Hvor har den blitt av?

Jeg har mistet motivasjonen min! Hvor kan jeg ha lagt den :roll:
Den må være i nærheten, så alt håp er ikke ute. Tipper jeg finner den igjen i bilen etter jobb i morgen, satser på det.

Jeg har hatt et par dager uten å skrive her nå og det rare er at samtidig som jeg kjenner at det har vært godt med en liten pause, så har jeg også savnet det. Det var da jeg begynte å tenke på hvordan livet blir uten blogg – og jeg som ikke skulle ha en blogg engang :grin:

Jeg har vært på trening alle dagene denne uka, så det er altså motivasjonen vedrørende kosthold som er blitt borte. Litt lei av alt.. alt fokuset det etterhvert blir på det. Dessuten får man innimellom en liten vekker på hva som egentlig betyr noe.. Plutselig virker det å bry seg om kalorier som en vits i forhold til andre ting som skjer i livet.
I går tok jeg de siste undersøkelsene/prøvene for å forhåpentligvis finne ut mer (noe hverken jeg eller kardiologen egentlig har noe særlig stor tro på), så inntil videre lar jeg det ligge og finner fokus på andre, og mer positive ting.
Dette var passende å få i postkassa i dag;

Leser dere det? Anbefales!

Ellers er det mye styr med disse dyrene om dagen. De har tydeligvis fått et magevirus som de har smittet hverandre med, i dag hadde de spydd og driti ned hele kjelleretasjen. Herlich!
Ikke helt i form..

Jack har det nok verst, han er hannkjønn (dere vet jo hvordan de blir når de er syke).

Nå skal jeg gå og spraye meg brun, sola har jo bestemt seg for å bli borte igjen.. sammen med motivasjonen min kanskje?
Senere blir det laks til middag!

16 kommentarer til “Hvor har den blitt av?

 1. Therese

  Vet du – dette var BRA nyheter synes jeg!
  Det gjør at vi andre føler oss litt mer menneskelige også, for slike perioder tror jeg alle opplever! Så derfor er det godt å se profiler som deg også føle det slik en gang i blant. Var det trøst?? hehehe…neida, skjønner det 🙄
  Sykdom – helse – familie: det er slikt som setter ting i perspektiv, det er helt sikkert. Skjønner at du har andre ting å tenke på om dagen; ønsker deg masse hell og lykke 😉

 2. Nina

  Håper du finner noen gode tips i bladet du fikk eller på nettet. Jeg pleier å gå på matprat eller på bloggen din selvsagt for å hente tips:) Av og til er det ikke noe som frister i det hele tatt.
  Kanskje D disker opp med noe godt:)Håper du finner motivasjonen fort:)

 3. unnicath

  DU er en motivator for andre. Fordi DU skriver blogg som DU gjør klarer andre å komme over noen terskler vedr. trening og kosthold. Ikke på ditt profesjonelle nivå nødvendigvis, men uansett så betyr det mye for den enkelte. Tenk igjennom disse ord.. Dette bør kunne være motivator for deg, det å vite hvordan DU innvirker positivt i andres liv hver dag.
  Jeg har aldri møtt deg, men du gir meg noe hver dag, især de dagene jeg spenner på meg joggeskoene:) Tusen takk for det! Stå på, dette ordner seg!

 4. Nina

  Hei. Jeg er ikke i toppform slik som deg, men en ting kan jeg si deg og det er at slike perioder går over, bare å holde ut 😉
  Du skriver at det er viktigere ting enn mat og telle kcal og det er sant, men samtidig så er mat en stor del til at jeg møter en ny dag med et smil. For bare 1/2 år siden tenkte jeg ikke noe på mat og kcal, spiste det jeg ville og når jeg ville… det gikk både ut over vekta og humøret. Følte meg alltid sliten, lite overskudd, følte at alt var dritt egentlig. Men så fikk jeg for meg og begynne med sunnere livsstil. Jeg fikk tips om mat på nett og på din blogg og det gjør at vekta daler ned og humøret er på topp!! Føler meg lettere til sinns og har mer overskudd til jobb og barna mine.
  Synes du er kjempeflink som står på med trening og mat. Jeg kjører ikke din livsstil, så kan ikke sette meg inn i det på samme måten. Det jeg har lest om deg på bloggen din så ser det ut som har du sunne holdninger til mat. Har en oppskrift på et supergodt brød om du vil ha en forandring 🙂 http://ninashobbyside.blogspot.com/2010/03/skulle-kanskje-nevnt-at-jeg-er-veldig.html
  Har glemt å ta bilde av ferdig resultat, men det er et veldig godt og luftig brød 🙂
  Lykke til. 🙂

