Nordic Nutrition

Jeg fikk en pakke med mye godt fra sponsoren min i helgen. Jeg er ikke stor fan av å drikke det jeg skal ha i meg, vil aller helst ha mye god mat,  men enkelte ganger er det veldig greit å ha i/med seg noe lettvint – og som smaker godt.
Siden det er sol og sommer så synes jeg det passet godt å teste ut bær-smaker, det har blitt mye sjokoladesmak i løpet av vinteren.

Mine topp 3 for tiden;
Proteinpulver med smak av markjordbær

Proteinbarer med smak av jordbær

(Små (kun 150 kcal) og meget gode).
Og som dere kan se under proteinbarer, så har de nå fått inn Swebars (hoho) – er ikke dette favoritten til mange? Tror jeg har smakt alle bortsett  fra mint chocolate og lakris – er disse gode?

Proteindrikke med smak av jordbær/banan og red fruit

Jeg likte red fruit best. Veldig frisk og god, og kun proteiner. Jeg foretrekker i hvert fall disse over en shake med pulver og mye styr.

I dag ble det kardio på gymmet – skulle egentlig trene overkropp, men det ble altså ikke slik i dag. Veldig greit å følge fornuft og følelser noen ganger, og ikke bare et fast treningsprog.
40 min med rask gange (og tidvis noen sekunders jogging) på mølle.

Dagens mattips;
Laks med aprikos og fersk parmesan

Det smakte helt nydelig. Vi kjøpte disse ferdigpyntede laksefiletene i ferskvaredisk, og hadde de i ovnen på 210 grader i 20 min.

Det er så deilig med disse varme og lyse sommerkveldene!


Nyt kvelden videre!

26 kommentarer til “Nordic Nutrition

 1. S - trening + mat

  Swebar mintsjokolade minner om after eight og lakris smaker litt som den lakrisen i twistposen, eventuelt lakrisfudge i smågodtet 🙂 Jeg synes de er KJEMPEGODE 😉 Og ja, swebar er ihvertfall min favoritt!

  Bildet av Todd er helt nydelig, også liker jeg at det ble Todd både øverst og nederst til høyre 😀

 2. Silje

  Heeei 🙂

  Må bare si det er utrolig kjekt og følge bloggen din, du gir utrolig mye inspirasjon 🙂

  Har egentlig kun et lite spørsmål siden du sa du egentlig ikke liker noen særlig drikker, hva tar du rett etter trening?
  Begynner selv og bli rimelig lei proteindikk etter trening..

 3. Karianne

  Liker godt de zero carb-drikkene selv, har brukt de med sitronsmak en del tidligere. Må få sendt inn en bestilling hos de igjen, lenge siden nå, er helt tom for produktene deres på senteret. 🙄 Eehhemm….litt sløv med bestilling innimellom. De QNT-barene er jo bare nydelige, mest glad i banan jeg da 😀
  Supersøte todd! 😆
  Kos deg i finværet! 😀

 4. Malin

  Du har en veldig kjekk sponsor 🙂 Frista veldig den zero-carbs drikken. Litt fun saft lignenende? *håper*

  Jeg har bestile meg den selvbruningsprayen fra strawberrynet i dag. Hvor mye og hvor lang tar det egentlig før du merker noe til brunfargen? 😉

 5. Rie Aleksandra

  Swebars er digg, liker spesielt kaffe latte og banan. Ellers liker de aller fleste lakris og mint veldig godt, men jeg synes de er noe vel mektige (selv om jeg elsker både lakrissjokolade og After Eight). Noe av det beste med Swebars er størrelsen, har en eske med PVL 2good-barer som jeg sliter med å ‘bli kvitt’, de er jo enorme! 😛 Ellers kan jeg ikke si at de E-stoffbombene av noen proteindrikker er noe gode, men, smaken er som baken – den er delt. 😆

 6. Ernst

  Hei hei

  Nå har jeg fulgt bloggen din en stund og jeg får en god del inspirasjon og syns det er veldig bra med alle de gode matrettene som du lager.

  Fint å få andre sine meninger om forskjellige ting og må si det er litt lærerrikt å følge med deg i din hverdag!

