Hunder, søvn og frukt

Det tar virkelig på å være hundemamma for to stk energirike hunder! Det er noen som lurer på hva slags rase de er;
Jack (bakerst) er en blanding av doberman og boxer
Rasheeda er en blanding av husky, vohrster, pointer og rottweiler

I dag var jeg så ‘heldig’ å bli vekket kl 6 om morgenen, da ville de nemlig stå opp.
Overser jeg de, hyler de eller lager klagelyder. Prøver jeg å dytte sov-i-ro-proppen min langt inni øret, kommer de og dytter på meg, sleiker meg i ansiktet eller hopper opp i senga. Lukker jeg igjen soveromsdøra hopper og skraper de på døra. (Jada søs, det er i hovedsak Rasheeda som gjør dette..).

Jeg må bare vise dere bilde av lillesøster, flere av dere kjenner kanskje til henne da hun logget på treningsforum. Hun har hatt litt av/på forhold til trening, men de siste månedene har det vært veldig i fokus. Det er hennes hund vi passer da hun er på ferie i USA. Og jeg misunner henne!
Hun har vært og trent på muscle beach – se så fin hun er ♥

Det var hyggelig på kino i går, og jeg synes filmen var helt grei jeg! Jeg hadde jo nå fått ganske lave forventninger etter kritikken, så jeg ble egentlig positivt overrasket. Litt ‘over the top’ med tanke på klesvalgene, nesten så det ble litt teit å se på, men det er jo liksom halve filmen :smile:

Nå blir det innekveld med både svensk bryllup på tv, film, god mat og frukt/bær. Jeg har allerede startet den friske oppkarbingen;

11 kommentarer til “Hunder, søvn og frukt

 1. Malin

  Dere er noen flotte søstre 🙂 Har hun planer om å stille kanskje…? 😉

  Jeg kjenner til dyr som maser. Nå slipper jeg heldigvis mas om morningen (de er noen skikkelig sovedyr) men ellers om dagen er det mye mjauing om å få gå ut, komme inn, gå ut og komme inn igjen. Og maaaaaat :mrgreen:

 2. Pinglo

  Søte hundene :mrgreen:

  SATC ble litt for «karneval» for min del, men for all del, det var en underholdende jentekveld 😉

  Skulle bare innom og kommentere fordi jeg (endelig) har sett bildeserien av deg i Body, og du var utrolig flott!

 3. Kristina89

  for en nydelig søster du har 🙂 men det har jo hun også 😉 dere ligner veldig 🙂 men det har dere vel hørt før 😉

 4. Jenny

  åå, nå frista det med jordbær!! 😯

  Jeg lurer på hva du tenker om hvor mange ekstra kalorier man burde ha på en spisedag? Nå er ikke jeg like flinke som deg når det gjelder matvalg (her går det i nøtter, kake, kjeks, potetgull, sjokolade osv.. 🙄 ) men jeg ligger såpass lavt på kaloriene i uka at jeg synes jeg fortjener litt «drittmat» 😆
  Så hvor mange kalorier ekstra kan man spise uten å ødelegge for resten av uka? Ofte klarer jeg å komme helt opp i 4000 kalorier, hvor litt over halvparten kommer fra godteriet 😕

 5. Kristine

  @Charlotte: Det var utrolig godt! Huff ja.. man blir vel vant til det, men kl 6??

  @Malin: Ja hun hadde lyst til det (og har potensiale så det holder), men tror det er satt litt på vent.
  Det er allikevel litt mer lavmælt, utspekulert mas fra katter.. hunder er så voldsomme.

  @Pinglo: Ja, enig. Det tok litt av etterhvert 😆
  Takk!

  @Kristina89: Ja, har hørt det et par ganger :mrgreen: Men det skumle er at vi bare blir mer og mer like.

  @Jenny: Det var veldig godt, spesielt med vaniljekrem!
  Jeg kan ‘trøste’ deg med at jeg er flink de gangene jeg er på deff 🙂
  Det spørs helt hva målet ditt er, hvor mange kcal du ligger på daglig og ikke minst hvor mye du trener. Jeg har ingen problemer med å komme opp i 4000 kcal på en dag, og det er ikke ødeleggende for formen.

 6. Jenny

  Bra å høre at det er flere som ikke sliter med å komme såpass opp i kalorier på en dag 😆

  For tiden trener jeg ikke noe særlig, går bare en del turer innimellom.. Jeg ligger fra alt mellom 1300 – 1600 og målet er å gå ned rundt 10 omtrent. Jeg driver ikke med styrketrening ennå, men har planer om begynne! (inspirasjon fra deg 😉 )
  Jeg har ikke peiling på oppkarbing og spisedager siden jeg ikke tar ting så veldig seriøst, men jeg er nødt til å ha en dag hvor jeg unner meg det jeg vil, ellers klarer jeg ikke spise så sunt som jeg gjør. Har tro på at det er bra for både psyken og forbrenning! :mrgreen:

 7. Marte

  Hei!! 🙂
  Har lest bloggen din daglig nå noen måneder, og ville gi deg litt cred: Synes det er fantastisk at du gir oss alle så mye inspirasjon i forhold til kosthold og trening, og synes du virker som en utrolig bra person; du svarer alle, du er hyggelig og ydmyk, og du virker som en skikkelig oppegående jente med beina gooodt planta på jorden!! 😀 (Også ser du jo helt fantastisk ut!! 😀 )

  Også hadde jeg et spørsmål i forhold til spisedager: Om man vanligvis ligger på rundt 1500 kcal daglig og har en dag i uka hvor man spiser 3000-4000, vil disse ekstra kaloriene telle inn på kalori»regnskapet», eller går kroppen helt i turbo og ikke klarer å «ta opp» all den ekstra energien! Hvis du skjønner hva jeg mener?? 😀

  Takk for svar!! 🙂

  PS: Katten er Konge!! 😀

 8. Kristine

  @Jenny: Nei, og jeg kan spise mer enn det og 🙄
  Jeg synes også det er godt å ha en dag i uka med godteri++ og det kommer jeg nok til å fortsette med gitt. Jeg prøver å tenke mer oppkarbing på diett, men utenom det så tenker jeg LØRDAGSGODT 😎

  @Marte: Tusen takk! Utrolig hyggelig å lese slikt!
  Ja, alt teller (dessverre, hehe). Man kan ‘ødelegge’ fremgangen på en diett dersom man spiser altfor mye én dag i uka, selv om man er i et lite underskudd dagene imellom. Enten må underskuddet være desto lavere de andre dagene, kardioen økes, ellers må spisedagen begrenses noe. Det viktigste er at ‘regnskapet’ går i minus.
  Ja, Todd is king! :mrgreen:

  @Kristine: Hverken jeg eller hun er aktive på forumet lenger dessverre.

Det er stengt for kommentarer.