Dagens treningsøkt

Endelig kom sola! Det fristet ikke akkurat å dra på trening når sola skinte på sitt varmeste, men i dag var det ben som sto på planen – og det er viktig med flotte ben :cool:

Ellers i dag har store deler av tiden gått med på å sitte ute på balkongen og bare nyte været, og spist vannmelon. Det er meldt fint vær hele neste uke, og det skal bli så godt. Jeg skal flytte inn småsko og sommerkjoler, vil ikke gå med bukse og joggesko mer.

Dagens treningsøkt;
Benpress 3×12 (oppvarming i påvente av knebøystativ)
Knebøy
40 kg x8
60 kg x8
70 kg x6
80 kg x2 :cool:
Jeg skulle egentlig ha testet 1RM etter dette (85?), men venstre hofte krangler litt.
Strakmark (lett)
20 kg x15
60 kg x10
60 kg x10
Leg ext./benspark
50 kg 3×10
Sittende lårcurl
60 kg 3×8
Leg Abductor
Sidehev/fronthev
Hantelcurl

Jeg liker ikke å se meg selv på film, spesielt ikke når jeg trener og presser på med grimaser.. Men jeg vet at et par har etterspurt flere filmer, så her er i hvert fall en fra dagens økt. Det ble et par ekstra øvelser mot slutten der, ville blant annet vise dere sidehev/fronthev – en av favorittøvelsene mine på skuldre.
Det starter med knebøy; 60 – 70 – 80 kg. Og D sneik seg inn der og :grin:

[hana-flv-player video=»http://www.kriweb.no/film/20100620.f4v» width=»520″ height=»420″ description=»Kristine trener» player=»4″ autoload=»true» autoplay=»false» loop=»false» autorewind=»true» /]

36 kommentarer til “Dagens treningsøkt

 1. Helene

  Tusen takk for at du laget en liten treningsvideo. Jeg blir hvertfall kjempemotivert når jeg ser en sånn flott og fint trent dame som deg trene!

  Keep up the good work!

 2. Karianne

  Flott video av ei flott dame! 😉 Heldig som kan trene sammen med din kjære, det har ikke skjedd her i huset siden hmmm 🙄 husker ikke…. 😀 mange år er det nok. 🙂 Det er jo så bra å kunne ha en til å hjelpe seg! 😀 Og til å ta bilder/ videoer selvfølgelig 😉
  Fantastisk herlig med sommer, må den vare lenge lenge! :mrgreen:
  Ha en fortsatt fin kveld! 😀

 3. Synnøve

  Gøy å se video! Du er sterk 😎
  ..og den sideheven da.. ikke rart du har bra skuldre!! 😀

  Du ser så bra ut at jeg hakke ord, du er hvertfall mitt forbilde numero uno :mrgreen:

  JA til flere treningsvideoer!!!

 4. Siri

  Det er vel kanskje på tide og kommentere i bloggen din etter å ha lest i mange gode måneder nå. En fantastisk blogg med mye flotte og sunne bidrag, liker hvordan du balanser å gi av deg selv og ellers innlegg om både kosthold, trening og gjøremål.

  Må si den skulderøvelsen din så ut til å svi, skal så absolutt prøves ut. Vet du om det ligger noen info på internett om utførelse?
  Ønsker deg og din en flott kveld, og takk for at du blogger.

 5. J

  Hej!

  Först och främst, du är grym!:) Otroligt fin form och grym både vad gäller träning och allt där till!

  En fråga. Hur lång är du och vad väger du on- och offseason?

  Mvh J

 6. N

  Så videoen din like før jeg dro på trening på søndag. Takk,Weber for å inspirere meg til å pushe grensene mine!

 7. Sofie

  Vad skoj med en video! Ska prova din axelövning, eller skuldra som ni säger på norsk=) Väntar på en video med lite olika magövningar 🙂 Brukar du köra mage med bosuboll?

