Lummert!

Nå har jeg gått og vært klam siden i går, konstant småsvett i ansiktet og på kroppen.. herlig.. :roll:
Jeg vil absolutt ikke klage på denne varmen, men det er jo så varmt! Problemet er vel dette huset som ikke har noe god ventilasjon. Alle vinduer er åpne, men allikevel er det som en badstue. På soverommet i natt gikk ikke temperaturen under 25,3 grader! Så da var det opp hver time for å drikke og tisse om hverandre, slitsomt. I natt legger jeg meg i kjelleren, jeg liker best å ha det kjølig når jeg skal sove.

I dag ble det en benøkt på elixia, og det ble en relativt lett økt da det var hinsides varmt der og. Det rare er er at de har det beste ac-anlegget i garderoben, der er det nesten småkjølig – men i selve gymmet? Nei der er det ingenting, satser på at en åpen dør gir nok lufting..
Det ble i hvert fall knebøy, leg extension, liggende og sittende lårcurl, bakspark i maskin og abductor-maskin (ja-maskinen).

Og så dere, jeg jogget igjen i dag! Denne gangen var det ikke noe bølge som slo over meg, men jeg bestemte meg rett og slett for å ta en økt før jeg tok det med ro resten av dagen.
På med ipodn, stereo love på full guffe, og rett ut i skogen. Det starter greit som vanlig, en følelse av at det faktisk er deilig å jogge og jeg tar meg i å lure på hvorfor jeg ikke gjør dette oftere, men den gir seg raskt.. etter kort tid blir jeg påminnet om hvorfor jeg ikke trener særlig høyintensivt, jeg higer etter pusten og det svir i brystet og lungene. Det er så irriterende at det er det som skal stoppe meg, for bena og kroppen ellers synes det bare er godt. Jeg valgte å overse det og heller puste og pese som en middels stor og parringsklar buffalo, og resultatet ble; joggetur på totalt 30 min.
Det kan nok kalles slow-jog innimellom, men jeg er fornøyd!

Det er så koselig at jeg har så mange dyreglade mennesker som leser her! Godt å høre at jeg ikke er den eneste som synes Todd er spesiell. Vi snakker ofte om det i familien, at han er noe for seg selv – men det sier man vel om alle barn og dyr innen en familie? Derfor er det litt godt å høre det fra dere og, for spesiell i mine øyne er noe positivt.
Herregud jeg må le av det andre daske-bildet hvor han ser helt euforisk ut.. priceless :lol:

Han hater som sagt lukkede dører.. selv om jeg prøver å lukke en dør når han sover, så våkner han med en gang og skal klage på det.

Jeg passet på å ta et bilde av formen på fredag, jeg har en tendens til å bli ganske mye mer oppblåst og dvask på søndager.. hersens sukker! :mrgreen:

Målet for tiden er å vedlikeholde en god og litt lettere form enn tidligere, altså finne en ny såkalt trivselsvekt på rundt det jeg ligger på i dag. Det er jammen meg ikke lett!
Når det er sagt så bryr jeg meg ikke om vekten varierer, for det gjør den. Opp/ned 2-3 kg på en dag er ikke uvanlig i min verden. Nå gleder jeg meg bare til å nyte sommeren, ikke noe press eller stress!

20 kommentarer til “Lummert!

 1. Karianne

  Det har vært lummert noen dager nå ja! 🙂 Anbefaler varmepumpe for slike dager, herlig å bruke som aircondition. 😀 Har alltid hatet jogging selv, men ble helt frelst for en tid tilbake, løp intervaller og jogget i en hel time innimellom, helt til tretthetsbrudd i foten var et faktum. Etterfulgt av en velig vond tå som fortsatt ikke er bra, lurer på om den noen gang vil bli bra igjen… 🙄
  Har en jentepus selv som også er veldig spesiell, hi hi 😆 , men Todd er nå søt da! 😀
  Formen ser smashing ut som vanlig, deilig å holde en ‘grei’ form året rundt egentlig, ikke så mye stress når det skal lades opp til evt. ‘events’ 😉
  Herlig å kunne nyte sommeren til det fulle, uten press på seg!
  Ønsker meg å vite hva du egentlig hadde tenkt å være med på, hvis du vil fortelle da.. 🙂
  Håper du får en knall uke Kristine! 😀

 2. Kristine

  ‘Målet for tiden er å vedlikeholde en god og litt lettere form enn tidligere’ – betyr det at du ikke er på diett lenger og at det du «jobbet» for er avsluttet?