 7. Marius

  er det slik at du mÅ, eller gjør du det av egen skjær vilje, det å blogge om disse sponsor-produktene?

  missliker det ikke, jeg begynte bare å lure litt, etterhvert som jeg leste innlegget. 🙂

  teit spørsmål kanskje, men jeg stiller det allikevel :p

 8. Hanne

  Mmm så mange deilige smaker! Det må være moro med sponsor 😀
  Jeg er litt ambivalent til kosttilskudd. I flere år var jeg veldig flink til å bruke tilskudd – da særlig for å sørge for et tilstrekkelig høyt næringsinntak (og proteininntak!) i en travel hverdag – men nå er jeg altså mye mere opptatt av å spise kaloriene mine 😆

 9. Kristine

  @S – trening + mat: After eight 😯 Kanskje best å holde seg unna, haha. Neida, må jo prøve de to siste smakene.
  Jeg er veldig fornøyd med dobbelt opp av bilder av han jeg og 🙂

  @Silje: Joda, jeg liker drikker (bl.a den red fruit proteindrikken), men jeg foretrekker å spise. Lager meg stort sett en skyr-blanding (skyr, sukrin/kanel, havrepuffs, litt nøtter).

  @Karianne: Jeg tror ikke jeg har smakt lemon.. men den høres veldig god ut, syrlige drikker er godt.
  Jeg tror faktisk banan er min favoritt og, nettopp pga den mørke sjokoladen og en ikke altfor fremtredende banansmak.. nam! :mrgreen:

  @Malin: Ja, faktisk – i hvert fall den med red fruit. Den med jordbær/banan var litt mildere i smaken.
  Der sa du noe, må bestille meg en ny spray i dag 🙄 Den bruker litt lengre tid enn diverse kremer hvor man ser skjolder etter 1 time (heldigvis), man ser en liten forskjell etter 5-6 timer – deretter blir man bare brunere og brunere det påfølgende døgnet. Fantastisk 😀

  @Rie Aleksandra: Mektig – er det noe som heter det innen sjokolade? 😳 Gleder meg til å smake de. Sliter med å ‘bli kvitt’ de? Du er gal Rie Aleksandra! :mrgreen:
  Jeg har aldri brydd meg om e-stoffer, men sjekket de opp nå. Det er 3 stk hvorav den ene er sucralose, og de to andre er røde fargestoffer (og ja, den ene fra et insekt). Grøss.. men god var den 😆

  @Ernst: Hei du! Det var hyggelig å høre 🙂

  @Marte: Always! :mrgreen:

  @Marius: Vel, som alle andre sponsoravtaler så handler det om å få produktene sine ut til folket. Det hadde ikke vært like interessant å sponse noen som aldri snakket om det, eller som ikke ville anbefale det videre. Sponsing handler i stor grad om hva man kan yte tilbake til sponsoren sin, og det er nettopp å gå god for produktene deres og få de frem i lyset. Når det er sagt så blogger jeg kun det jeg faktisk har smakt og liker, jeg har mottatt enkelte produkter som ikke har falt i smak og de vil man med andre ord ikke finne her 🙂

  @Hanne: Nei, jeg er litt sånn selv.. jeg er dessuten for lat til å være ‘seriøs’ og blande shakes o.l :mrgreen: I dag har jeg imidlertid med meg en slik rød drikke på jobb, ganske mye enklere. Foretrekker helt klart mat selv, men veldig kjekt å ha på diett.

 10. Mona

  Hei, jeg ville bare si at du ser fantastisk ut og at du er et sunt og sterkt forbilde. Du tørr å vise dine svakheter, som viser andre at ingen er perfekt, men likevel så pusher du deg for å nå det du ønsker, uten å gjøre mer skade enn godt. Vi trenger flere forbilder som deg, som fronter trening og sunnhet på en god og enkel måte å forstå.

 11. Smilefjeset

  Har du prøvd YT-produktene fra Tine? Sjokomelken, og den gule mellommåltidsdrikken smaker utrolig godt!

