Tilbake til skogen

Det var en omveltning å komme hjem igjen, på flere måter. Jeg hadde ikke trodd at det skulle bli noe stort problem å snu døgnet, men det har vist seg å være litt vanskelig. Det er tydeligvis noen år siden man fint kunne ‘døgne’ uten varige mén :roll:
Jeg klarte heldigvis å holde meg våken til kvelden samme dag som vi kom hjem, og har kun sovet om nettene, men er lysvåken grytidlig og er småtrøtt resten av dagen. Det går heldigvis nedover, fra kl 3 natt til fredag til kl 6 i dag. Og i morgen er det uansett opp kl 5 igjen for å dra på jobb, så da er det kanskje like greit.

Det som er en større tankevekker er å dra fra en storby som LA for så å komme hjem til huset ved skogen. Helt stille, totalt annerledes. Det var både godt og rart å dra på seg gummistøvlene og traske blant rikt dyreliv, gjørme, blåbær og sopp igjen.

Jeg fikk trent litt på hotellene da vi var i usa og ellers ble det utrolig mye gåing, en relativt aktiv ferie med mye mat. Prøvde å holde utskeielsene til annenhver dag, vi fant jo ‘The Vitamin Shoppe’ som hadde alt man kan finne av proteinpulver, proteinsnacks ++, samt vitaminer, urter, superfood o.l så da var det lett å ha en proteindag i ny og ne.
Selv om de har mye god mat der så var det allikevel godt å komme hjem til hverdagsmaten igjen, noe av det jeg savnet aller mest var karbonadedeig, rundstykker med brunost og smågodt. Så det var det første vi kjøpte og spiste da vi kom hjem.

Tacokrydret karbonadedeig, gul og rød paprika, egg, purre, løk, cherrytomater og parmesanost – nam!

Det var selvfølgelig godt å komme hjem til Todd og Jack og

Det har vært en fin helg, og på grunn av det fantastiske været har jeg for det meste holdt meg utendørs – derfor lite matlagning og baking. De få gangene jeg har vært på nett så har jeg oppdatert meg på hva andre skriver, og noe var ganske underholdende (ref. trimdronning og frokost). Noen av dere skjønner kanskje hva jeg sikter til :smile:

I morgen er det tilbake til hverdagen, men jeg har bestemt meg for at det ikke behøver å bety noe negativt. Gode vaner, litt mer rutine og hjernetrim er ikke noe å klage på.

Jeg har ikke fått gått igjennom spørsmålene jeg har fått på de siste innleggene, så om du ikke har fått svar på noe du lurer på kan du spørre igjen her, eller sende meg en mail; kristine@kriweb.no

Håper alle har hatt en fin helg og er klar for en ny, herlig uke!

21 kommentarer til “Tilbake til skogen

 1. Charlotte

  Jeg har hatt en ok helg, litt hodevondt med ble da trening og besøk til svigers 😀 Gleder meg til å se litt matinspirasjon igjen :)Savner også litt oppdatering på treningsfronten!

 2. Kristine

  @Charlotte: Hodevondt pga varmen? Trening og svigers høres bra ut 🙂
  Ja nå blir det mer fokus på mat og trening fremover, skal bli flinkere til å skrive mer om det.

 3. Karianne

  Borte bra, men hjemme best….det er vel noe i det utsagnet 😉 Håper formen kommer seg mtp. jetlag, godt å være opplagt når jobben står for tur igjen… 🙂
  Måtte smile av det du har lest om på nettet, gjett om jeg også har fulgt med på det! 😀
  Artig underholdning kan man si! 😆
  Ønsker deg en fin uke! 🙂

 4. Anonym

  Trimdronning+frokost? nå ble jeg NYSGJERRIG!
  Gleder meg tilnye inspirerende blogginnlegg.

  Den beste fitnessbloggen har DU uten tvil! Ivrig leser,men ikke så ivrig skriver. Men nå ble jeg bare altfor nysgjerrig 😉

  Lykke til med jobbstart i morgen,det går så fint atte!

 5. Sunniva

  Så godt at du er tilbake! 🙂 Jeg har starta opp for fullt med trening og ganske strikt kosthold nå, så da er det greit å lese treningsblogger for å holde motivasjonen oppe, og for å få litt inspirasjon. Din blogg er en av favorittene mtp trening og kosthold, så jeg gleder meg til å lese den fremover! 🙂

 6. Malin

  Bra du har hatt en fin tur, borte bra men hjemme best :)Kunne jeg fått oppskrift på Tacokrydderet du bruker hvis du lager selv?