 5. Hanne

  Uffameeeeg, det hørtes virkelig ikke godt ut med dyr med magesyke! 😆 🙄 (Kan ikke la være å le litt, for til tross for at det høres forferdelig ut, så er det nesten litt tragikomisk…)

  Motivasjonen kommer nok tilbake. De fleste av oss opplever jo at den «tar seg en ferie», og særlig når fokuset på andre, viktigere ting tar over. I mellomtiden får du sette D i sving, og passe på at du i hvertfall får i deg det du behøver 🙂

 6. Kristine

  @Therese: Ja, takk for ‘trøst’ 🙄 😆 Nei, jeg skjønner hva du mener. Jeg tror det er viktig å vise at ingen er såkalt ‘perfekte’ – det går opp og ned i alles liv.
  Tusen takk for det, håper alt står bra til med deg og dine

  @Nina: Ja! Det var masse gode tips til grillmat, og det passer bra nå til helgen 😎
  Motivasjonen kommer nok når jeg er klar for den igjen, satser som sagt på at den kommer med sola i morgen 😀

  @unnicath: Takk, det hjalp å lese dette. Plutselig slo det meg at jeg faktisk ikke trenger å lete så langt etter motivasjon – jeg har dere lesere som skriver til meg og som jeg setter utrolig pris på, og jeg har en liste med inspirerende blogger som jeg er innom titt og ofte. Noen ganger er selv ikke det nok på en tung dag, men det hjelper 😉

  @Nina: Jeg har opplevd å miste motivasjonen mange ganger, men jeg har unnlatt å skrive om det fordi jeg ikke vil være ‘negativ’ på bloggen – men noen ganger må man se på det som at man faktisk er ærlig.
  Jeg har også fått et mye bedre liv etter at jeg begynte å spise bedre, jeg har merket veldig stor forskjell de siste 3 årene. Ikke bare på kroppen, men også på humør og sinnstemning. Noen ganger faller man litt av lasset, men så er det bare å hoppe på igjen – jo fortere, dess bedre.
  Takk!

 7. Kristine

  @Hanne: Hadde det ikke vært for at jeg ble litt småbekymret for disse stakkars dyrene som var nærmest grønne i ansiktet så hadde jeg ledd selv.. fytti grisen for en lukt!! Er det virkelig mulig.. septiktank-kloakkaktig. 😆
  Jeg gadd hverken å lage middag eller bake, så D lagde laks og det blir en proteinbar til dessert 😎

 8. Karianne

  Godt å høre at det er flere som også sliter med motivasjon til tider. Det går stadig opp og ned her også, spesielt når det gjelder mat og matlaging… Men vi får satse på at den kommer igjen! 😀 Håper de stakkars hunden blir friske snart, ikke gøy å måtte vaske etter de heller. Huff…
  Ønsker deg en fin kveld! 😀

 9. Malin

  Staaakkars voffene 🙁 Det er ikke gøy med syke dyr, og hvertfall ikke av den typen. Saga fikk vondt i magen av noe hun spiste, og dreit ut hele pelsen. Kjempe gøy å dusje en katt som hater vann, og når noen tar i halen hennes 😆

  Motivasjonen har nok bare tatt en tidlig sommerferie. Men det er litt godt å lese at du også har det slik av og til 😎

 10. Jane

  Du er en flott motivasjon. Nå skal jeg på treninga til uka etter 3 ukers pause.. Uff, får helt mark av å ikke trene.. hehe.. Men har hatt en operasjon så jeg får begynne litt pent.. Blir mest bein i begynnelsen.. Det er min favortitt 🙂 Og armer.. hehe…

