Endelig!

I dag var siste arbeidsdag, nå har jeg endelig ferie! Gleder meg til å sove litt lenger om morgenen og finne på ting om dagen. Det er meldt litt ustabilt vær, men jeg skal nok klare å få tiden til å gå. Vi får besøk fra Sverige i kveld, og i morgen skal jeg få til en treningsøkt med pappa.

Om nøyaktig én uke reiser vi til USA – det gleder jeg meg i hvert fall til! Det er over 10 år siden jeg var der sist.
Og den nyheten forklarer kanskje hva jeg hadde som mål tidligere i år, nemlig å stille i en konkurranse der. Jeg var nære etter å ha gått på diett i over 2 måneder, jeg hadde en veldig god følelse på det hele og jeg hadde allerede betalt lisens – men jeg måtte dessverre se meg nødt til å avbryte det for litt over en uke siden.
Det har tatt litt tid å bearbeide alt som har skjedd, og jeg har også måttet jobbe litt med meg selv for å forstå at det ikke var selvvalgt. Jeg gjorde så godt jeg kunne, men jeg kan og bør ikke overse kroppens signaler. Det føles som et nederlag, men det kan jo ikke gjøre det når det ikke var viljen det sto på. Det var kroppen som sa ifra at den ikke orket mer, og inntil jeg er ferdig med alle undersøkelser og blir bedre/bra igjen så må jeg bare la alt rundt konkurranse ligge. Det er så klart en stor skuffelse, men samtidig så føles det nå helt riktig å fokusere på viktigere ting i livet mitt.


Det får bli neste USA-tur – som garantert ikke blir så altfor lenge til.

I dag var det som sagt siste arbeidsdag, deretter en tur til kiropraktor og knekke meg fin til ferie, og så en treningsøkt på Elixia. Det ble 5 km jogging på mølla i dag, var litt støl og stiv etter mandagens styrkeøkt så det var godt å bli ordentlig varm i hele kroppen.

Salat til både middag og dessert er godt i varmen;
Tunfisksalat 

Tunfisk med sitronpepper, agurk, paprika, rødløk, hvitløk, cherrytomat, sukkererter, purre, bladpersille og dressing.

Fruktsalat med vaniljekesam

Jordbær, honningmelon, druer, gul vannmelon, valnøtter, ekte vaniljekesam (tjukk og god) og sukrin/kanel.

Det blir kanskje litt stille fra meg i dagene fremover, i hvert fall om sola skinner, men et par innlegg før vi reiser skal jeg nok få til 🙂

18 kommentarer til “Endelig!

 1. Thale

  Det var det du skulle, ja 😉 Synd det ikke gikk, men neste gang! Du får nyte USAturen din masse likevel, dere får det sikkert kjempefint 😀

 2. Martine

  Syns du er veldig fornuftig som lar konkurranse ligge denne gangen, og lytte til kroppens signaler er ikke alltid like morro men i lengden vil du absolutt vinne på det!
  » You should treat your body like gold, otherwise it WILL come back to haunt you. »

  Du kommer sterkere tilbake,det er jeg sikker på 🙂

  Så morro at dere også skal en tur over til statene,reiser selv på fredagsmorgen og blir i nesten en mnd,Florida.
  Kos dere masse,og god tur 🙂

 3. Nina

  Du har staatt paa og jobbet hardt Kristine,vaer stolt av deg selv. Synd kroppen ikke samarbeidet med deg, men neste gang gaar det:)Skal bli goey aa se deg i konkurranse senere. Ser ut som motivajonen er bra om dagen:)
  Kos deg masse med ferie.

 4. Malin

  U, S and A faktisk 😎 Dumt det ikke ble konkurranse, men krysser fingrene for at det kan ordne seg. Kos deg masse med ferie!!!! Knip

 5. Rie Aleksandra

  Mange kloke ord over her, og jeg er helt enig i at du skal være stolt over både innsatsen og det at du tok et veldig fornuftig valg. 😉

  Ønsker deg en fantastisk ferie, så får vi krysse fingrene for at det blir litt penere vær enn det er meldt. 🙂

 6. Camilla/Mamma Glemmer

  SKjønner godt at du er skuffet. Men husk at når noen dører lukkes så åpnes andre. Det er viktig å lytte til kroppen og ta vare på seg selv. Dere får helt sikkert en super tur til USA uansett! Hvor skal dere? Vi flytter til usa for ett år nå -spennende!

  God ferie!

 7. Åse Marie

  Fornuftig av deg å lytte til kroppen. Ha en aldeles strålende USA-ferie, jeg kom nettopp hjem derfra. Hvor lenge blir du borte, og hvor skal dere? 🙂

 8. Kristine

  Hei!

  Så heldig du er som skal til USA – elsker USA! =D Kos deg masse!

  Maten du har laget så også kjempegod ut! Det gjør den alltid 😉 Men du bruker jo en del spesialprodukter slik som mandelmel, sukrin o.l – blir ikke dette ganske dyrt i lengden? Eller sponses du med disse produktene? Har selv nettopp gått til innkjøp av mandelmel på en helsekost og det var ganske dyrt. Går det an å få tak i billigere?

  Takk for en flott og annerledes blogg! =D

 9. Karianne

  Så gøy med USA-tur da! 🙂
  Hadde en liten mistanke om at det var dit du hadde tenkt deg, det er jo flere norske som har gjort det bra der.
  Skjønner du synes det er surt at det ikke ble noe av, men som du selv skriver – det var ikke du, men kroppen som sa stopp. Da er det viktig å høre på hva den forteller, så vær stolt av deg selv i så måte, du gjorde det som var riktig for kroppen din! 🙂
  En ny sjanse byr seg garantert ved en senere anledning.

