Santa Monica Beach

På søndag dro vi til Chinatown – en merkelig bydel og mye rart å se. Det ble ikke så mange bilder, det var for det meste bygninger og spisesteder med klassisk kinesisk utseende, samt uendelig mange utsalgssteder med pyntegjenstander, gadgets, vifter og kniver. Det var nesten som å komme til syden :smile:
Vi dro videre til downtown LA, men vi holdt oss i bilen og cruiset heller rundt. Vi spiste deilig fettrik, amerikansk mat på Ihop (en diner) – undertegnede spiste selvfølgelig buttermilk pancakes med maple syrup. Ingen proteinpannekaker her nei.
Porsjonene er store, men vi har om ikke annet lært oss at den minste størrelsen i drikke her er som en stor hjemme. Jeg har også klart å lure til meg en kids meny. Ellers har de utrolig mye spennende mat og matbutikker her, man kan jo finne ‘sunne’ alternativer til så og si alt her. Vi var innom en Farmers Market i dag og der var det meste organisk.
Ikke alt er stort her da;

Til mine store glede er frozen yoghurt veldig stort her – en egen butikk hvor man forsyner seg selv (ulike soft-is dispensere med ulike smaker) med det man ønsker av frukt, strøssel og topping. I’m in heaven!

I dag (mandag) har vi vært på Santa Monica Beach, baywatchstranda. En litt bedre strand enn Venice Beach med et litt finere strøk, men like fullt mange forskjellige personligheter.
Vi fikk også shoppet litt, det ligger en fantastisk handlegate like ovenfor stranda med mange butikker vi ikke har hjemme – blant annet forever21 og guess.
Kino har vi også fått vært på, vi så Despicable Me – en meget morsom film. En liten og slitt kinosal hvor man selv velger hvor man skal sitte, akkurat som på film. (Og pappa; de klapper til og med på slutten!)

Takk for hyggelige kommentarer forresten – jeg leser alle, men får ikke svart da nettet er ganske tregt.
I morgen er siste dag i LA før turen går videre til San Francisco.

12 kommentarer til “Santa Monica Beach

 1. Annika Persson

  Vilken UNDERBAR ferie ni ser ut att ha =) Nice!

  Ønskade att frozen ypughurt fanns här..Oh my 😉

  Vi har nettop varit i Spania, solat & badat och det var såå skønt. Behøvdes før oss begge två! Utvilad & HAPPY nå!

  Kos dere i massor!

 2. Pat

  International House of Pancakes har uten tvil den mest tradisjonelle og beste frokosten USA kan by på! 😀
  Reiste rundt på vestkysten for ett år tilbake. Håper dere har planer om å se San Francisco! Uten tvil den peneste byen jeg har sett, når det er sol 🙂

  Vegas er også overlegent! Som å komme inn i en ny dimensjon av en verden, full av neonlys.

  Kos dere videre! 😉

 3. Annka

  Sånn sett er de som bor i Oslo også heldige – skal visst være tidenes frozen yoghurt bar der.. 🙂
  Ser forøvrig ut som du har det knall!

 4. Lone

  Heisan.
  Jeg har store tanker om å prøve meg i BF våren 2011. Er det noen mulighet for å sende deg en mail med konkrete spørsmål ang. erfaringer om konkurranse og tiden fram til konkurranse?

  Mvh Lone

 5. Marte Kristine

  Skulle akkuratt til å si det, Annka:) I oslo er det yogurt heaven, ligger ikke langt fra nasjonal! Er sånn man kan gå å forsyne seg selv med mange smaker, og toppinger. Så er det low fat yogurt:D kjempegod:D

 6. may wenche

  Hei ,

  Så fine bilder og gøy å følge med !!
  Trenings – og mat tips får vi bare vente med til du kommer hjem til Norge igjen 🙂
  Ønsker dere fortsatt god sommer og god ferie !!

 7. Stine

  Er det den isbaren rett opp fra piren du har vært? Der var jeg noen ganger i fjor, nemlig :mrgreen: Namnamnam!! Bodde 100 m unna, på The Georgian (blått hotell rett ved piren). Nå er dere vel på vei oppover på Highway 1..? Sukk – lengter etter ferie!

 8. Camilla

  Hei 🙂 ser ut som dere koser dere på tur, heldiggriser!! 🙂

  jeg lurte på en ting.. leste her inne for en stund siden at du kjøpte pølser i sverige av merket «vikt vakterne» (??), hvor i sverige/hvilken butikk er det du kjøpet det i? Skal til sverige snart, og da tenkte jeg å prøve ut disse 😀

  Camilla

 9. Mette

  Den isbutikken skulle jeg så gjerne vært en tur i,hehe:) Is-elsker:) Ser ut som dere har det kjempe fint der borte:) Kos dere masse videre på reisen! Klem

 10. Anette

  Hei Kristine!

  Det ser ut som dere har det fantastisk flott på tur! 😀 For en drømmetur langs vestkysten – håper jeg får tatt en slik tur om ikke altfor lenge. Har det blitt mye shopping til nå? 😉 Hva har vært høydepunktet på turen så langt?

  Ha en strålende ferie videre, kos dere masse, gleder meg til å høre fra resten av turen! 🙂

  Klem
  Anette

Det er stengt for kommentarer.