Bak en hver sky

..er himmelen alltid blå.

Jeg skal ikke skrive så mye om helgen, men jeg vil takke dere så mye for de fine kommentarene. Øynene er blitt fylt opp av tårer for hver eneste en, men allikevel så har det vært en veldig trøst for meg å lese.
For å oppklare litt så er det altså (heldigvis) ingen dyr som er gått over til de evige jaktmarker, men det var svært nære. En uvirkelig og vond situasjon som vi alle jobber med, så nå prøver vi bare å takle dagene fremover.

Jeg har hatt et par dager med treningsfri og det har vært godt, har ikke klart å se noe særlig glede i noe – selv om jeg vet at trening ofte hjelper. Jeg har også tenkt veldig lite på sunn mat og er definitivt en ‘comfort eater’ – det skal mye til før jeg mister matlysten ja. Stikkordet er godis. Og rundstykker med nugatti – synes det absolutt var på sin plass, kan ikke huske sist jeg spiste det.
Videre kan dere kanskje gjette dere til at i lys av alt jeg har opplevd de siste ukene med en lite samarbeidsvillig kropp, undersøkelser og dyredrama så har dietten blitt noe skadelidende. Jeg har i tillegg ikke vært like dedikert denne gangen, og hjertet har ikke vært helt med – hverken psykisk eller fysisk. Hva, når og hvorfor kan jeg ta mer senere.

Nok prat, på tide med litt mat? :grin:

Gårsdagens lunsj;
Røkelaks med søtsterk sennep, potetsalat, egg og salat.

(Kan tenke meg at dette hadde smakt enda bedre rullet i en lompe/lefse)

Dagens middag;
Pestomarinert torsk bakt i ovn med sprøstekt bacon, rødløk, sopp, cherrytomat og spinat.

Er det mange av dere som har ferie nå?
Jeg har ferie først om 3 uker.. men skal ikke se bort ifra at jeg sniker meg til en (fre)dag eller to før den tid – fordelen med å ha fleksitid :cool:

18 kommentarer til “Bak en hver sky

 1. Hanne

  Godt å høre at det ikke var SÅ ille, hva nå enn som skjedde 😕
  At dietten ble skadelidende er ikke rart, men samtidig skulle det vel kanskje bare mangle? Jeg vet ikke om jeg hadde turt å kjøre så hardt som du gjør oppi alle disse undersøkelsene…

  Her blir det ferie om en uke, og det er sørenmeg første ordentlige ferien på ååårevis. 😯 Hvordan skal dette gå 😆

 2. Rie Aleksandra

  Er veldig glad for å lese at det ikke er noen som har gått bort! Skjønner at det likevel har vært en ordentlig vond situasjon, så jeg håper resten løser seg. *klem*

  Og ja, Nugatti er FARLIG godt altså (spesielt Air)!! Var jo den du skulle hatt bilde av over. :mrgreen:

 3. Hanni

  Jepp här är det semester i 4 veckor nu och om ca 1,5 vecka är det Italia som gäller! 😎 Hoppas du får en skön semester när din kommer sen. 😉

 4. Ingvild

  Hihi, likte den «Nok prat, på tide med litt mat»!
  Det var en jeg bor med som sa det; – du spiser når jeg legger meg, du spiser når jeg står opp! Bottomless pit kalte han meg. (Men rister på hodet av mine rare middager med spinater og rare ingredienser, det var jo kaninfor..)
  Herlig å være jenta som spiser :mrgreen: (og du er jo spiseinspoen vår, your fault! 😆 )
  Jeg eksprimenterte med mandel-bananmuffins i dag, de ble forresten veldig gode:)

  Fint at ting kommer til å gå litt bedre for deg fremover, du får bare ta ting som det kommer og plutselig har du ferie!

 5. Marit

  Godt å se at du er tilbake.

  Jeg klarte å sette meg i bilen, men hunden min i bånd utenfor bilen, og lukke døren. Kjæresten min begynte å kjøre, og heldigvis kom noen og banket hardt på bilruta. Det er absolutt helt forjævlig å tenke på og jeg skammer meg noe så alldeles over det. Heldigvis tenker jeg ikke så ofte på det lenger, for den hendelsen er vond å gå å tenke på.