  Ønsker deg en fantastisk deilig ferie, det har du fortjent! 🙂
  Sommerklem fra meg <3

 10. Elisabeth

  Så leit at du måtte kaste inn håndkleet, Kristine:-( Men, helse foran alt, og du får nok nye sjanser «over there», det er jeg helt sikker på!(og de kommer til å elske deg)

  Kos dere masse på USA-tur!

  *sommerklem*

 11. Therese

  Så leit å høre at planene gikk i vasken; hadde vært stilig å se deg på scenen der. Du drar likevel, eller? Hvor? Vi (jeg og mannen) var på tre ukers USA-ferie sammen før barna kom til verden (LA, Las Vegas, San Fransisco). Tre ukers trenings- og sushi-ferie (hehe). En tur vi aldri kommer til å glemme! Håper dere får det flott!!!

 12. Hege

  Ai, var det konkurranse «over there» som var målet – tenkte nok det var noe stort, for formen var virkelig grym! Håper å få se deg på den amerikanske scenen senere, tror du vil rocke 🙂 Følger jo med på noen andre fitnessblogger hvor utøverene sikter seg inn på konkurranse i USA, personlig er du min store favoritt. Samtidig er jeg selvsagt mer enn enig vurderingen og prioriteringen din – helsen har vi bare én av, konkurranser derimot kommer det flere av. Så kos deg på ferie, lad batteriene og fokuser på positiv mental styrke, innstilling og tro er viktigere enn vi aner mht sykdom og andre utfordringer i livet. Heier på deg, og gleder meg til nye innlegg post-US. h 🙂

 13. Kristine

  @Thale: Ja, neste gang 🙂 Det var opprinnelig ment som en ferie, så det blir nok en bra tur uansett – gleder meg!

  @Martine: Ah, da rakk jeg ikke å svare deg før du reiste – håper du storkoser deg!

  @Nina: Tusen takk! Jeg stiller sterkere neste gang, absolutt.

  @Hilde: Det var først og fremst planlagt som ferie, med en konk. som bonus, men da får heller bonusen vente litt 🙂 Tusen takk, god sommer!

  @Malin: Yes, og jeg gleder meg! 😀 Alt ordner seg for snille piker til slutt har jeg hørt, så da får jeg bare vente litt til!

  @Rie Aleksandra: Tusen takk, jeg får prøve å tenke på det på den måten – og ikke være skuffa over valget.

  @Camilla/Mamma Glemmer: Så spennende, det blir nok godt for deg å oppleve noe helt nytt fremover. Hvor flytter dere? Vi drar til LA, deretter San Fransisco og Las Vegas.

  @Åse Marie: Tusen takk! Vi drar til LA på onsdag og blir borte i 2 uker 🙂

  @Kristine: Me too! Har vært der før, men det er over 10 år siden nå. Gleder meg!
  Jo, det er ganske dyrt – men heldigvis er mandelmel ganske drøyt og varer lenge. Det er ikke så mye man trenger hver gang, og man kan bruke det i kombinasjon med grovere mel, proteinpulver o.l. Man kan kverne mandler selv, men da vil det ikke bli like bra/lavt næringsinnhold.

  @Karianne: Jeg prøver å tenke sånn, og det føles heldigvis ut som et riktig valg denne gangen. En fin tur blir det uansett!
  Håper du har det bra, leste at ikke alt er så greit helsemessig for tiden. Ta vare på deg selv, og ha en fin sommer!

  @Elisabeth: Surt ja.. men (dessverre) helt riktig å gjøre. Neste gang! Gir meg ikke med det første 🙂
  Tusen takk, sommerklem tilbake

  @Therese: Sushiferie? 🙂 Vi drar akkurat til samme sted! Ja vi drar allikevel, vi planla dette som en ferie først og fremst. Har som sagt vært der før, men da var jeg 17 år – så nå er jeg i det minste gammel nok til å henge på casino i Vegas – hehe.

  @Beate: Tusen takk, håper du får noen fine dager innimellom jobbingen! 🙂

  @Ann Katrin: Oh yes, jeg skal nok få tiden til å gå der nede 😀

  @Hanne: Tusen takk Hanne, i like måte!

  @Hege: Ja.. og jeg tror det hadde gått veldig bra og – f***! 😀 Kroppen må fungere som den skal før jeg hiver meg uti det igjen, plutselig sa det bare stopp. Litt skremmende, men heldigvis vet jeg hva som er riktig for meg. Og du har så rett – konkurranser vil det alltid være.
  Tusen takk!

 14. Synnove

  Hei Kristine! Onsker deg en super tur hit bort til USA – jeg blir faktisk ogsa i LA om en uke (jeg bor i NY) – kanskje sees vi paa Gold’s i Venice (jeg skal trene sammen med Pauline Nordin), eller kanskje du bare skal ta fri fra gymmen paa ferie?? Uansett, hadde vaert goy aa folge med deg om du har planer om aa stille i konkurranse her – jeg skal stille i min foerste den 11.september i NY (INBF/Long Island Experience) og er super spent!! Ha en straalende ferie og ser frem til aa lese om hvordan du hadde det!! 🙂

Det er stengt for kommentarer.