 7. Iris

  Virker som om du har hatt en flott tur – har vært moro å følge med på bildene du har lagt ut! 😀

  Håper du får en god uke tilbake på jobb!

 8. Malin

  Velkommen hjem 😀
  Borte bra, men hjemme best. Uten tvil.

  Det er ikke bare bare å reise så langt. Jeg slet lenge da vi kom hjem etter 2 uker i Thailand. Gikk rundt som en zombie 😯

  Håper mandagen blir bra, og at det fine været holder seg 🙂

 9. Rie Aleksandra

  Velkommen hjem Kristine! 😀 Gjetter at det var en liten kattemann som ble glad da han så deg? Eller er han litt som andre katter, småfornærmet fordi du har vært borte og går litt med nesa i sky de første timene? Katter er herlige dyr med masse personlighet!

  Har du kjøpt deg soppbok ennå forresten? I helgen ble det soppstuing x 2, med aromasopp fra butikken og rødskrubb, rimsopp og lys piggsopp fra skauen! Skal legge ut en oppskrift snart på soppbloggen som du bare må teste ut. 😀

  (Trimdronning ja… Det er så synd at slike forbilder viser seg å være så smålige og arrogante. Jeg kan trygt si at du er et mye bedre forbilde!)

 10. Marit

  Velkommen hjem 🙂 bra valg! Jeg blir litt smådeppa av å høre alle sukke og stønne og okke seg over å måtte gå tilbake til jobb, istedenfor å glede seg over den fine ferien de har hatt!

  Jeg ble og nysgjerrig altså!

 11. eirik

  lurer på om jeg kan få spørre deg om noe.

  la oss si jeg trener 1 1/2 time, løper 30 minutter av de, trener styrke resten. hva bør jeg spise rett etter trening, for fokus på vektnedgang?

  vet at dersom man ikke spiser “tærer” det på både muskler og fett, men hva bør spises for å tære fettet og bygge muskler? mager kesam & syltetøy? sjokolademelk? melk?

  har du noen gode forslag? hva bruker du å gjøre? målet mitt er å redusere fett.

 12. cklife

  Det er alltid så deilig å komme hjem til det kjente igjen 🙂
  Virker som du hadde det fint, da – og det er bra!
  Må igjen si, du har en kjempefin blogg, og jeg håper på flere oppskrifter som motiverer til å leve sunt – på samme måte som det har vært før 🙂 Og det tviler jeg egentlig ikke på at det blir 😎

  Stå på videre! 😀 Du er kjempeflink!

 13. Peter

  Smått avundsjuk på USA resan. Att kliva in på en kosttillskottsbutik där lär vara som att putta in ett barn i en godisbutik. 😉

  Du tar väldigt fina bilder och har en mycket behaglig fysik.

  Nya mål, nytt bränsle! 😎

 14. Kristine

  @Karianne: Ja.. men til forskjellige tider – nå begynner det allerede å kjennes ut som borte best, hjemme bra 😆
  Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle lese noe så barnslig, men hun overrasket der gitt. Håper du får en fin uke og!

  @Anonym: Tusen takk! Første arbeidsdag gikk (nesten) knirkefritt, nå er hverdagen igang og det kjennes helt greit 😀

  @Sunniva: Det var hyggelig å høre! Da skal jeg prøve å motivere med god og sunn mat 😀

  @Malin: Ja, jeg bruker: paprikapulver, spisscummin (viktigste krydderet), hvitløk, salt, pepper, chili og ingefær (kan sløyfes).

  @Iris: Jeg lever fortsatt på den turen, utrolig bra ferie! Håper du får en fin uke og, mye god og fristende mat du spiser om dagen 🙂

  @Malin: Spesielt om man har ‘barna’ hjemme, godt å komme hjem til de. Det er varmt og lummert om ikke annet, bedre enn regn. Så utrolig fint kjøkkenet deres ble forresten!

  @Kristin: Takk! (Ja jeg vet du synes Jack er finest) :mrgreen:

  @Rie Aleksandra: Han var ikke blid da jeg hentet han hos mamma, han hadde nemlig akkurat rigget seg til inni sofaen (et hull under, funker som en liten grotte). Men etter et par timer ålet han seg inntil meg og var glad og masete igjen.
  Nei, det har jeg ikke.. nå har jeg sett så mange ulike sopper i skogen at det kanskje er på tide. Det skal sies at et par av de (med vorter) skriker ut giftig på lang avstand.
  Ja det er synd, fikk et helt annet syn på vedkommende.