  Jeg vet ikke om denne historien er en trøst for noen, men jeg har nå lyst til å fortelle om den…du kan godt få lov til å slette den Kristine når du har lest.

  Ønsker deg bedre dager fremover.

 6. Sofie

  heej!
  Ibland måste man få göra det man känner för. Vad gör lite nugatti och annan onyttig mat när du är duktig de andra ukerna på året. Det är du värd! Jordnötssmör är också en höjdare 🙂
  Jag hoppas att du mår bättre snart igen.
  Själv har man ingen ferie alls i sommar, är i oslo och sliter hehe.
  Klem!

 7. Malin

  Åh, det var godt å lese at ingen var gått bort. Men forstår det er en utrolig trist situasjon likevel.. Jeg krysser fingrer og tær for at alt ordner seg. Vi vil ha kosedyrene våre for evig og alltid 😀

  Jeg tar ferie neste fredag, men vet ikke helt om det kan kalles ferie iom at vi skal pusse opp hele kjøkkenet 😎

  Håper du får en fin onsdag Kristine 🙂

 8. Kristine

  @Hanne: Nei, jeg måtte til slutt innse at jeg ikke turte det selv.. man skjønner at noe ikke er som det skal når man ikke tør å nevne for legen at man er på diett 🙄
  Å så deilig – og velfortjent! Ser at du blir heldig med været om ikke annet 😀

  @Rie Aleksandra: Takk! *klem*
  Så at du hadde vært på tur, heldiggris! Jeg har også lyst til å gå opp Galdhøpiggen, kanskje jeg får med mamma opp dit (hun har alltid hatt lyst til å gå en gang til – jeg har aldri gått).
  Nugatti er helt.. jeg vet ikke hva jeg skal si – jeg er nugattiholiker.

  @Hanni: Åh så deilig! Håper du får en fin tur 😎

  @Ingvild: Med mindre jeg har halsbetennelse så går alt i grisen her :mrgreen:
  Det holdt jeg faktisk på å lage selv her om dagen, hadde banan og mandelmel på kjøkkenbenken – men så ble jeg brått for lat. Skal bli flinkere til å bake litt igjen tenker jeg, i hvert fall om det regner ute som det gjør i dag 😐

  @Marit: Takk for at du deler historien med meg, det er nok veldig mange som opplever farlig og/eller skamfulle episoder med dyrene sine. Enten det er ens egen ‘feil’, eller dyrets oppførsel – tror det er viktig å huske at det er menneskelig å feile, og dyr vil alltid ha dyreatferd.

  @Sofie: Ja, det er vi alle verdt innimellom – om vi ønsker 😀 Man skulle kanskje bodd i Sverige, der finnes vel ikke nugatti..
  Stakkars, men du får sikkert noen fine fridager/helger innimellom! Klem

  @Malin: Ja.. 😐 Det verste er at jeg fikk en liten forsmak på hvordan jeg blir når et av dyrene evt går over til de evige jaktmarker, og det er ikke et vakkert syn 😀
  Spennende med nytt kjøkken, og slitsomt! Skal dere gjøre alt selv?
  Og hvordan ble ‘tænen’ din?

 9. Hege

  Åh, såå godt at hele familiebestanden er i behold!! Jeg trakk nok litt for raske slutninger, beklager hvis min kommentar ga en dominoeffekt med kondolanser. Sykdom hos dyrene våre er absolutt hjerteskjærende, ikke minst fordi de er totalt hjelpesløse og fullstendig uderlagt vår innsats og omsorg. Ble vel ikke lettere av at dere i tillegg satt «barnevakt». Nå håper jeg alt ordner seg, og etterhvert beveger seg tilbake til normalen for dere alle. Du er enormt sterk som står i alt dette – en nugattipause er deg så vel forundt, og sikkert også godt mentalt.