 12. Hanne

  Veldig fornøyd med at du faktisk er så ærlig når det gjelder sponsorene dine! Det er vel en av tingene som får meg og maaange andre til å komme tilbake hit dag etter dag; du gjør ALT på din måte, og fordi det passer deg. Ikke fordi noen vil du skal gjøre slik, eller mener du bør gjøre sånn…. I like 8)

  Jeg har for øvrig vært miss superseriøs med shaker overalt, men er blitt litt skadet og spiser nå supersjelden sammenlignet med før, og trives med det 😆

 13. Anett

  Hei

  Tusen takk igjen for en knallbra blogg – jeg kikker innom deg hver dag og koser meg med alle de nydelige matforslagene og blir superinspirert av treningen din 🙂
  Lurte på en ting vedr proteinbars, venninnen min går også til PT og har begynt å trene styrke for 6 mndr siden – og hennes trener sier at slike proteinbarer er kun for de som skal bygge masse, fordi de krever omtrent 2 timers kardio for å forbrennes av igjen (?)
  Jeg elsker de Delicious kokos-barsene fra Nordic Nutrition, og unner meg en slik 2-3 ganger i uken – det er jo bare 140 kcal – men fikk litt sjokk når venninnen min fortalte at hun ikke var anbefalt slike i det hele tatt, fordi hun skal ned i fettprosent.
  Er det riktig at slike proteinbars er vanskeligere å forbrenne enn vanlig mat med tilsvarende kalorier ?
  Er det ikke OK å spise slike sålenge de er inkludert i kaloriinntaket mitt og ikke kommer på toppen ?

  På forhånd tusen takk for svar 🙂

 14. snuppelure

  Hei! Må bare si at du er utrolig flott. Digger headeren din. Med en gang jeg ser bildet tenker jeg: «jøss-laaaaaaaaaaange rosa negler!» Men det er jo selvsagt bare sløyfen på underdelen (hi-hi). Jeg har nå prøvd meg på din mocca-mousse-nam nam. Men noe av gelatinplaten sitter igjen i bunnen av bollen etter at den er smeltet og kommer ikke med når jeg heller oppi blandigen. Må vel bare røre bedre først?
  Når du oppgir vekt på knebøy-regner du da med stangen, den veier vel 20kg?

  GOD SOMMER 😎

 15. Rie Aleksandra

  Ja de Swebarene er for mektige, men det er lakrisen/minten som gjør det, ikke sjokoladen. :mrgreen: Ellers er det PVL-barene som er vanskelig å få spist opp, der er jo ENORME. 😆 Altså, 98 gram og 370 kcal. Får ta de med på fjelltur nå i helgen, hehe.

  Kan forresten skryte av Nordic Nutrition for veldig god service, og jeg er ikke sponset. 🙂

  (PS: Det jeg kaller e-stoffbomber er kun varer som har en eller annen sjokkfarge. ;))

 16. Ingeborg

  Jeg er heller ikke så fan av å drikke kaloriene 😛 Men vurderer å begynne med proteinshake i forbindelse med treningen. Må bare finne et billig og bra proteinpulver med sjokoladesmak. Forslag? 😀

 17. Anett

  Hei igjen – jeg lurte på om jeg kunne få spørre deg om et par ting til mens jeg er igang, jeg 😉

  Jeg har kjøpt den selvbruningssprayen fra Scott Barnes – men smører du den ut med hendene etter at du har sprayet på, eller er det bare spray og tørk ?

  En annen ting – ferien står for døren og jeg har liten lyst til å ikke trene noe styrke i 2 uker nå som jeg er så godt i gang. Har fått lånt meg noen manualer – 8kg, 10kg og 26kg og skal ha disse med på biltur i sommer – hvilke øvelser er best å få til med disse ?
  (tenkte kanskje knebøy med de tyngste på skuldrene – hvis det går – og kanskje utfall ? Kan man ta markløft med manualer ? Og hva med armer/skuldre – har du noen tips – jeg er så grønn ! – på forhånd tusen takk !

 18. Kristine

  @Mona: Tusen takk! 😳 Håper det går bra/bedre med deg!

  @Smilefjeset: Nei, de har jeg ikke prøvd! Jeg er som sagt ikke noe fan av drikker 🙂

  @Hanne: Ja jeg liker i hvert fall ikke når folk prøver å late som om de bare kommer med generelle anbefalinger, så handler det i virkeligheten kun om sponsing. Jeg synes det er bedre å være ærlig – både om produkt, smak, effekt o.l og hvorfor man skriver om det.

