På gjensyn

Den siste kvelden i Las Vegas på The Venetian var veldig bra, en helt utrolig god middag, fontene-show foran Bellagio (som var så bra at jeg ble helt rørt.. jeg vet, jeg er rar) og (litt) blackjack på casino.

Jeg hadde et sterkt ønske om å komme tilbake etter at jeg var i usa for 11 år siden, og jeg føler akkurat det samme etter denne turen. Jeg vet at jeg kommer til å dra hit på ferie igjen, og jeg gleder meg allerede.

I dag kjørte vi tilbake til LA, så ToyStory3 på kino, spiste pizza, og har nå siste kvelden på hotellet. Jeg grugleder meg til å dra hjem.. spesielt til den lange reiseveien, men jeg har mye godt som venter på meg hjemme så jeg gleder meg mest. Det er mange jeg savner nå.

Flyet går kl 11 usa-tid i morgen formiddag (onsdag) og med et par flyturer på over 14 timer til sammen, samt skru tiden frem 9 timer så er vi hjemme på torsdag formiddag. Med andre ord, det blir stille fra meg noen dager fremover.
Det er godt mulig det dukker opp noen matbilder igjen til helgen.. sunn, amerikansk mat kanskje?  :grin:

Ha en fortsatt fin uke! ♥

9 kommentarer til “På gjensyn

 1. Karianne

  Slitsomt med så lang reisevei, samt å skru tiden så mye frem og tilbake. 🙂 Har vært i Kina selv for et par år siden, samme greia der, men motsatt vei. Det ser ut som om dere har hatt en fantastisk ferie ihvertfall, herlig! 😀 Ønsker dere en god reise hjem! 😀

 2. Annika Persson

  Yeahh ser framemot din goda & lovely recept. Superkul om du gør något amerikanskt!

  I just love USA specillet N.Y är såå härligt!

  Ha en god tur hjem :0)

 3. Stine

  Ser ut som dere har hatt en kjempefin tur! Kjenner igjen følelsen av å ville tilbake, min blir ikke mindre av å se bildene dine fra disse fantastiske byene..

  God tur hjem – Todd og Jack blir sikkert glade for å få hjem mamma’n og pappa’n 😀

 4. erik

  lurer på om jeg kan få spørre deg om din mening angående noe.

  la oss si jeg trener 1 1/2 time, løper 30 minutter av de, trener styrke resten. hva bør jeg spise rett etter trening, for fokus på vektnedgang?

  vet at dersom man ikke spiser «tærer» det på både muskler og fett, men hva bør spises for å tære fettet og bygge muskler? mager kesam & syltetøy? sjokolademelk? melk?

  har du noen gode forslag? hva bruker du å gjøre? målet mitt er å redusere fett.

 5. Rie Aleksandra

  Høres virkelig ut som at dere har hatt en fantastisk tur Kristine, også får jeg ønske velkommen hjem til fedrelandet. 🙂 Gleder meg til å se bilder av SUNN amerikansk mat. 😆

 6. line

  Det er noe med USA som bare frister. Har vært der å tatt yoga utdannelse, og det klør i hele meg etter å reise tilbake.

  God tur hjem:)

Det er stengt for kommentarer.