 8. Hanne

  Så gøy med film 😀 Du er tøff som våger.
  Ikke at det er noe som ikke burde vært vist der da men, synes du ser irriterende søt ut selv når du trener hardt 😛

  Den skulderøvelsen skal jeg også adoptere. Skuldrene er desidert det jeg har slitt mest med oppover. De har voksevegring 😆

 9. Mari

  Den skulderøvelsen, sidehev/fronthev, er fra nå av også en av mine favorittøvelser 😀 Den tok godt, gitt! 😀 Tuuusen takk for en flott blogg! Utrolig flott er du! 🙂

 10. Malin

  Kaller du det grimaser?? 😯
  Synes du ser flott ut jeg. Og veldig sterkt!!

  Den skulderøvelsen er en favoritt hos meg også 🙂

 11. Tone

  åååh, jeg blir så utrolig inspirert og (ikke minst) misunnelig på deg!

  Livet mitt for tiden er så hektisk og fylt med god (men dårlig) mat!
  Bestevenninna mi skal gifte seg til helgen, og forrige helg hadde vi utdrikningslag for henne. Dette resulterte i en goood del feil mat, drikke og mye hygge! La det til en spisedag, slik at det ikke skulle ha så mye å si, men når søndagen kom og oreokaka sto der fremdeles, fortsatte jeg.. Var på vekta i dag, og siden sist uke har jeg hatt en oppgang på 3 kg 🙁 Blir så utrolig frustrert. Må bare spørre, føler du deg aldri skikkelig feit? Det gjør jeg nå. Så denne uken frem til bryllupet skal jeg fortsette med god trening og mye bra mat 🙂 Håper de 3 kiloene bare forsvinner igjen…

  Ha en fortsatt fin dag! Du er forbildet mitt 🙂
  Klem fra Tone

 12. Anette F

  hei:-)

  Først vil jeg bare si at det er supert duer begynt med videoblogg – eller legger ut noen videoer. Har fulgt bloggen din en stund og synes den er super bra inspirasjon:-)))

  Så lurte jeg på hva du anbefaler/ noen tips. har trent styrke en stund, men problemet er at jeg blir litt fort lei og trenger program som er kort og som går fort, og som selvfølgelig gir resultater. har mest fokus på rumpe/lår. Lurer litt på det 5X5 eller myo reps, men har ikke helt skjønt hvordan man kan utføre det mest effektivt. Jeg klarer ikke øke pr gang så fort.

  kan man trene de 5X5 med noenlunde like vekter, (men tungt) og øke over uker, eller må man gjøre det pr trening?

  Stå på videre 🙂

  Anette

 13. Guro

  Hei!
  Kjempebra med en sånn treningsvideo! Så får vi liksom litt mer «peiling» på hvordan de ulike øvelsene som du snakker om, skal utføres!
  Håper det kommer flere! 😉

 14. Kristine

  @Caroline: Oi, takker så mye!

  @Helene: Så bra, det var hovedmålet med filmen 😀

  @Kristin: Godt å høre, takk for det! 🙂

  @Marius: Takk!

  @Karianne: Vi prøver å få til et par økter sammen, i hvert fall benøktene – veldig glad for det ja.
  Herlig med sommer!! Ha en fortsatt fin kveld 😀

  @silje’s fremgang.: Takker, det var en god økt 😀

  @Rie Aleksandra: Det er gravering på min og, på svensk :mrgreen: Jeg er veldig glad i min, men hører bare på det ene øret nå – så proppene må byttes ut tror jeg.

  @Synnøve: Det føltes godt i går, alltid greit med masse mat og energi innabords etter helgen 😎
  Tusen takk!!

  @Marit: Joda, lite og koselig gym det :mrgreen: Bare hyggelig!

  @Beate: Min største medfølelse Beate, virkelig! Håper dere har bedre vær nå? Her skinner nemlig sola!

