Min mandag

Det var tungt å stå opp kl 5 i dag morges, både fordi jeg nok en gang må klage på varmen om natta – og ikke minst fordi alle rundt meg har ferie. Plutselig føles det som om jeg er den eneste som må opp og jobbe, men sånn er det hvert år. Jeg venter lengst mulig med å ta ferie, og sparer gjerne noen dager som jeg kan ha fri til høsten og den lange vinteren.

Dro og trente etter jobb, det var lenge siden forrige styrkeøkt. Det ble en lett benøkt;
Sittende lårcurl 3×8 (60 kg)
Leg ext. 5×6 (45 kg)
Knebøy 2×8 (30 kg) – 2×5 (50 kg) – 2×5 (60 kg)
Liggende lårcurl 3×8 (30 kg)
Sittende benpress
Sit-ups på ball
22 min jogging på mølle (hvert minutt teller :mrgreen: )

Humør og energi var ikke helt på topp i dag, så det var veldig godt å få servert både middag og dessert.
Laks med sprø overflate og epletzatziki

Laksen er panert med knust knekkebrød, parmesan, dill og persille. Tzatziki er ferdigkjøpt og iblandet mager kesam og eple.

Varmt eple med honning, nøtter og vaniljekesam


Det smakte aldeles nydelig, det skal ikke så mye mer til enn litt kreativitet sammen med vanlige matvarer.

Det var noen som lurte på om Jack hadde det fint, og det har han. Han er med meg på alle joggeturer, enkelte ganger har han til og med blitt hengende etter (sikkert pga varmen stakkar).

Og så må jeg jo ha med et bilde av Todd – han har det også veldig fint.

24 kommentarer til “Min mandag

 1. Rie Aleksandra

  Haha, flere som ennå jobber, det er en mager trøst for meg som også har en uke igjen. 😉 Sparer alltid noen dager til høsten, for da skal det soppes til de grader! 😆

  Veldig godt å se bilde av Jack og vite at han har det bra, han er bare utrolig nydelig. <3

  PS: Hva med å kjøpe en vifte til soverommet? De koster ikke all verden men litt lyd må man regne med.

 2. Maiken

  Å så god den maten så ut!! Kreativt -det liker vi! 🙂 Takk for inspirasjonen!

  Nydelige bilder av dine søte små også -SMELT- 😀

 3. Karianne

  Så heldig du er som får servert så nydelig mat! 😀
  Skjønne de to nederste er…. ♥
  Ikke noe gøy med dager hvor man føler seg litt nede, har hatt det sånn selv de siste dagene. Man får trøste seg med at etter regn kommer solskinn, de gode dagene kommer nok snart igjen 😉 Ønsker deg en fin uke Kristine! 😀

 4. Kristine

  @Kristin: PØH! :mrgreen: Kan ikke sammenligne katt og hund i søthetsgrad, men jeg er enig i at Jack er nydelig ♥

  @Rie Aleksandra: Ah, godt å høre at det er flere av oss 😀 Fordelen er jo mindre mennesker og mindre kø, men så er det tanken om at de heller ligger og soler seg med en is i hånda da. Nuvel, vi kan kose oss med mer fri til høsten 😎
  Vi har faktisk en vifte, og satte den frem i natt. Det hjalp litt, men jeg kan ikke ha den på full styrke for da blir det for mye luft for Todd som ligger ved bena mine (haha, jeg VET hvor crazy catlady det høres ut).

  @Maiken: Det var kjempegodt, mange forskjellige smaker som passet perfekt. Bare hyggelig!
  Takk! ♥

  @Karianne: Ja i dag kunne det ikke ha passet bedre 🙂 Jeg så at du har vært litt nede, håper du har kommet deg litt ovenpå igjen. Denne uka blir nok bra, vi får satse på det! Klem

 5. Malin

  Vampyr-Todd :mrgreen:
  Godt å høre at Jack har det fint, det varmer ett dyrehjerte 🙂

  Du får trøste deg med at når du tar ferie går alle andre tilbake i jobb. Jeg har også spart ett par uker til å ha utover høsten. Det er jo når vi går mot mørkere tider vi virkelig trenger de fridagene..

 6. Stine

  Gurimalla så nydelig Jack er! (Todd også, såklart 😉 )

  Jeg skal jobbe hele sommeren, så du er ikke alene om å jobbe ennå. Satser på ferie til høsten når det har blitt mørkt og trist..

 7. Rie Aleksandra

  Haha, bra kommentar Cathrine!

  Og ja Kristine, du er litt crazy catlady, men det er litt søtt også. 😆 Jeg fant frem vifta i går, det hjelper litt ihvertfall. Ferie mot høsten synes jeg uansett er bedre, da er det mye mer å finne på enn bare å ligge å sløve i solen (jeg eier ikke strand-tålmodighet!). 😛

 8. christine

  Nydelige TODD 😉 sååååååååå fin den katta!!! snart må jeg få meg katt tror jeg! så kos at du legger ut bilder av han! 😉
  ha en fin kveld og ny dag!;)

 9. Thale

  Todd er jo bare så søt og rar :mrgreen: Jeg jobbet frem til fredage som var, nå har jeg ferie 😀 Skal bare lese to-tre fag før semesteret begynner i august 😉

 10. Mallory

  is there anyway to follow your blog in english?? i found you through Martin’s Leangains Sight and was very inspired by you and your story. I would like to be able to read through your blog, but i dont understand this lanuage….??