  For deg er en livsstil med trening og sunt koshold beskrivende (og nesten definerende) for hvem du er, og jeg er sikker på at resultatene du har oppnådd (og veien mot målene) har gitt deg utrolig mye. Likevel er det viktig å sette ting i perspektiv, og akkurat nå er det riktig å få avklart din egen helsesituasjon før en eventuell intens deffeperiode tar til. Jeg hører forøvrig til dem som tror at man kan klare alt man vil, og at statistikk og forskning ofte setter unødvendige begrensninger. Lytt til kroppen din (og hjetet), og stak ut den kursen som er riktig for akkurat deg, nå. Re-setting av målbeskrivelse er ikke et nederlag – tvert imot er det helt essensielt å gjøre opp status underveis.
  Heier på deg! h

 10. Malin

  Vi skal gjøre alt selv ja.. Eller, samboeren skal gjøre alt selv. Jeg blir mer kokk/assistent/skru sammen kjøkkenskapene 😆

  Tænen ble bra 😀 Jeg var litt forsiktig, i frykt for å få ett enormt skille, så jeg kan smøre på mer neste gang. Gøy!!

 11. Karianne

  Å, så godt å høre(lese) at det går bedre! 😀 Ingenting er bedre enn det! 😀
  Full forståelse for at ting ikke går så lett, mye motgang har tydeligvis vært sendt din vei i det siste….
  Her ferieres det til det fulle, koser oss på hytta i Kragerø, herlig vær og godt selskap. 😀
  Dårlig med trening, men det er som det skal være i ferien synes jeg, bare å ta det opp når man er hjemme igjen. 😉
  Ha en fortsatt strålende uke Kristine! 😀

 12. Ann Katrin

  Godt å høre at alt går bedre nå da 🙂 Blei litt bekymra ei vending her, både for deg og for dyret.

  Du finner nok motivasjon igjen snart, har trua på deg!

  Og liker du kaffe skal du prøve vaniljekaffe: Litt varmtvann, pulverkaffe, en dæsj melk og vaniljeprotein (eventuelt søtning og mere vanilje etter smak). Nammenam!!

 13. Kristine

  @Hege: Jeg ser i ettertid at det kunne oppfattes som at det allerede hadde skjedd, så jeg forstår reaksjonene. Uansett var jeg mentalt forberedt på at det skulle skje, så det var en trøst å lese kommentarene fra dere uansett. Dere er en god gjeng!
  Kunne ikke ha vært mer enig, lytter man til kroppen og dens signaler så vil man komme lenger enn man noen gang blir fortalt fra andre. Når jeg nå har vært flink til å pushe kroppen fremover i et par år, må jeg også være flink til å vite når den trenger en pause. 🙂
  Takk!!

  @SLMS: Takk! 😀

  @Malin: Så bra å ha sin egen handyman! Man skal ikke undervurdere den jobben du får altså, man klarer seg ikke uten en kokk/assistent 😀

  @Karianne: Ja mye på en gang – også bedre kjent som murphys law.. men man kommer seg gjennom det meste, med tiden til hjelp.
  Det hørtes veldig godt ut, og akkurat som en ferie skal være. Kos deg masse videre Karianne!

  @Guro: Ja, takk for det 🙂

  @Ann Katrin: Jeg var mildt sagt bekymret selv.. takk for omtanken!
  Jeg blander min egen pulverkaffe på jobb hver dag, så nå skal jeg jammen meg ta med litt proteinpulver og teste ut. Takk for tips!

 14. Rie Aleksandra

  Den turen min satte virkelig blod på tann, og nå planlegger jeg å gå Galdhøpiggen + Glittertind (Norges to høyeste) på to dager ila. sommeren. 😀 Jeg skal på topptursanking, woho! Men jeg skal også gå sånne fine skogsturer i Rondane også. 😉

  Blir sikkert kjempekoselig å gå sammen med moren din, skal si hun er sprek!

 15. Sofie

  visst finns nugatti i sverige, dessvärre;-) och sjuuukt gott godis. Det är bra nu när jag är i norge, för måste säga att norge har dåligt utbud på gott lösgodis 😉

 16. Kristine

  @Rie Aleksandra: Det høres helt fantastisk ut, jeg vil og! Dette må du selvsagt holde oss oppdatert om på bloggen 😎

  @Sofie: Jeg trodde det kun var Nutella der jeg. Ja, sjukt godt godis – men jeg synes det er veldig godt her og jeg da (liker best sjokolade, Sverige har mest av surt/søtt/salt) 🙂

Det er stengt for kommentarer.