Tiden stoppet opp

Nå føles det som om alt er stoppet opp.. eller kanskje det er det jeg håper? Bare en liten pause uten tanker og følelser, en liten pust i bakken.
Det skjedde noe tragisk og fryktelig vondt i hundeverden her hjemme i helgen, og det kommer til å føre til lite blogging de påfølgende dagene. Hjertet mitt er fylt av en forferdelig vond og ubeskrivelig stor sorg, og jeg ber om forståelse for at jeg ikke orker å skrive noe mer om det.

Så inntil det føles som om tiden starter igjen, så ønsker jeg dere noen fine og solfylte dager fremover.

47 kommentarer til “Tiden stoppet opp

 1. Hege

  Nei, uff da 🙁 Så trist å lese! Uansett, ta vare på dere selv og ta tiden til hjelp. Det vil alltid komme en dag hvor ting føles bedre igjen…selv om det er vanskelig å tro på enkelte ganger. Følger fortsatt ivrig med på bloggen din Kristine, og håper på det beste for deg og dine. STOR sommerklem

 2. Diana

  Jag tänker på er och vet hur tufft ni har det,min är så sjuk och måste tas bort på Tirsdag. Så ägna all tid åt varandra, gör massa saker så ni inte tänker på allt jobbigt! Åk gärna bort och ta bort eventuella saker som påminner er!
  Jag LIDER verkligen med er och sänder alla HJÄRTE kramar i världen till er.

 3. Marianne

  Så utrolig leit å høre,
  sender dere gode tanker og inderlig medfølelse for tiden fremover,

  ta vare på dere,
  klem fra meg

 4. Elisabet

  Huff..føler meg deg. Ein blir så frykteleg knytta til dyra sine, og det blir som å miste eit fullverdig familiemedlem. Med tid og stunder blir det betre, til då så ynskjer eg dykk alt godt.
  Klem

 5. Rie Aleksandra

  Huff, dette var forferdelig å lese Kristine. Sender masse varme tanker og klemmer. Ta deg bloggfri så lenge du vil, alle har forståelse for det kjære deg.

 6. Elisabeth

  Å nei, så utrolig leit å lese:-( De blir jo som barn å regne, disse hundene, forferdelig å ta farvel. Måtte ta min Boxergutt ifjor sommer, og selv om det var pga alder, så var det grusomt. Føler med dere, sender varme tanker deres vei.

 7. Hege

  Kjære, Kristine. Vet jo ikke helt hva som har skjedd (og det har vi som leser bloggen din forsåvidt heller ikke noe med), men smerten du uttrykker vitner om at en av hundene har forlatt dere for de evige lek- og jaktmarker. Har selv hatt hund hele livet, og kan ikke leve uten. Har i løpet av mine 30 år mistet noen bestevenner, og hver gang oppleves tapet som uoverkommelig. Jeg vet det vil være ekstremt tungt nå i begynnelsen, men likevel vil jeg oppfordre deg til å forsøke å fokusere på den fine tiden dere har hatt sammen, all gleden og alle de gode minnene denne krabaten har gitt dere. Og for et liv, da – jeg er sikker på at akkurat deres hund har hatt det bedre enn de aller fleste både når det gjelder kjærlighet, kos, turer og lek. Har selv alltid hatt jakthunder, og har valgt å kremere dem for så å spre asken ut over fjellviddene hvor de har elsket å løpe fritt. En annen fin gest kan være å grave urnen ned i hagen, og så plante et tre over (som bærer hundens navn). Noen synes dette kanskje er for mye når det «bare» omhandler et dyr, men for meg har det føltes veldig godt og riktig.
  Til sist vil jeg det sterkeste anbefale dere å få en ny firbent venn. Mange føler at man aldri vil kunne bli like glad i, eller knyttet til en ny hund (eller katt), og spesielt ikke nært opp til bortgangen. Selv har jeg imidlertid funnet uendelig mye trøst hos disse nye, herlige tassene, og opplever at jeg takler sorgen bedre når jeg har noen andre å stelle for. Det nye individet vil aldri kunne ta plassen til, eller fortenge minnene til sin forgjenger, men gjøre det lettere å huske fortiden med glede.
  Forstår at blogging om mat og trening kanskje ikke føles så viktig eller relevant akkurat nå, men vit at vi, dine trofaste blogglesere, tenker på deg (og D), og sender varme og støtte i en vanskelig tid. h.

