Amerika for våre føtter

Pakke – tenke – pakke – stresse – tenke – pakke. Det er stort sett det som skjer her i dag, for i morgen formiddag reiser vi.
Det føles ekstra godt å dra til sol og varme nå som sommerværet her hjemme lar vente på seg – ikke minst alt det er å oppleve der!

Ellers har det vært noen rolige dager i helgen, i går ble det en harrytur til Töcksfors med mamma. I dag har jeg vært og tatt blodprøver igjen, begynner nesten å bli rutine dette her. Hadde det enda vært for en god sak, jeg skulle gjerne ha vært blodgiver.
Så da får jeg vel endelig resultat om et par uker, godt at jeg skal slippe å sitte hjemme og tenke på det. I stedet skal jeg til LA, kjøre highway 1 til San Fransisco (stoppe i Monterey der jeg bodde som liten baby) og så til Las Vegas – love it!

Jack skal passes av ‘tante’ (lillesøster) og Todd skal til ‘bestemor’ (mamma).
Her får Jack en ufrivillig vask av ørene. Vil du ikke, så skal du.

Helt til slutt vil jeg bare ønske dere en riktig fin sommer videre! Håper de av dere som har ferie koser seg med fri, og at dere som fortsatt jobber får litt kvalitetstid innimellom.

Om det er noen lure pakketips utenom det vanlige (klær, sko og sminke) – så kom gjerne med det!
Kristines huskeliste hittil;
Pc, mobil og kamera + lader (og adapter)
Ørepropper
Nakkepute
Sudoku, ipod og bøker

Tilbake til pakking! 🙂

 

 

33 kommentarer til “Amerika for våre føtter

 1. line

  Hei.

  Fin blogg du har, og jeg er bare «litt» misunnelig siden du skal til USA. Har akkurat fått en liten valp, så ingen reising på meg. Jeg trener selv styrke, og er fasinert av fitness. Hvor lenge har du trent for å oppnå de resultatene du har gjort? Trener du mange ganger i uka?

  Smil fra Line

 2. Karianne

  Det ser ut som om dette blir en fantastisk tur! 😀 Er det forresten den samme konkurransen Heidi V. K. skal være med i som du hadde planer om å stille i? 🙂 Ønsker deg en herlig tur med mange fine opplevelser!
  Klem

 3. Stine

  Heldiggrisen! Vi kjørte samme rute i fjor sommer, bare motsatt vei, og det var helt fantastisk! Anbefaler en tur innom Monterey Bay Aquarium 😀

  Håper dere får en fin tur!

 4. Stine

  ..et tips til, i San Francisco; Dylan’s City Tours (tror jeg det het). En kjempehyggelig fyr som tar med seg folk rundt om i byen i sin egen van, tror vi var 8 stk. Fikk sett masse av byen (og områdene rundt) som vi ikke ville ha sett ellers, utrolig morsomt. Litt mer intimt enn en vanlig busstur, men absolutt å anbefale! Vi kjøpte billetter via hostelet vi bodde på (USA Hostels), men han hadde avtaler med forskjellige hoteller også!

 5. Tina

  Blodgiver bare for en god sak? Ville gjerne vært det uansett; hadde jeg bare ikke veid under 50 kg (man må være over) og hatt lavt blodtrykk:(

 6. Marte Kristine

  God tur!! 🙂 Pakketips er å ha litt ekstra plass i kofferten, er jo såå masse å shoppe der, og så mye billigere en her:D

 7. thomas

  Mitt beste pakketips er å la pc’en ligge igjen hjemme. Benytt ferien til å få litt fri fra teknologien også:-)

  God tur!

 8. hanne

  God tur og kos deg mye! Så snill Todd er:) Visste ikke de var så gode venner:) Ja anbefaler også å la pc n ligge hjemme. Du trenger jo den egentlig ikke eller….;)

 9. Kristine

  @line: Hei! Jeg har trent med vekter i 3 år (danset i 20 år før det), trener som regel 4 styrkeøkter i uka. Takk 🙂

  @Annka: Det har jeg! Takk 🙂

  @Karianne: Jepp, skulle veldig gjerne ha vært med 😉 Tusen takk, ha en fortsatt fin ferie!

  @Stine: Takk, gleder meg veldig til å dra tilbake – og tusen takk for tips!

  @Tina: Tror du misforsto – jeg tok blodprøver. Jeg kan heller ikke være blodgiver, men skulle gjerne ha vært det.

  @Marte Kristine: Sommerklær tar heldigvis ikke så mye plass, så her kan det shoppes ja 😀

  @thomas: Ja du sier noe 🙂 Det blir svært lite nettsurfing for min del, mini-pc blir med hovedsaklig for informasjon/kart o.l

  @hanne: Ja han er veldig behjelpelig med vasking. Takk for det, fortsatt god sommer 🙂

  @Åse Marie: Check! 😀 Takk for det!

  @Guro: Ja gleder meg, takk!

