Siste innspurt

Det har vært litt stille fra meg de siste dagene, jeg synes tiden går så altfor fort innimellom så jeg rekker ikke å gjøre alt jeg kunne ønske. Skal nyte helgen med forhåpentligvis fint sommervær, og slappe av før siste innspurt på jobb igjen på mandag og frem til onsdag før jeg tar tre etterlengtede ferieuker :cool:

I går feiret vi bursdagen til storesøster med sushi, eller maki som vi spiste (D spiste sashimi, han er litt tøffere).

Jeg har spist sushi to ganger før, og har egentlig ikke visst helt hva jeg synes om det. Den første gangen var i oslo, fra et take-away sted og det smakte rett og slett vondt. Andre gangen jeg spiste det var i Marrakech av alle steder (det var også her jeg begynte å drikke kaffe, litt mer forståelig kanskje), og da synes jeg det var supergodt! Mye på grunn av kremosten og diverse inni vil jeg tro, hehe.
Så, denne gangen var jeg spent – sushi fra hjembygda liksom :mrgreen: Og det var veldig godt! Vi hadde litt forskjellige sammensetninger, min favoritt er laks. (Tunfisk liker jeg kun fra boks har jeg funnet ut). Så nå blir det Alex Sushi snart!

Dagen i dag;
Våkner med hovne øyne, klør i hele ansiktet
Starter dagen med joggetur, glemmer solbriller og blir enda verre i øynene
Dusje og på med hvit sommerkjole, deretter av med den og på med bikini for å få litt farge på kroppen
Plukke markjordbær i hagen, sloss mot veps og diverse insekter i prosessen
Besøk fra verdens beste mamma, niese og lillesøster, drikke kaffe og spise vannmelon og is
Får telefon fra kardiolog med dårlige nyheter, avtaler ny tid for flere blodprøver igjen
På kino for å se ‘Prince of Persia’, godteri går ned på høykant

Nå skal jeg gå en kveldstur før jeg sier meg fornøyd med dagen og går og tar kvelden. Den startet litt dårlig, ble bare bedre og bedre utover dagen før den endte dårlig igjen. Jeg har for øvrig slitt litt med søvnangst siden paralyse-episoden min, men nå kjenner jeg at det skal bli godt å sove. Mye rart man skal oppleve!

Livet skal ikke begripes, det skal gripes.

Gunnar Björling

Jeg kommer sterkere tilbake etter helgen, inntil da vil jeg bare ønske dere alle en riktig god helg ♥

18 kommentarer til “Siste innspurt

 1. Hilde

  Dårlige nyheter hørtes ikke bra ut, men du er flink til å nyte de fine tingene midt oppe i det hele! 🙂

 2. Martine

  Ha en riktig fin helg Kristine,jeg som Hilde misunner deg den gode egenskapen å se det positive i livet!
  Jeg er sikker på at med den innstillingen vil du klare ALT 🙂 Klem fra meg

 3. Eirin

  …med tanke på middagstallerkenen hans er jeg veldig nysgjerrig på hvor mange maki-biter D må spise før han blir mett! Rakk han å bli ferdig før dere skulle gå? 😆

 4. Ronny

  Først vil jeg si,du er en nydelig dame! Synes den symmetrien din e vanvittig flott. Man ser det ligger steinhardt arbeid bak den. Og etter og ha fulgt med på bloggen din en stund nå, må jeg si meg meget imponert over den livsgnisten og pågangsmotet du har, selv i tunge stunder. Så er jo det alle disse sykt fristende oppskriftene dine, mmmmmmyeahdilicious….. 😉 Keep up the good work,du er en motivator for oss som sliter både på kjøkkenbenken, på gymet og ellers i livet.. :)))

  Solskinns hilsen fra Bergen.

 5. Anonym

  Så søt du var i den hvite kjolen:) Hvordan klarer du å holde motivasjonen din oppe? Imponert:)
  Håper helgen blir bra 😉

 6. Hanne

  Du er ei tøff jente som kommer deg gjennom slike berg- og dalbaner av noen dager! Godt at du klarer å fokusere på alt det positive, og foruten de dårlige nyhetene høres jo dagen bare nydelig ut 🙂 God helg!

 7. Annka

  Sagt det før, og sier det igjen – du er fantastisk flink til å se glede i livet! 🙂 Håper virkelig alt ordner seg med hjertet! 😐 Nyt helga i allefall, det fortjener du! Stor klem til deg

 8. Helene

  positiv tenking kan snu alt! 🙂 blir motivert av innstillingen din 😉
  ps. Nodee sushi ved Frognerbadet er også god, og slett ikke så dyr som Alex er 😉 😛
  god helg!

 9. Rie Aleksandra

  Hm, hvorfor klør det i øynene, allergi? Som sagt over her, du er utrolig flink å holde humøret oppe, jeg blir imponert over at du klarer! Men husk at det er lov å ha en regndag innimellom også. 😉

  God helg, nå skal jeg på harrytur til herlige Sverige! 😀

 10. Malin

  God helg Kristine 😀 Kan tenke meg at de siste dagene på jobb nå kommer til å gå seint(seigt) som sirup. Jeg har endelig ferie, men følte aldri fredagen kom 😉

  Jeg liker så godt innstillingen din, som de andre over meg sier så er du kjempe flink til å holde humøret oppe 😀 Klem

 11. Kikki

  Bare en god, varm klem til deg fra meg. Leser her nesten daglig, men legger svært sjelden igjen spor.

  Jeg håper du snart får gode nyheter fra kardiolog og at alt av tanker roer seg … jeg tar det nemlig for gitt at du tenker mye nå.

  Uansett; du får gi D beskjed fra meg om at han må passe veldig godt på deg.

  Klem fra
  Kikki

 12. Camilla

  For et fantantisk forbilde du er! 🙂 Du ser strålende ut! Håper du får en fin helg!

  Klem 😉

 13. Kristine

  Jeg tar imot alle klemmer med åpne armer, tusen takk alle sammen. Takk for at dere tar dere tid til å skrive hyggelige og oppmuntrende ord til meg.
  Kikki; du har rett i at tankene vandrer nå.. eller, de går vel rundt og rundt kan man si 😀

  Nå skal jeg ta meg sammen og komme med litt mer trening og kosthold etterhvert 😀

Det er stengt for kommentarer.