Etterlengtet dag

Jeg har vært så utrolig trøtt de siste dagene.. dere vet, sånn hvor det sviir i øynene når man lukker dem. Jeg har reagert litt på gresspollen tidligere, men er det noe særlig av det ute allerede nå?
Det skal sies at jeg har sovet litt dårlig denne uka og, så skal ikke se bort ifra at det rett og slett er mangel på en god natts søvn – derfor var denne dagen veldig etterlengtet. Jeg vet at jeg kommer til å bli vekket av et par dyr i morgen tidlig, men forhåpentligvis er det noe senere enn kl 05.

Ellers fant jeg litt motivasjon i dag tidlig! :grin: Så da krysser jeg fingrene for at den varer en stund. Om den mot formodning ikke gjør det, så skal jeg alltids finne en ny. Kan ikke glemme å lete flere steder, vi kan finne motivasjon på mange, og noen ganger uvante, steder.

For å dele litt matglede med dere, her er dagens- og gårsdagens middag;

Svin med bacon, søtsterk sennep og eplemos

Kreolsk laks med blomkål

Vi kom dessverre hjem til spy i kjeller’n i dag og.. stakkars hunder. Jeg vet ikke hva jeg kan gjøre for å hjelpe dem. Man kan jo finne all slags kattegodteri mot hårballer, negler, pels, sart mage osv osv. Men ikke noe særlig til hunder? Kun tyggebein mot tannsten liksom.
De gresser jo verre enn et par sultne kuer, så det er tydelig at noe er på gang i magene deres. Blir litt rådvill..

Håper det blir bedre vær i morgen, her regner det litt..

Ha en fortsatt fin, etterlengtet fredagskveld!


12 kommentarer til “Etterlengtet dag

 1. LindaG84

  Det er lite å gjøre når vofsen er kvalm. Gress er eneste botemidlet, det jeg vet om.

  Hundene mine er dyktige på å gomle gresstrå med en gang magen er i ulage, særlig dalmatineren. Han spiser det rett som det er da den rasen har sart mage. Det funker. Det som skal ut blir kastet opp eller går ut bak 🙂

 2. Hanne

  Godt at motivasjonen kom frem så fort! Både inspirasjon og motivasjon kan såvisst dukke opp fra de mest uventede stedene..
  Selv skulle jeg ønske at jeg alltid husket på disse kildene når det først svikter (det er nemlig ikke alltid like lett å virkelig gå inn for å motivere seg selv 🙄 )

  God bedring til dyrene, og god, solfylt helg til deg 😀

 3. Eva

  Min vofs får fiskepudding og loff når han har diare og oppkast, det pleier å funke, bare ikke gi for mye mat, da blir det mer å fordøye og magevondtet varer lenger. Små porsjoner. Hehe, jeg må le av de morrafriske hundene dine, her i huset sover vi glatt til både 12 og ett i helgene, bulldoger er bedagelige dyr, noe mor er meeeget fornøyd med;)

 4. Silje

  Veldig vanskelig å hjelpe dyrene når de har slike plager, men det som alltid hjelper mine er å droppe den vanlige maten deres noen dager og heller gi dem kokt ris, fiskeboller, fiskekaker o.l. Biola kan også ha en positiv effekt. Zoolac er også et alternativ, men tror du må til veterinær for å få kjøpt det.

  Håper du får en fin helg, og at dyrene kommer seg! 🙂

  Kjempebra blogg, er fast leser men ikke den flinkeste til å kommentere. Men du er en stor inspirasjon og motivasjon for mange, meg inkludert! 🙂

 5. Karianne

  Huff, utrolig slitsomt å være trøtt over lengre tid, I know!! (Barn som aldri sover 😉 )
  Har en mann som er fryktelig allergisk for gress og han blir stadig veldig dårlig selv om det ‘liksom’ ikke skal være så mye av det ute…

  Ang. syke hunder så husker jeg da vi hadde dobermann og den hadde mageproblemer. Vi måtte til slutt gå over til kokt ris og veldig lett fordøyelig mat noen dager for at det skulle gi seg…mulig du må prøve det på de hvis de ikke blir bra?

  Lykke til ihvertfall! 😀

  Ha en strålende helg!

  (Gleder meg forresten til å høre om planene nå 😉 )

 6. Henrik

  Det som hjelper når hunder spyr, er ikke gi de mat på ca ett døgn, så blander du fiskeboller og ris, for det binder opp magen, fungerer veldig bra:)

 7. Marianne Aas Krog

  Så bra du fant motivasjonen igjen 🙂 kjenner selv den går opp og ned her også, men jeg finner den alltid tilbake. Det er vel slik det er når treningen har blitt en innbarka rutine i livet. Jeg er fortsatt veldig spent på hva du går på diett mot..altså hvilken konkurranse 😉 (?) Du ser hvertfall smashing ut allerede, og jeg kan ikke si at jeg helt se hvor den manglende fremgangen ligger ut i fra bildene 🙂 ønsker deg lykke til vakre 😀 ❗

 8. Mina

  Hei!

  Sliter med gresspollen selv, og her har man da situasjonen her til lands pr i dag;
  http://www.pollenvarslingen.no/forsiden/varsel.aspx

  Pollenvarslingen.no er en grei side å bruke når en skal planlegge saker om en må ta litt pollenhensyn 🙂

  Lykke til videre med treningen, håper vi ser deg i en eller annen konkurranse snart igjen 😉

 9. kriweb

  Tusen takk for rådene deres, de har fått litt annen mat enn tørrfõr og er helt fine igjen – heldigvis!

  Marianne; Ja heldigvis er dette med trening og kosthold blitt en så stor del/rutine av livet at man lett kommer inn i det igjen. Små pauser er vel egentlig bare sunt, og ikke minst menneskelig 😉
  Fremgangen er dessverre stoppet opp, kroppen vil ikke være med på dette lenger.. så nå tror jeg at planene må skrinlegges – men det kommer nye sjanser 🙂
  Tusen takk søte deg, og i like måte til deg på veien mot nytt NM

Det er stengt for kommentarer.