  @karoline: Tuusen takk! Ha en fortsatt fin sommer 🙂

  @Therese: Mat må man ha! I hvert fall når man kjeder seg på fly 😀

 10. Elisabeth

  Ååååå, så utrolig hærlig med USA-tur! Vegas er kjempekul by, så utrolig mye å se og gjøre der.(giftet oss der, kan anbefales!*lol*)

  Ville bare si god tur, nyt verden, hverandre og livet!

 11. Maren

  Måtte bare si det; laget sjokoladekaken din nå som muffins, med bakepro og belgisk sjoko proteinpulver..Nam nam nam…Kjempe! Takk for herlig oppskrift! Keep up the good work, kjempe inspirasjon!

  God tur! 🙂

 12. Malin

  Jeg ville hvertfall lagt igjen noen kroner hjemme siden dere skal til Las Vegas 😉 En økonom som deg må da gamble litt? hehe

  Håper dere får en fantastisk fin tur 😀 Klem

 13. Kristine

  @Elisabeth: Jeg var der sist da jeg var 17 år, så jeg gleder meg til å dra dit igjen og faktisk få lov til å komme inn på casino 😀 Takk!

  @Maren: Så bra! Det blir nok mer mat og baking etter sommerferien igjen. Takk! 🙂

  @silje’s fremgang.: Straks ferdig med pakkingen, takk for det 🙂

  @Malin: Jeg har satt av et Vegas-beløp allerede, hehe. Jeg er nemlig både økonomen OG gamblern av oss, egentlig en ganske fin kombinasjon 😀
  Tusen takk! Stor klem

  @Marius: Takk 😀

 14. Egil

  Kult at dere kjører til SF også. Jeg bor for tiden i Mountain View, like utenfor SF, men jobber daglig nede i byen. Må skryte å si at jeg få steder har sett mer divers befolkning 🙂 Lurer dere på noe, eller vil ha noe omvisning stiller jeg gjerne opp :p

  Hvis du tenker på trening mens du er her kjører Golds Gym i Mountain View en kampanje nå, slik at du kan trene gratis en hel dag. Hvis du vil trene mer enn en dag koster det deg $15 for en måned uten noen andre skumle avgifter 😉 Jeg er mer en gjerne med på en økt sammen med deg. Det hadde vært sykt kult, å trene med en av bloggheltene 😛

  Lykke til og god tur!

 15. Hanne

  Ref. forrige innlegg; så lenge det er en slik hengelås som tollen kan åne i USA, så er det bra 🙂 (Noen kofferter har allerede den låsen, men på eldre kofferter må man sette på en slik som tollen har nøkkel til..

  Turen høres kjempemorsom ut! Selv har jeg bare vært en tur i disneyworld, haha. Jeg tenker alltid på slike vakumposer når jeg skal ha med meg mye klær, men er redd det betyr overvekt med en gang 😆

  Hilsen ei som trodde at store «amerikakofferter» innebar at man fikk ha med seg mere enn 20kg på tur… 🙄 😆

 16. LindaG84

  Så du har bodd i USA før. Bitter for at du ikke vokste opp der? I guess not 🙂 Det ville ikke jeg vært. Mye bra om statene asså, men mye negativt &så.

  Kos deg masse med din utkårede 🙂

 17. Smilefjeset

  Jeg tar alltid med meg et par tykke sokker til flyreisen. Blir ganske kaldt ombord!
  Utenom det tar jeg med meg noen proteinbarer og skrivesaker. Man må jo fylle ut sånn innreiseskjema når man flyr til USA, så greit å ha en penn.
  God tur!

 18. Smilefjeset

  Glemte en ting til: jeg har skannet inn pass og andre reisedokumenter, og sendt det til min egen mailadresse. Det er praktisk i tilfelle pass osv. blir stjålet.

 19. Pia Marlen Johnsen

  Støttestrømper til flyturen !!
  Og «Øye-bind» + ørepropper så du får sove på flyet..
  (dvd’er om du ikke vil sove..)
  Mat-pakker til flyturen, siden maten ofte er crappy, og extra drikke ombord MÅ du ta med..et must!
  Spis masse c-vitaminer, opp til 3 gr så slipper du bli væskefyllt om du blir det når du flyr langt.

  God tur =)

  PMJ

 20. Julie

  Heisann! Jeg lurer på om du kunne tenke deg å poste et bilde av deg fra når du var liten jente, kanskje 5-6, deretter 13-14 og 18-19? Hadde vært veldig interessant å se hvordan du så ut da 🙂 Følger jo bloggen din og morsomt å se hvem du er 😀

 21. Cecilia

  Hej Kristine

  Härligt att åka till USA, kul! Först och främst vill jag säga att du har en sådan fin och inspererande blogg! Har en fråga till dig, jag har nämligen dig som insperation inom body fitness, tycker att du har en sådan grym fysik och är så söt. Undrar om jag kan länka dig på min sida och låna några bilder från din blogg, så kan mina läsarna se var jag får min insperation ifrån bl.a om detta är okej med dig?

Det er stengt for kommentarer.