Crazy cat

Nå kommer det et innlegg som mest antagelig kun vil interessere dere dyrekjære mennesker der ute :grin:

I dag sov jeg veldig lenge. Det var ikke akkurat planlagt, men det var så utrolig godt. Fikk revet meg ut av senga kl 10:30 (!) og satte igang med husmorsyssler. Støvsuget og vasket gulv, og det er ikke en liten jobb med over 200 m2 gulv skal jeg si deg. Det fikk bli dagens trening, det blir en styrkeøkt på gymmet i morgen. Deretter bar turen ut på litt shopping, innom søster og grillet mat og så 5 min kino. Vi skulle se den nyeste Shrek-filmen (originalversjonen), men da den startet runget det ut den ene norske stemmen etter den andre – så da droppet vi det..

Todd liker veldig godt å være ute på balkongen, og blir helt fra seg om jeg går ut og lukker igjen døra

Og jada, nerden jeg er med på leken..

Han elsker å bli ‘dasket’ på rumpa, og blir helt rar av dette. Jo hardere jeg klapper, dess rarere blir han.

Til min store glede så jeg en katt på gårdsplassen vår i går, en søt liten tigerstripet jente.
Jeg har nemlig hørt en katt i flere dager, en dyp jeg-vil-parre-mjauing. Kan ikke folk sterilisere/kastrere kattene sine?
Hun er ute hele tiden stakkar, og er ganske ung. Det er tydelig at det er lettvint å skaffe seg en katt og bare la den være ute hele tiden. Det er like før jeg kidnapper den..

Nå ser det kanskje ut som om jeg har flyttet inn i piratoutfit’n min – men alle bildene ble tatt i går :mrgreen:

Ha en fortsatt fin helg!

22 kommentarer til “Crazy cat

 1. mjuuugly

  Jeg liker de innleggene dine som er litt utenom det vanlige. Todd er så fin. Selv fikk jeg en levende mus levert på døren i går kveld. Ikke så hyggelig, men man kan jo ikke kjefte heller, de gjør det jo ikke for å være slemme, tvert imot!

  Håper du har hatt en sålangt fin lørdagskveld 🙂

 2. Harefrøken

  Åhhhhh, så fantastisk å lese om pus. Ikke minst herlig bilder, blir så glad når jeg ser det!! Man kan se hvor glad du er i dyr ut i fra bildene 🙂

  Jeg har 3 katter selv, og mener selv min ene pus passer pefekt til Todd….. :mrgreen: Hun er en super jeger, så jeg fikk servert død fugl på døra forleden dag:razz: 😛 hehe….

  Du bør kidnappe den pusen altså… :lol

  Ha en fortsatt fin helg :mrgreen:

 3. Anne

  Dette var et innlegg heeelt i min smak 🙂 Disse rare kattene våre har ganske like fakter, alle sammen, når det kommer til stykket, selv om de kan ha veldig ulike personligheter.

  Jeg er helt enig med deg, man kan sannlig lure på om det er for enkelt å skaffe seg katt når man ser hvordan mange blir behandlet 🙁 Håper den lille gjesten hos deg blir tatt vare på der hun bor! Håper ikke de har reist fra henne på ferie, da…

  Vår steriliserte hunkatt har fått seg en venn i det siste, og de ligger ved siden av hverandre på gresset og smiler stort sett hver dag 🙂

  Jeg er stadig trofast leser, og ser alltid fram til nye, inspirerende innlegg fra deg, so keep up the good work!

 4. hanne

  Herregud kan ikke annet enn å storflir her altså! Todd er jo bare så underlig og søt. Må gjentatte ganger blad meg oppover for å se på hain. E jo så gla i katter, at jeg tror jeg må ha vært et kattemenneske i mitt tidligere liv.
  Har lagt merke til det der fenomenet selv ved katter som blir klødd bak på rompa og de blir bare underlig, en kan jo ikke annet enn å le seg i hjel:) Todd så jo ut som han gikk inn i en annen tilstand, en annen dimensjon. Nei kan ikke si noe annet enn at han er en underlig,søt og herli kattegutt med sin egen personlighet! Skjønner godt du er glad i han, og han er glad i deg:)
  Synd, tragisk og irriterende at eiere forlater, eller ikke steriliserer kattene sine, lar de bare vandre sin egen sjø. Spesielt nå når det er ferie kan man se katter rusle forlatt av sine eiere…. 🙁
  Ps! Det å komme med innlegg om Todd er jo bare utrolig artig, han er jo ikke «bare» en katt, men en katt med personlighet som fortjener sin plass på bloggen din. Han kan jo ikke bare være avbildet i et hjørne og ikke få «mjaue» (blogge litt) litt han og:) Gleder meg til å se flere underlige, morsomme og herlige bilder av han:)

 5. Tone

  Jeg liker egentlig ikke katter, men jeg liker det når du skriver om dem 😀 Så da liker jeg i alle fall de kattene du omgir deg med, i alle fall på internett. Er fryktelig allergisk, mulig det har noe å gjøre med saken 😉

  Fortsatt god helg!