  Du ser ihvertfall helt fantastisk ut.
  Jeg skulle gjort mye for den formen 🙄

 3. Sofie

  Bra tjejen, på sommaren ska man njuta och ta dagen för vad den är 🙂 Du har varit så himla duktig så det är du verkligen värd 🙂 Solen kom idag trots allt, underbart = )

 4. Malin

  Skjønningen Todd 🙂 Hvordan er han med kattedører? Saga nekter å gå inn i slike, og har egentlig ganske store problemer med dører. Tror hun håper de åpner seg selv om hun stirrer lenge nok på de 😉

  Kjempeform på deg Kristine. Du ser nydelig ut 🙂

 5. Elise

  På mitt Elixia-senter er det helt motsatt. Kjølig og deilig i treningsrommene, og ganske varmt i garderoben. Tipper at det er en del deiligere, og ikke minst lettere å trene da 🙂

 6. Silje Bjørn

  Der er og indsygt varmt på mit center i Danmark, og akkurat det samme med en åben dyr i den ene ende af lokalet. Når der ikke er en vind der rører sig, så fungerer denne teknik vist ikke optimalt ;-).
  Cult at du hænger på med løbeturene, på trods af varmen!
  Og sikke en skøn pus du har. JEg har en mainecoon, som er mit lille barn…..han er skøøøøn!

 7. Mis Odis

  Haha.. bare elsker pila på bildet! Må le :mrgreen:
  Var i sverige idag, tenkte jeg skulle kjøpe med smågodt hjem til deg. Men vi vet jo begge at halvparten hadde forsvunnet på bilturen hjem :mrgreen: Så jeg droppet det!
  Vi sees til uka <3
  Glad i deg

 8. Nina

  Jeg klarer heller ikke å sove i denne varmen, skaffet meg vifte i fjor. Hjelper veldig.
  30min jogging var bra:) Fin fin form:)

 9. Rie Aleksandra

  Tommelopp for bra form Kristine! Ser dere ellers har hatt en fin helg og det er godt å se. Lo av Todd-bildene i forrige innlegg, han minner om en katt på youtube som blir helt loco når han blir klødd på rumpa. 😆

 10. Solveig

  Haha, det er den søteste katten!
  Skulle gjerne hatt litt av den varmen, det er bare regn, vind og overskyet her i Stavanger 😐
  Akkuratt nå har jeg fått et kick på spinning. Kanskje fordi den kjekkeste gutten spør om jeg kommer på spinning i kveld 😆
  Formen ser sykt bra ut Kristine. Stå på!

 11. Hanne

  Vi har en liten leilighet hvor alle vinduene vender mot vest, noe som medfører sol fra kl. 14 til solnedgang. Det er fantastisk på balkongen, men du kan jo tenke deg badstueffekten 😆

  Varmen skal man ikke klage på, nei, men det at det har vært så lummert og disig er ikke akkurat behagelig. I tillegg har nok ubehaget mye å gjøre med at det kommer så brått! Vi får jo aldri tid til å forberede oss på noe som helst her i nord 😛
  (AC/varmepumpe må nok til..)

  Flott form på deg! Dette med (enda) lavere trivselsvekt må du nok jobbe hardt for, ja, men tar man det gradvis går det vel, det og?

 12. Linn Spets

  Åh, den formen din! Du ser FANTASTISK ut!

  Får så lyst på min egen katt når jeg leser om Todd, han høres helt herlig ut. Utrolig kult at du har fått han inn i designet på bloggen din også ^^

 13. Elisabet

  Litt av ein temp her og..usj..bikka over 35 grader i går. Heldigvis ikkje så klamt endå, men gjekk du i sko med tynne såler svei det under føttene i går 🙁

  Ps. du må lære katta å opnedører då vettu. Fleire av kattane eg har omplassert (gård/kattefarm heime) har lært å opne dører heilt av seg sjølv.