  Vi har alle våre superseriøse perioder 😀
  @Anett: Jeg har aldri hørt om noen proteinbarer som inneholder så mange kalorier at man må trene kardio i 2 timer – de finnes nok ikke. Det er heller ikke slik at de er vanskeligere å forbrenne. Det treneren sikkert mener er at det er unødvendige kalorier i et sunt og variert kosthold, spesielt om man ønsker å gå ned i fettprosent. Mange proteinbarer inneholder sukker, og kan derfor fint begrenses til en i ny og ne. Med mindre man skal stille i en konkurranse, så synes jeg ikke at man skal være altfor streng med dette.
  Jeg synes ikke det gjør noe å spise en slik liten bar (140 kcal) et par ganger i uka. Du har rett i at det til syvende og sist handler om kalorier inn – kalorier ut – så om man velger et par egg eller en proteinbar går for det samme i min bok.

  @snuppelure: Haha, det var det søsteren min sa også. Laange rosa klør :mrgreen:
  Du bløtlegger gelatinplatene i kaldt vann et par minutter før du koker/smelter de? Rør godt slik at de løses opp ordentlig, det skal bli en klar væske som helles oppi.
  Ja, stangen er medregnet 🙂
  God sommer!

  @Rie Aleksandra: Jeg vet.. de er store, og gode. Jeg skal ikke fortelle om min erfaring av de – la oss bare si at jeg ikke har noe problemer med å spise de :mrgreen:
  Jeg må teste ut de swebarene tror jeg..
  Det var hyggelig å høre, jeg synes også Geir er serviceminded og hyggelig (og ikke kun fordi jeg blir sponset 😉 )
  Håper du får en fin fjelltur – med fint vær!

  @Charlotte: Jeg drikker den helt vanlige fra Twinings – men det er mest om høsten/vinteren. Blir litt kaffemenneske nå om sommeren 🙂

  @Frida: Oj, tack tjejen!

  @Andrea: Swebar banan er neste test på listen 🙂

  @Ingeborg: Ja jeg vil jo anbefale noe fra Nordic Nutrition så klart! Et proteinpulver helt uten karbo – chocolate&coconut: http://www.nordicnutrition.no/index.cfm?tmpl=butikk&a=product_inline&b_id=558017&b_kid=558012
  Eller de mer vanlige med chocolate: http://www.nordicnutrition.no/index.cfm?tmpl=butikk&a=product_inline&b_id=627354&b_kid=627351
  http://www.nordicnutrition.no/index.cfm?tmpl=butikk&a=product_inline&b_id=600624&b_kid=600623

  @Tudeli: Tusen takk for omtanken 🙂

  @Anett: Nei, du bare sprayer på – holder man nok avstand så blir det en fin og lett dusj-spray.
  Man får gjort utrolig mye med hantler, de aller fleste øvelser faktisk. Enten ved å holde de i hendene (opp som i skulderpress, eller ned som i utfall/markløft) eller på skuldrene (knebøy eller utfall).
  Her finner du mange øvelser med hantler (dumbbells)
  http://www.exrx.net/Lists/SearchSite.html?cx=partner-pub-6329449765532083:133s8smmrd4&cof=FORID:9&ie=ISO-8859-1&q=dumbbell&sa=Search&siteurl=exrx.net/Lists/SearchSite.html

 19. hanne

  Ble varmt til Todd, så da ble det vel godt å ligge i skyggekroken:)Det e så herli når dem rulle sæ sånn, får lyst te å stryk dem på magen. Herlige Todd, han har det godt og det e bra:) Og du e ei kjempeinspirerende jente:)Interessante og fornuftige og morsomme innlegg skriver du:)

 20. Anett

  Tusen takk for fine manual-tips Kristine – du er en knupp !
  Keep on blogging – jeg hadde savnet det STORT dersom du la ned den flotte bloggen din !

 21. Kristine

  @hanne: Ja, og Todd liker veldig godt å bli klødd på magen 😀 Takk for det, ha en god helg!

  @Anett: Bare hyggelig! Håper du finner noen øvelser du kan bruke, man får som sagt gjort mye med hantler – kose deg på ferie og da! 😀

Det er stengt for kommentarer.