  @marte v:): Så bra at det falt i smak, får se når neste gang blir – filme på trening er ikke akkurat favorittsysselen 😆

  @Siri: Takk! 😀
  Utførelsen av skulderøvelsen? Det er rett rygg og lave skuldre; sidehev – fronthev – ned. Ellers finner du mye bra info om øvelser her: http://exrx.net/Lists/Directory.html

  @Diva: Det var meningen med filmen, så bra! Takker 😀

  @J: Tack! Jeg er 168 cm og veier vanligvis mellom 62-64 kg. På tävling veier jeg ca 55 kg.

  @Gitte: Tusen takk! 😀

  @N: Så bra! Håper du fikk en god økt 😈

  @Sofie: Takk! Den øvelsen er inspirert av Linda Fodor, så den første gang for et par år siden og har kjørt den siden 😀
  Jeg kjører som regel sit-ups i skråbenk med vektskive, eller på stor ball.

  @Hanne: Jeg tør egentlig ikke når det er sagt 🙄 Det er en fin øvelse for skuldre, jeg liker godt når det sviir. Jeg får i hvert fall ikke samme kontakt/pump med andre øvelser, så anbefales!

  @Mari: Ja, ikke sant den er god? Tusen takk, så hyggelig 😀

  @Nina: Ja 😎

  @Malin: Ja, eller som en liten blowfish 😯 😀 Bra, det er en skikkelig ‘pumpeøvelse’

  @Charlotte:
  Jeg kjøper i vanlig matvarebutikk 🙂

  @Malin: Ja, skal titte på bloggen din!

  @Tone: Det er alltid noe som skjer i helgene, og det er alltid ‘gode’ grunner for å spise ekstra 😉 Klarer man å begrense det til én dag så hjelper det veldig mye. Om det er noe trøst så pleier jeg som regel å gå opp 3 kg etter en spisedag 😉 Ikke få panikk! Det er i all hovedsak væske – med mindre man fortsetter etegildet dagene fremover da vel å merke. Klart jeg har dager jeg føler meg ‘feit’ – har ikke alle jenter det? 😀
  Tusen takk, klem tilbake

  @Iris Beate: Det var hyggelig å høre (jeg har et ambivalent forhold til de), takk! 😀

  @Anette F: Kort og fort – slik liker jeg treningsøktene og. Jeg pleier å velge enkelte (tunge) dager med få reps, og korte pauser mellom settene. Deretter har jeg økter innimellom som tar litt lengre tid, variasjon er viktig for både fremgang og motivasjon. Jeg har testet myo-reps også, og synes det var en fin måte å trene på. Du kan alltids prøve å øke etter annenhver økt? Eller heller starte noe lettere slik at du får økt vektene for hver økt.
  Så lenge du får presset deg på trening, kvalitet er viktig(st)!

  @Guro: Så bra! Nja, vi får se 😀

  @hei: Jeg varmer som regel opp med et par sett med lette vekter, spesielt på tunge baseøvelser som knebøy og mark.

 15. Nina

  Kom tilfeldig over din side når jeg var inne på et slankeforum, og har fulgt deg en stund nå. Jeg bare digger den flotte kroppen din og de sunne holdningene dine!! Du er flink til å prøve ut nye oppskrifter og så er du så snill å deler de med oss også, det liker vi 😀
  Den skulderøvelsen du viste skal prøves ut, det ser ut som den tar skikkelig bra!!!
  Takk for at du deler litt av livet ditt med oss, det er til stor innspirasjon.

 16. Kristine

  @karoline: Takk! 😀

  @Nina: Bare hyggelig – det er slike tilbakemeldinger som motiverer til å fortsette, takk!

  @Rie Aleksandra: De var litt dyre.. (jeg vet, gjerrigknark) men de blir jo så fort svette og ekle 🙂

  @line: 😳 😀

 17. Therese

  Gøy med video! Treningsbilder og -videoer er en mangelvare på div blogger… 🙁
  Må jo ha slikt for å motivere seg 😉

 18. Kristine

  @Therese: Ja, enig. Har sett dine videoer og, motiverende! Problemet for min del er filming når andre ser det.. 🙄 så det blir ikke så ofte, bilder hjemme er litt lettere.

Det er stengt for kommentarer.