  Klem

 14. lena

  heia, jeg lurer på om du vet hvor mange gram usaltede cashewnøtter man kan spise daglig.

  håper på svar, ønsker deg en herlig uke

 15. Charlotte

  Hadde vært veldig artig om du hadde tatt bilde av hva som finnes i kjøleskapet deres 😀 så kan vi andre se!

  Digger bloggen din, stor inspirasjonskilde er du! Stå på 😛

 16. Kristine

  @Karianne: Tretthetsbrudd, så utrolig kjedelig.. jeg skal prøve å fortsette med litt jogging, kondisen bør vel bli bedre etterhvert. Åh har du en jentepus, så koselig 😀
  Ja jeg skal skrive om det ganske snart, lover 🙂
  Håper du får en knall uke du og!

  @Kristine: Ja, jeg så meg nødt til å stoppe dietten 🙁 Det føles som et nederlag, men jeg må huske at det ikke var et eget valg – det var kroppen som ikke ville mer.
  Skal skrive litt om det snart!

  @Sofie: Jeg har gått på diett de 2 siste somrene, så det skal faktisk bli litt godt å bare nyte denne sommeren 🙂 Og sola kom ja!

  @Malin: Han har aldri fått prøvd seg på kattedører.. men han hadde nok prøvd å komme seg gjennom, curiosity killed the cat vet du. Ellers ble han ganske paff første gang han fikk kattedoen sin (med lokk). Han gikk på do, jeg hev på dette lokket og der ble han. Han skjønte liksom ikke hvordan han skulle komme seg, men det gikk til slutt 🙂

  @Elise: Ja det høres ut som en mye bedre løsning :mrgreen:

  @Silje Bjørn: Huff nei, det blåser ikke akkurat så mye her heller til at det skal bli noe ventilasjon i rommet. Jeg er svett før jeg begynner å trene.. 🙄
  Å det er utrolig fine katter!

  @Mis Odis: Jeg liker slike pekebilder :mrgreen:
  Haha, kjøpte du ikke noe smågodt?? Makan.. vi får heller ta en tur til Sverige sammen, og spise i bilen (som sist). Sees på torsdag! Klem

  @Nina: Ja, vifte har vi! Den må jeg sette frem nå. Ellers lå vi i kjelleren i natt, det hjalp – svalt og godt.

  @Rie Aleksandra: Takk! Ja, det var en bra helg – i kattens navn 😆
  Ja! Trololo-cat – han er helt sinnsyk, haha.

  @Solveig: Så kjedelig.. er det en ting å utsette på Stavanger, så må det være det ustabile været.
  Hehe, det pleier å hjelpe på motivasjonen ja. Da blir plutselig spinning kjempeartig! :mrgreen: Håper det fortsetter da 😉

  @Hanne: Ah ja – slik var min forrige leilighet, sol fra morgen (soverom) til kveld (kjøkken). Puh..
  Det er vel det jeg klager på, ventilasjonen i huset. Varme er deilig, men klamt og lummert er ekkelt. Lummert er for øvrig et merkelig ord 😆 Måtte dobbeltsjekke om man faktisk skrev det slik.
  Trivselsvekten er sånn ca der jeg er nå, men det er vanskelig å opprettholde – kroppen vil gjerne opp 3-4 kg igjen 😀

  @Linn Spets: Takk søte! Ja, klart han skal være en del av bloggen 😎

  @Elisabet: Oh, det er varmt ja! Husker da jeg var i usa sist (for over 10 år siden faktisk..), da var vi i Vegas og nærmere 45 grader. Men heller det enn 25 grader og klamt her hjemme :mrgreen:
  Å lære Todd å åpne dører ja.. jeg vil helst ikke at han skal klare det 🙂

  @lena: det kommer helt an på hva du vil spise i løpet av en dag, opp/ned i vekt eller vedlikeholde. En liten håndfull er vel passe?

  @Charlotte:
  Ja, det kan jeg godt gjøre! Skal prøve å huske det i morgen, nå er det natta for min del 😎

 17. Sandra

  Riktigt snygg blogg och inte minst kropp;)Skulle lätt ønska jag hade sån mage som du hade;) shiit riktigt sexigt:)

 18. Sandra

  🙂 Oj 20år ja, så länge har jag inte left änu ens:P hehe.. Men jag får bara sätta igång att träna så jag kanske har nån chans att få en kropp som dig;):) super snyggt:)

Det er stengt for kommentarer.