City of angels

Det var en fryktelig lang reise for å komme frem til LA, men det var så verdt det. Begge flyturene tok til sammen 14 timer og med all tid både før, underveis og etter så var vi på reisefot i nesten et helt døgn.
Jeg fikk ikke sove på flyet, og med to syltelabber til ben hele flyturen var det godt å få lagt seg. Det er lenge siden jeg var så væskefylt, det er jo dritvondt! Det er et lite gym på hotellet, så i dag morges ble det en kort økt som et forsøk på å svette ut litt. Det hjalp ikke så veldig, så jeg får satse på at det går seg til etterhvert.

Leiebilen vår – en stor og tøff Dodge Charger. Jeg kjører :cool:

I dag (eller i går for dere der hjemme) – er fortsatt litt tidsforvirret, må venne meg til at vi har fått nesten en dag ekstra her. I hvert fall, vi har vært på sightseeing i Hollywood, deretter Beverly Hills/Rodeo Drive. Det er over 10 år siden jeg var her, men det føles som i går.

Jeg og Sly

Jeg ser i ettertid at jeg skulle ha sett mer badass ut, men jeg blir så lattermild av sånt. Han spurte om jeg ville ha rødt bånd rundt hodet jeg og – klart jeg vil!  :mrgreen:

Og trasking på Rodeo Drive

Kun vindushopping.. sukk.

Ellers er nettet veldig tregt her, så jeg får oppdatere igjen når jeg har god tid og tålmodighet. Nå skal vi ut og spise!

7 kommentarer til “City of angels

 1. Annka

  Ser herlig ut! 🙂 Hett tips til turen hjem er støttestrømper… Har APC-resistens selv, så må alltid bruke det på flyturer så ikke beina blir så vonde og hovne, og for å unngå blodpropp.;)

 2. Hanne

  Støttestrømper er så absolutt lurt!! Fikk tilfeldigvis et par som jeg har brukt på jobb (står/går hele dagen), og jeg ble rett og slett imponert over hvor godt det var.

  Greit å gjøre det man kan, sånn sett.

  Tøff bil, og tøff jente 8) Jeg og vil!

 3. Malin

  Haha herlig bilde!! Skulle tatt en dobbel-biceps der 😉
  Tøff du er som kjører i en så svær by. Jeg er skikkelig pyse i trafikken 🙄

  Kos dere masse videre!!!

 4. Oda

  Godt å høre at dere har kommet dere trygt frem!
  haha elsker bildet av deg og Sly!! :mrgreen:
  Her hjemme er alt bra, dyra koser seg ute mesteparten av dagen og leker.. og huset har ikke brent ned enda 😉

  Linus hilser.. Kos dere masse. stor klem

 5. Lill Johnsen

  hahaha… ja, du kunne sett mer badass ut. 😀 Men veldig søt var du da. Ser ut som dere har kost dere mye. Tc og jeg planlegger å reise dit selv. Kanskje dere har noen anbefalninger når dere er tilbake? Kos dere masse videre.

  Klemmer Lill 😀

Det er stengt for kommentarer.