Mett, varm og trøtt

Finnes det noe bedre enn å føle seg slik på en søndag kveld?

Mett er jeg etter en stor porsjon lasagne.
Varm er jeg på grunn av det helt utrolig deilig været vi har hatt i dag, blå himmel, sval vind og stekende sol.
Trøtt er jeg etter å ha vært aktiv ute, vektene får pent vente når det er så fint vær. Vi fikk innviet både gressplen og badminton-sett tidligere i dag, og jeg fikk dessuten en times lang powerwalk med Jack i skogen.

Lasagne

Under her skjuler det seg karbonadedeig stekt med hakkede tomater og krydder (oregano, chili, salt, pepper, hvitløk, paprika, basilikum, ingefær, cummin og litt kardemomme). Deretter halvkokt pasta penne og en ostesaus (melk, gulost og litt jbk-mel), deretter masse ost på toppen og inn i ovnen i 20 min på 200 grader.

Et par slike porsjoner og man orker ikke engang dessert..

Det finnes alltid nye steder å ligge på, denne stolen er en liten konge verdig;

5 kommentarer til “Mett, varm og trøtt

  1. Rie Aleksandra

    Vektene måtte vike for grilling på Sognsvann i går, men i dag måtte de til pers. 😉 Heldigvis har senteret vårt åpent ganske lenge, så det ble likevel mange timer i solen. Spilte også badminton forrige helg, og gurimalla så morsomt! Det er det utrolig lenge siden jeg har spilt. 😀

  2. Kristine

    @Rie Aleksandra: Ja jeg vetm moro! 😀 Gjorde det mye som liten. Fikk nesten lyst til å ta nostalgien helt ut med både ringspill og crocket 😎

    @Beate: Det synes jeg og :mrgreen: Han er fin uansett hvor han ligger <3

    @Lisbeth: Jeg har funnet det på Ultra og Meny i hvert fall

Det er stengt for kommentarer.