  Men hva slags spraybrun bruker du? Jeg har en stående he som jeg skal prøve i morra for da er det meldt regn.. 😥 Jeg har lett for å bli gul av de billige merkene så jeg har kjøpt Lancome og satser på at det blir bra. Hvis ikke får jeg bare bruke bodylotion med farge man blir gradvis brun av.. Kjedelig å være lys ja. I alle fall om sommeren. Det tar en halv evighet før jeg blir brun.. 😈 😈

 11. astrid

  Godt å høre at det er flere som mister motivasjonen av og til..:p Den kommer og går, slik må det bare være. Plutselig er den tilbake, med ny gnist;)

 12. Stine

  Nå ble jeg glad for at du hadde blogget igjen, ble nesten litt bekymret når det var så stille fra deg. Motivasjonen kommer nok tilbake; å ta et tilbakeblikk på alt du har oppnådd på kort tid og på alle kommentarer som viser hvor mange du inspirerer med det du gjør kan jo være en start 😀

  Så kjedelig med syke dyr, Jack så ganske stakkarslig ut der han lå.. 🙁 Håper de blir bedre snart!

 13. Elisabet

  Takk for kommentaren din 😛 Eg trur sanneleg motivasjons-mangel er litt smittsomt. Vi får satse på at den kjem strax tilbake til oss, med ekstra boost! hehe 😉
  Lykke til!

 14. cklife

  Det er nesten at det er godt å høre at også du sliter med motivasjonen i forhold til kosthold inne i mellom! 🙄 Da kan vi andre som sliter med det annenhver dag ikke føle oss så «slække» 🙂 Du er kjempe flink, og er virkelig en kjempe inspirasjon! Har prøvd flere av oppskriftene dine, bl.a. mandellappene – kjempe godt! 😀
  Det er virkelig beundringsverdig, den harde jobben du gjør for å holde humøret oppe, tross hjertefeilen, og jeg håper du fortsetter sånn.
  Stå på videre! 😆

 15. Heidi

  Jeg vet hvor du har lagt motivasjonen. Den ligger i tankeboksen din. Det er bare aa hente den naar du finner noekkelen til tankeboksen….den kan noen ganger vaere litt vanskelig aa finne, den dukker opp naar du minst venter det, og aldri foer det er riktig tid for aa finne den. Haaper helgen din blir herlig :)))

 16. Kristine

  @Karianne: Ja dette med matlagning går nok opp og ned hos de aller fleste.. det har imidlertid gått veldig opp hos meg i det siste, men what goes up must (sometimes) come down 😀
  De er fortsatt dårlig i magen disse hundene, stakkars.. håper du får en fin helg!

  @Malin: Det hender jeg må tørke Todd bak de gangene han er litt uheldig og ikke får ut alt, han HATER det :mrgreen: Så ja, jeg kan tenke meg det vaskestyret..
  Ja denne motivasjonen tar seg noen avbrekk innimellom.. dumt, men også litt godt til tider 🙂

  @Jane: Huff da, lykke til på trening!
  Jeg bruker denne: http://www.kriweb.no/?p=4579 Kjøper fra strawberrynet, koster rundt 170 kr (og man slipper frakt, mva og toll). Den er veldig bra synes jeg!

  @astrid: Ja, det vil nok alltid være sånn. Man kan ikke være på topp hele tiden, og godt er egentlig det 🙂 Gjelder å jobbe seg igjennom det, og ikke gi opp helt.

  @Stine: Åh, så koselig – har det fint jeg. Ja absolutt, det gir meg veldig mye å lese.
  De har det ikke så bra i dag heller 🙁

  @Elisabet: Ja vi får satse på det 😎 Når det er sagt tror jeg det er LETT å miste litt motivasjon når man er i usa omringet av gedigne doughnuts.. så du er liksom litt mer unnskyldt :mrgreen:

  @cklife: Så bra! Nå fikk jeg lyst på mandellapper igjen selv 😀
  Tusen takk! Ha en fortsatt fin helg!

  @Heidi: Hihi, så fint skrevet. Jeg tror det er flere nøkler som passer, og jeg fant én av de i dag. Mister jeg den igjen, så har jeg heldigvis flere liggende rundt omkring. Så flinke vi er med metaforer 😆 God helg!

Det er stengt for kommentarer.