 6. hanne

  Ps! måtte komme med en kommentar til he he….Todd ser ut som en katt from out of space og det ser ut som han sender eller mottar signaler med sine klassiske vikingører. Dette ble veldig barnslig men han ser jo så pussig og herli ut! :mrgreen:

 7. Mia

  Så fint og morsomt innlegg!! Det bilde av deg og den nye pusen er bare helt nydelig!

 8. Beate

  Søteste Todd 😀
  Og den lille frøkna også.
  Her hos oss florerer det med katter. Det er jo koselig, synes jeg, men det er trist når man ser at de ikke blir tatt vare på 🙁

 9. Hanne

  Haha, det ansiktet på den gutten der er bare priceless. Rett og slett 😆

  Kjempeflotte bilder, både av deg og gjestepusen. Jeg stemmer for adopsjon og sterilisering, etter å ha lest flere artikler i går om forlatte dyr er jeg rimelig på krigsstien…

  Hører krafselyder hver gang jeg ser på det øverste bildet.. 😆 Mamma slipp meg uuuuut!!!

 10. Marianne

  Så koselig innlegg 😛
  Kjempefint bilde av deg og gråfrøken 😛

  Hehe, for ikke å nevne de helt herlige bildene av fineste:

  Backzclapkitteh.. :mrgreen:

  Ønsker dere alle fine sommerdager!

 11. Guro

  Haha, så rar katten din ble 🙂 Og jammen var det en søt jentepus som var på bildet! Kanskje det blir «kjæreste» med din 😉

 12. Malin

  Hihihihihi :mrgreen:
  Det er noe spesielt med rompa altså, min Melvin har ett slags hat-elsk forhold til at jeg klør han bak med halen. Ser ut som han nyter det til tusen helt til han snur seg rundt og skal bite meg..

  For en skjønn liten tigerfrøken! En lillesøster til Todd kanskje? Tror han hadde hatt godt av litt selskap, den mammadalten 😎

 13. VictoriaDesiree

  aww, todd er så søt=)
  Ja, det virker som det er altfor lett for folk å skaffe katter, men ikke ta til seg ansvaret det medfører.
  Katten jeg har ble funnet etterlatt i grøftekanten når han bare var 7 uker gammel. Heldigvis for oss var det en vi kjenner som fant han og ga den til oss=) Kunne ikke vært mer glad for det nå, men det er trist å tenke på at det er slik folk behandler dyrene sine.

 14. Anette

  Digger Todd, personligheten hans minner meg om den gamle katten min 🙂 Katt kommer jeg alltid til å ha, morsomme skapninger 😆

 15. cklife

  Så fine bilder! 🙂 Skulle gitt mye for å kunne ha kjæledyr, men desverre er jeg allergisk 🙁 Har fått inntrykk av at det hjelper mye på psyken også, å ha noen som er glad for å se deg absolutt hele tiden! 🙂

  Jeg liker at du blogger litt om livet generellt også, og ikke kun om trening – det gjør deg bare til en enda større inspirasjon 😀 Stå på!

 16. Kristine

  Backzclapkitteh! :mrgreen:

  Så koselig at dere liker katter (eller Todd da Tone, hehe). Jeg er jo glad i alle slags dyr, men katter er noe eget synes jeg. Og selvfølgelig synes jeg det er noe ekstra med Todd, han er ‘speshul’.
  Han blir nemlig helt merkelig når jeg dasker han nederst på rumpa – har dere sett trololo cat på youtube? 😆
  http://www.youtube.com/watch?v=dIR3XFuY4Qs

  Han er ikke i nærheten av dette, men det er jammen meg ikke langt unna. Og ja Malin, Todd er akkurat lik Melvin – han maler og digger det leenge, men plutselig får han det for seg at han ikke vil mer og snur seg rundt og ‘hugger’ (han biter jo aldri men).

 17. Teresa

  Hihi..koselige bilder! Sånn er kattene mine også, blir helt funnye når jeg klør de på rumpa. hehe..
  Ang å være ute så er mine ute hele tiden nå om dagen. De vil ikke inn! Natt og dag bare ute, er bare inne for å spise litt til min fortvilelse. Tror de har fullt opp med «oppgaver» hele dagen, fange mus, passe på gårdplassen, grave blomsterbed, jage nabokattene, rulle i sanda osv… De er aldri langt unna heldigvis, så da blir det litt kos allikevel. 🙂
  Todd er kjempefin! Minner meg om en katt jeg hadde med nesten de samme tegningene. Snodig katt det og. 🙂
  Ha en fin dag Kristine!

 18. Kristine

  Teresa: Haha.. katter er morsomme.
  Jeg skjønner godt at kattene helst vil være ute nå.. men det høres ikke bra ut når de driver med dette løpetid- og parrestyret sitt. Synes man burde sterilisere/kastrere kattene sine. Dessuten er hun kjempetynn 😐 Men det ordner seg nok, har ikke sett henne på et par dager nå – bare håper at det er positivt. Ha en fortsatt fin uke Teresa!

  Hanne, jeg vet! :mrgreen:

Det er stengt for kommentarer.