 11. erik

  hei!

  hvordan ser du på feta-ost? er dette noe du spiser, eller holder du deg helt unna det?

  den jeg bruker har 255 kalorier, 13g proteiner og 22g fett.

  spiser kanskje 3 glass av det i uka, dvs 450g ost og kanskje nærmere 250-300g av den olja osten ligger i. er vanvittig glad i det over salat, men vurderer å begynne å kutte ned på det.

  hva er ditt syn?

 12. LisaLove

  Jag hälsar på här hos dig så gott som varje dag, men kommenterar sällan. Du inspirerar och jag uppskattar att få följa din vardag, med goda tankar och med fina foton och härliga recept!

  Ha det gott, så hörs vi snart igen… 😉

 13. Malin

  Ser at du bruker endel Sukrin og Hi-Maze.. har aldri brukt dette før, men har begynt å lese litt om det å det er noe jeg kunne tenke meg å prøve ut. Til Lørdag planlegger jeg å lage Kina mat, med hjemmelaget Sursøt saus. Oppskriften Skal inneholde 2 spiseskjeer sukker og Maizena, men håpet på at Sukrin og Hi-Maze kunne erstatte dette? Tror du det vil funke? Kan sukrin erstatte sukker og vil jeg smake forskjell? Samme med Hi-Maze, er det stor forskjell eller kan det brukes i sausen tror du? Er det forresten dumt å kombinere Sukrin i matlaging samme dag som jeg skal spise Smågodt? Spisedagen min er på Lørdag så da blir det litt smågodt, det har ikke noe å si?

  Kjempe bra blogg, du inspirerer!! 🙂

 14. snuppelure

  Kjenner følelsen-selvom jeg har ferie nå (endelig!). Hva jobber du med? Hvorfor står du opp så tidlig? Når legger du deg? Bare lurte på hvor mye søvn du trenger/prøver å få.

 15. Hænni

  Syns det er bra at det er flere crazy catladys. I tilegg ønsker jeg meg en hund som Jack;) Vakre skapninger. Og veldig letta over å se bilde og at han hadde det fint. Hva var det egentlig som skjedde? Uansett… Skulle ønske jeg var litt som deg, bite tenna sammen og bare gjøre det. Som sagt… du er lugn;) hihi… synd det med usa også, men sikker på at du får en tipp topp tur:) GOD tur!

 16. Kristine

  @Malin: Han har altfor store tenner til den lille munnen! Det har bekymret meg lenge, munnen hans er halvåpen hele tiden – men alle katter er kanskje sånn?
  Absolutt, glad jeg har de dagene når mørket og kulden kommer tilbake.. brr.

  @Cathrine: Absolutt.. men nå vil jeg påstå at Norge hadde gått rundt helt fint uten meg en stund 😀 Du har en litt mer betydningsfull jobb gitt.

  @Stine: Da har du det verre enn meg stakkars, ferien min starter nemlig i morgen. Godt å ha noen dager til høsten ja 🙂

  @Rie Aleksandra: Jeg elsker å ligge på stranda, men ikke her hjemme i Norge så da kan jeg like gjerne spare noen dager til høsten ja. Det er så mye hyggeligere å ha fri da, setter mer pris på det og 🙂

  @christine: Weee, takk! Ja, det må du – de har mange søte hjemløse på dooa.no

  @Thale: Håper du nyter ferien, og at vi nå kan få soool fremover! Skal du lese to-tre fag FØR skolen starter, flinka.

  @Mallory: Hi Mallory, and thank you! There is unfortunately not a good language setup on wordpress. I hate the google translator since it translates really badly, but until I have found a better solution; http://translate.google.com/#

  @herligsunn: Det var kjempegodt! Takk 🙂

  @erik: Jeg elsker ost, og spiser en del fetaost innimellom. Om du burde spise så mye av det avhenger litt av målet ditt, opp/ned/vedlikeholde vekt og kosthold, samt trening generelt.

  @silje’s fremgang.: Jaa, takk 😀

  @LisaLove: Tusen takk for trevlig kommentar, og at du vil følge meg videre. Stor kram til dig!

  @Malin: Sukrin kan fint erstatte sukker, men da det ikke er like søtt som sukker så kan det hende at du vil trenge en skje til – du får nesten smake deg frem.
  Hi-maize kan ikke erstatte maizena da det er et fiber, og ikke en ‘utjevner’. Da ville jeg heller ha brukt johannesbrødkjernemel (om du har). Det er vel ikke så mye maizena det er snakk om uansett?
  Smågodt kan du fint spise selv om du bruker sukrin – vet ikke om jeg skjønte spørsmålet helt?
  Takk! 😀

  @snuppelure: Nå har jeg endelig ferie og! Jeg jobber som controller. Vi har fleksitid, så jeg velger å komme tidlig for å kunne dra tidlig. Jeg bor 30 min unna jobben så det er godt å slippe unna den verste køen i tillegg. Prøver å få 7 timers søvn hver dag.

 17. Kristine

  @asdf: Det har jeg.

  @Hænni: Godt det er flere av oss 😀
  Jack er kjempefin, og veldig uvanlig kombinasjon – spesiell ♥
  Turen kommer til å bli kjempebra uansett, tusen takk for det! God sommer!

Det er stengt for kommentarer.