 8. hanne

  Uff a meg!kan nesten forstå hva som er skjedd. vet ikke helt hva en skal si, men håper det går bra med deg etterhvert..for det gjør det, vet det:)Ta den tiden du trenger, selvfølgelig skal du det. Bloggen din er da her og «vi» er her trofast å følger bloggen din for det hvor enn lenge du trenger å være lei:)

 9. Jenny

  Full forståelse for det, fikk helt vondt inni meg når jeg leste.. Ta den tiden du trenger og vit at veldig mange her tenker på deg.

  sender over en klem*

 10. Karianne

  Huff, så vondt å lese…. føler med dere… Håper dere kommer dere gjennom denne vonde tiden og styrket ut på andre siden.
  Stor og god klem fra meg

 11. Helene

  Å nei!!! Hva har skjedd?! ;( Jeg sitter her og gråter nå, jeg. Jeg har selv mistet tre hunder. 2 ble påkjørt og drept. Den ene så jeg blodig i snøen mens den lå der utenfor huset da jeg var 11.. Uansett hva som har skjedd hjemme hos dere føler jeg med dere.

  Jeg fant nettopp en side med en kjempesøt hundematskål: hjerteformet med mange små hjerter på. Jeg tenkte at den ville passet så fint inn hos dere.. Lurte på om jeg skulle kjøpt den og sendt i gave (den var ikke så dyr) eller om jeg skulle sendt deg link til siden, men lot det være.

  Jeg føler med dere.

  klem Helene

 12. annika

  Uff STOR klem til dere!

  Har selv hatt hund men måtte gi fra meg min lille Enzo forrige år. Såå kjipt och det värsta jag har gjort. Grät i flera uker även fast jag vet att han fick det bra. Men kommer aldrig glömma det.

  Så håper det blir bedre fremover, men det tar tid..Är ju en livskamrat och hundar är det bästa som finns.

  Take Care!

 13. Hanne

  Uff så trist 🙁 Jeg føler så absolutt med deg/dere…
  Måtte solen snart titte gjennom skylaget igjen hos deg og!

 14. Kristin

  Huff, nå ble jeg lei meg 🙁 Får veldig vondt inni meg av å lese dette. Tenker på den lille hunden ved siden av meg her som jeg er så fryktelig glad i, mer enn i noe annet.

  Tenker på dere <3

 15. Iris

  Som de andre skriver; vondt å lese dette, og føler med deg, Kristine! Ta vare på hverandre som godt dere kan, og ta den tiden du trenger til å bearbeide ting! Det beste er kanskje bare å akseptere sorgen, og gi den rom. Håper du greier å minnes det positive i smerten, og kommer deg styrket igjennom. Sender deg gode ønsker, og kommer til å tenke på deg de neste dagene! Stor varm klem!

 16. astrid

  Huff, dette kan ikke være bra.. Kan ikke gjøre annet enn å sende deg en stor, trøstende klem og medfølende tanker.. 🙁

 17. Ingvild

  Dette var leit! 🙁 Vi er hvertfall mange som sender gode tanker til deg, og venter på deg når du er klar for å komme tilbake til skrivingen:) Klem fra meg!

 18. Aina

  Så utrolig trist å lese, Kristine 🙁
  Tenker på dere, hvor forferdelig dere må ha det akkurat nå.

 19. Linn-Eva

  Huff, gråter på dine vegne.. Enten det er sykdom eller død så verker «mammahjertet» så fryktelig! Har selv to hunder, og tanken på at noe skulle skjedd dreper meg nesten! Ønsker deg alt godt i en tøff tid!

 20. Anya

  Uff, alltid trist når det er noe med dyrene våre, de er jo familiemedlemmer.. Jeg har selv ligget på gulvet hos dyrlegen med snørr og tårer rennende, det er forferdelig. Føler med dere…

 21. Solveig

  Nei, nå ble jeg lei meg. Håper det går bedre snart. Jeg føler virkelig med deg, hunden min som jeg har hatt siden jeg var 4 år har fått kreft og pusteproblemer i sine eldre dager (hun er 13 år), å vi må nok til dyrlegen snart for å få slutt på smertene. Men jeg skal bare tenke på alle de fine minnene hun har gitt meg.
  Hunder gir så mye støtte uten å si et ord.
  Sender en klem og masse støtte.

 22. Beate

  Huff, får helt vondt inni meg når jeg leser dette 😥 , jeg håper du tar vare på deg selv oppi alt dette. Du som har hatt så mye annet å tenke på også… Jeg kan ikke gjøre annet enn å si at jeg ønsker deg alt godt, og ta vare på selv. Stooooooor klem

 23. Mette

  Dette var trist å lese, vet selv hvor knyttet man blir til sine dyr!Føler med deg Kristine, så en STOR klem fra meg til deg:)

 24. Charlotte

  Det var trist å lese. 🙁 Skjønner veldig godt at du har det vondt. Ta tiden du trenger, og ta vare på hverandre.

 25. Anett

  Å miste et dyr – din beste venn kan være det tyngste og hardeste hjerte ditt opplever. Ta tiden til bruk, og la deg selv sørge. Jeg føler med deg – du er et godt forbilde. Stå på.

  Anett

Det er stengt for kommentarer.