  @Marit: Ja jeg og, så jeg vil ikke videreføre den dårlige stemningen 😀 Jeg gledet meg ikke akkurat, men det var helt greit å starte igjen.

  @eirik: Jeg ville ha fokusert på styrketrening, så kanskje det hadde vært en idé å kjøre kardio etter styrke enkelte av dagene.
  Når det gjelder mat så er det viktigst å få i seg protein etter trening. Forslag som jeg selv spiser;
  Omelett med skinke/kalkunpålegg, grønnsaker, litt ost
  Skyr med frukt, bær (evt proteinpulver blandet i)
  Cottage cheese med litt syltetøy
  Kokt egg med kaviar/majones
  Et glass sjokolademelk/melk kan du også drikke – det viktigste når fett% skal minkes er styrketrening, protein etter trening og at dagens totale matinntak er mindre enn det du forbuker.

  @Hanne: Takk, godt å være tilbake 😀

  @Trine: Skrevet litt om det nå. Er du fra fredrikstad? 😀

  @Hilde: Tusen takk! 😀

  @cklife: Jeg har allerede begynt å planlegge neste usa-tur 😀

  Det blir nok mer mat og oppskrifter fremover ja, takk for det!
  @Peter: Det var akkurat den känslan jeg fikk (selv om jeg heller skulle ha vært i en godisbutikk) :mrgreen:
  De har så mange alternativer og muligheter der!
  Tusen takk 😳
  Yes 😎

 15. Kristine

  @Karianne: Ja.. men til forskjellige tider – nå begynner det allerede å kjennes ut som borte best, hjemme bra 😆
  Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle lese noe så barnslig, men hun overrasket der gitt. Håper du får en fin uke og!

  @Anonym: Tusen takk! Første arbeidsdag gikk (nesten) knirkefritt, nå er hverdagen igang og det kjennes helt greit 😀

  @Sunniva: Det var hyggelig å høre! Da skal jeg prøve å motivere med god og sunn mat 😀

  @Malin: Ja, jeg bruker: paprikapulver, spisscummin (viktigste krydderet), hvitløk, salt, pepper, chili og ingefær (kan sløyfes).

  @Iris: Jeg lever fortsatt på den turen, utrolig bra ferie! Håper du får en fin uke og, mye god og fristende mat du spiser om dagen 🙂

  @Malin: Spesielt om man har ‘barna’ hjemme, godt å komme hjem til de. Det er varmt og lummert om ikke annet, bedre enn regn. Så utrolig fint kjøkkenet deres ble forresten!

  @Kristin: Takk! (Ja jeg vet du synes Jack er finest) :mrgreen:

  @Rie Aleksandra: Han var ikke blid da jeg hentet han hos mamma, han hadde nemlig akkurat rigget seg til inni sofaen (et hull under, funker som en liten grotte). Men etter et par timer ålet han seg inntil meg og var glad og masete igjen.
  Nei, det har jeg ikke.. nå har jeg sett så mange ulike sopper i skogen at det kanskje er på tide. Det skal sies at et par av de (med vorter) skriker ut giftig på lang avstand.
  Ja det er synd, fikk et helt annet syn på vedkommende.

  @Marit: Ja jeg og, så jeg vil ikke videreføre den dårlige stemningen 😀 Jeg gledet meg ikke akkurat, men det var helt greit å starte igjen.

  @eirik: Jeg ville ha fokusert på styrketrening, så kanskje det hadde vært en idé å kjøre kardio etter styrke enkelte av dagene.
  Når det gjelder mat så er det viktigst å få i seg protein etter trening. Forslag som jeg selv spiser;
  Omelett med skinke/kalkunpålegg, grønnsaker, litt ost
  Skyr med frukt, bær (evt proteinpulver blandet i)
  Cottage cheese med litt syltetøy
  Kokt egg med kaviar/majones
  Et glass sjokolademelk/melk kan du også drikke – det viktigste når fett% skal minkes er styrketrening, protein etter trening og at dagens totale matinntak er mindre enn det du forbuker.

  @Hanne: Takk, godt å være tilbake 😀

  @Trine: Skrevet litt om det nå. Er du fra fredrikstad? 😀

  @Hilde: Tusen takk! 😀

  @cklife: Jeg har allerede begynt å planlegge neste usa-tur 😀

  Det blir nok mer mat og oppskrifter fremover ja, takk for det!

  @Peter: Det var akkurat den känslan jeg fikk (selv om jeg heller skulle ha vært i en godisbutikk) :mrgreen:
  De har så mange alternativer og muligheter der!
  Tusen takk 😳
  Yes 😎

Det er stengt for kommentarer.