene jeg har likt.

  Bilen her skal også inn til EU-kontroll snart, så det krysses her også. 😉

 5. Heidi

  Disse produktene er ekstremt gode:) Har de alle sammen på treningssenteret jeg trener på i Asker. Anbefales på det sterkeste:):) Super bra blogg du har, inspirerende!!!

 6. Iris

  Mmmm… Vann i munnen – de så farlig gode ut de cookiesene!! 😀 Kos deg!

  Jeg har forøvrig også begynt med massasjerulle etter at jeg begynte å samarbeide med Børge Fagerli, og vil også anbefale det, sammen med dynamisk oppvarming!

 7. Beate

  Høres ut som en stressende dag!

  Jeg forresten bare tipse deg om spikermatte, vet ikke om du har prøvd det, men den fungerer kjempegodt på å løse opp i spenninger i kroppen! Jeg er skikkelig fan av min matte og bruker den rimlig ofte. Jeg har også hatt smerte i korsryggen, og det hjalp veldig mye å bruke spikermatte på det området! Vist du ikke har prøvd en sånn matte så anbefaler jeg det på det sterkeste, det godt for muskelene 🙂

 8. Mari

  Hei Kristine!

  Må si det tilbudet fristet, så lurer derfor på om du vet hvordan det mutant mass proteinpulveret er på smak? kjedelig om man sitter med flere kg pulver som ikke smaker noe særlig. (selvom du har sagt at NNs produkter er gode på smak)

  Ha en fin dag 🙂

 9. Kristine

  @Jane: Jeg kan anbefale NN på det varmeste i hvert fall.
  Det er mulig jeg tar feil, men jeg trodde stølhet kom av at man ‘bryter ned’ musklene når man trener (spesielt styrketrening) – går det lenge mellom hver gang kan man oppleve at det gjør litt vondt (støl) i etterkant.

  @L: Ja, sjokoladesmaken er god! 😀 Ha en fin dag

  @Charlotte: Jeg håper også at de får inn vanilje snart 😀
  Jeg deler opp i over- og underkropp, som regel med fokus på forside og bakside annenhver gang.

  @Rie Aleksandra: Jeg har som sagt ingen problemer med å gafle i meg en hel slik, men pleide å dele den opp i to biter noen ganger. Jeg har fortsatt til gode å smake swebars med jordbær og mintsjokolade, det får bli på neste sverigetur! Har du smakt QNT-barene med jordbær? De er også veldig gode.
  Jeg har aldri prøvd poledancing, skal dere flere ganger?
  P.S Bilen min ble godkjent!

  @Heidi: Bra det er flere enn meg som synes det! Takk for det 😀

  @Iris: De er kjempegode, alle sammen, men tror nesten apple- og caramel er favoritten.
  Rulle/baller skal testes ut 🙂

  @Ann Katrin: Mhm! 😀

  @Beate: Ja det har jeg prøvd, vi har en hjemme. Veldig godt og avslappende å ligge på synes jeg, men jeg tror det må tyngre skyts til for veldig ømme muskler.

  @May B.: Akkurat nå har jeg forelsket meg helt i denne http://www.nordicnutrition.no/index.cfm?tmpl=butikk&a=product_inline&b_id=156419&b_kid=156394
  Ellers er disse zero carbs produktene gode: http://www.nordicnutrition.no/index.cfm?tmpl=butikk&a=list&b_kid=558012

  @Mari: Jeg har ikke smakt denne serien, så det kan jeg dessverre ikke si noe om. Men jeg vil tro at det smaker ganske likt som resten av produktene deres, altså godt. Jeg bruker uansett pulver hovedsaklig i baking, ikke i shakes.

 10. Rie Aleksandra

  Hektisk på jobb om dagene, så nå ligger jeg etter med å oppdatere meg på kommentarer. 😛

  QNT har jeg ikke smakt, men mener at de har fått skryt fra noen av venninnene mine. Skal teste de neste gang. Poledancing blir det garantert igjen, har du lyst å hive deg med? 😉

Det er stengt for kommentarer.