Work it musclegirl

I dag har vi vært på Venice Beach! Mye å se og et yrende folkeliv, vi skal definitivt tilbake en av de nærmeste dagene. Kjente at det holdt med noen timer, i hvert fall for litt tilbaketrukne skandinavere.

Man merker så godt hvor ulike vi er amerikanere når det gjelder oppførsel overfor mennesker vi ikke kjenner, her sitter komplimentene løst og man spør hverandre alltid om det går bra, om man kan hjelpe til med noe osv. Her er de så positive og hyggelige, og jeg tenker ofte på ordtaket ‘man lærer mer ved å beundre enn å kritisere’.


Det er helt perfekt temperatur her, rundt 27 grader og mye vind så det kjennes ikke så varmt ut. Må nyte det mens vi kan for vi kommer til å oppleve litt lavere temperaturer i San Fransisco neste uke før vi avslutter med intens hete i Vegas neste helg :cool:

9 kommentarer til “Work it musclegirl

 1. Stein Wilhelm

  Ja, det er lett å føle seg velkommen «over there». Godt å høre at dere har det fint – skulle gjerne vært der selv og trent litt! God tur videre. Take care!

 2. Oda

  Åh jeg savner det, nyt hvert sekund, Kristine!
  Det er så rart å se på bilder av både turen til Linus og dere, og vite at vi har vært på de nøyaktig samme stedene alle sammen på noen uker, bare ikke samtidig! Utrolig synd, hadde vært så gøy å sammenkjørt det. Men neste gang 😉
  Jack savner dere ikke i det hele tatt, bare så dere vet det hehe. Han er super lykkelig, sover i sengen inntil meg om nettene, noe rasheeda er skeptisk til da dette er hennes plass 😉 og han spiser som en hest :mrgreen:
  Klem

 3. Malin

  Så heldig du er som er i California 🙂 Kos deg masse.
  Lurte på en ting da, prøvde for første gang å ha en såkalt oppkarbing igår. Har kun hatt spisedager (eller hatt lørdager hvor jeg har spist et kose måltid i løpet av dagen samt litt smågodt. Igår valgte jeg å kjøre hovedsakelig karbo hele dagen, men jeg spiste ikke over det jeg pleier, spiste 1dl havregryn kokt på vann med masse kanel, 1 eple, 2 spelt lomper med litt mager prim, 2 speltlomper til med mager prim og kanel og til middag ble det 2 speltlomper med kylling strimler fajitaskrydder mais, tomat, agurk og salat og mager kesam. Så så veldig mye kcal ble det ikke, betyr det at jeg som ligger veldig lavt på karbohydrater i uka ikke fikk noe utbytte av dette siden det ble for lite kcal selvom det ble flere karbohydrater enn hva jeg er vant til?

 4. Beate

  Jeg har også merket at vi norske ikke er særlig flinke å komme med komplimenter.
  Det hender jeg får kommentarer på treningen min, men det er alltid fra utenlandske. Her om dagen kom det en hyggelig kar bort å sa han var imponert over knebøyen min. Jeg hadde bare på 80 kg, men allikevel gøy;)

  Det ser ut som dere har det supert der borte! ;D

 5. LisaLove

  Oh Venice Beach! Vad häftigt att ha varit där. Jag har varit i Vegas ett par gånger, men aldrig i San Fran. Älskar de härliga bufféerna, showerna och shoppingen! Drick en Pepsi Diet Cherry-Vanilla för mig. 😉

 6. Malin

  Jeg er stor fan av det ordtaket 😀
  Vi har nok en del å lære av amerikanerne på det området.

  Stranda ser kjempedeilig ut 🙂 Her har brennmanetene inntatt sjøen så strandlivet frister ikke så veldig. Men vi har sol da!! Jeeei!!

 7. Marianne Aas Krog

  Oioioioi 🙂 jeg er så misunnelig altså! 😀 ❗ Ser ut som dere koser dere «over there». Hadde egentlig tenkt til å ta PT-utdannelse der i løpet av sommeren nå, men ny jobb kom i veien. Håper jeg får dratt meg over om ikke så altfor lenge! Ser fantastisk ut 😀 Kos dere masse! (og takk for svar på mailen, det hjalp mye 😉 skal holde deg oppdatert, hehe)

 8. Rie Aleksandra

  Hei Kristine. Ser ut som at dere har en super ferie så langt. Fet leiebil, trening på Venice og FOL på US er alle gode tips til things-to-do-in-usa-listen min, håper jeg får til en lignende tur til neste år. Synes for øvrig det er kjempefint at du blogger om dette underveis!

  Kom selv hjem fra den franske rivieraen i dag og har nytt late soldager på stranden og actionfylte kvelder i Cannes! 🙂

Det er stengt for kommentarer.