Opp og ned i San Francisco

Sightseeing og shopping i San Francisco i dag, en veldig spennende og spesiell by – mest av alt pga de bratte bakkene. En veldig travel by, og helt forskjellig fra LA. Jeg må si at jeg foretrekker sistnevnte, men det var definitivt verdt å besøke denne byen igjen også. Det var imidlertid ganske kaldt her nå, rundt 18 grader.

Helt utrolig hvor bratt de øverste bakkene er;

Her er byens crazy catlady;

Ostekake fra The Cheesecake Factory;

I tillegg til shopping måtte vi også få med oss Fisherman’s Wharf og kjøre over Golden Gate Bridge;


I morgen (fredag) blir det mer kjøring, det tar ca 10 timer å kjøre til Las Vegas. Litt slit.. men du verden som jeg gleder meg! Pokerfjeset er på plass :cool:

9 kommentarer til “Opp og ned i San Francisco

 1. Kristin

  God tur videre, ser ut som dere koser dere 🙂

  Skal du delta på NM i år? Mulig du har sagt noe om det uten at jeg har fått det med meg men..

 2. Alex

  Ser knall ut!

  Planlegger USA-roadtrip neste år selv, men et litt annet rutealternativ. Har i den anledning et praktisk spørsmål – siden jeg ser du er bak rattet:

  Er utleieselskapenes forsikringer gode nok? Sjekker nemlig leiepriser, og de er overraskende «snille». Dekker kollisjons- og ansvarsforsikring, samt fri kilometer.

  På den annen side er jeg redd for å dulte borti noen, da nivået på amerikanske søksmål er litt høyere enn her hjemme. Lurer derfor på om dere har utvidet forsikringen en smule, eller om grunnpakken er å anse som god nok?

  Takk, og god ferie videre 🙂

 3. Fitness girl

  hei Ktistine 🙂 jeg lurte på en ting.. jeg skal stille i fitness nå til høsten og lurte på om ikke du sku selge noen av draktene dine? klem

 4. anonym

  hei kristine, er det mulig å få litt hjelp av deg med mat plan og trening? betaler deg gjerne.

 5. Geir

  Må bare si at du ser fantastisk ut, en riktig gudinne i mine øyne!lykke til vidre med satsing på bodyfitness og ellers i livet;-)

 6. Anne Grethe

  Snikleser melder seg 🙂 Gøy å lese reisebrev fra usa og bra du har kost deg her! San Francisco er byen for meg, ingen over, ingen ved siden, men jeg er nok ikke helt objektiv, siden jeg bor her 🙂 God tur hjem og velkommen tilbake! 🙂

Det er stengt for kommentarer.