Break free

Nå er jeg mitt normale jeg igjen! Fikk tatt av utstyret i dag og venter nå bare på resultater. Jeg skal ikke legge skjul på at jeg er spent, men det er ingenting jeg får gjort noe med uansett. Nå er det bare å fortsette som før så godt det lar seg gjøre. Bak hver en sky er det sol, og den har jo skint i dag mener jeg! :cool:


Godt humør=rosa bukse (eller var det omvendt)

Det ble en deilig 70 min skogstur med to energirike (og etterhvert veldig tørste) hunder. Todd tar livet med ro og sover som vanlig.
D tok noen fine bilder av de tidligere i dag;

Rasheeda (hunden til lillesøster) klarer knapt å sitte rolig..

Nå har jeg endelig fått laget en link til vanlige spørsmål/FAQ – som ligger øverst på høyresiden her. Jeg har prøvd å ta med de spørsmålene jeg kommer på i farta, men har dere flere så tar jeg gjerne imot tips.
Kanskje noen av dere faste bloggvenner har sett dere lei på andre spørsmål som går igjen, som jeg har glemt? :mrgreen:

Ellers måtte tv’n vår på reparasjon i dag.. de kom og hentet den tidligere. Jeg hadde ikke trodd at det skulle bli noe problem, men jeg savner den allerede. Hva gjorde man før i tiden?? Jeg får høre på radio, eller tvinge med meg D på en runde yatzi. Det er godt med slike luksusproblemer du :lol:

Nå blir det straks matlagning, og i dag blir det god, norsk husmannskost;
Svin og poteter.

19 kommentarer til “Break free

 1. Stine

  Synes du hadde fått med det meste som går igjen i kommentarfeltene her jeg! Er det Todd som er FAQ-sjef? :mrgreen:

 2. unnicath

  Må jeg få tipse deg om nett-TV:) Heiv ut tv’n for 2 år siden slik at man skulle få kvalitetstid på kveldene og ikke den larmen som ofte bare stå på og ingen egentlig ser på. Fant da hurtig ut både norske, svenske og danske nett-TV tilbud. NRK er den eneste gratis, men den har jo mange tusen programmer da om man er «i knipe»:)
  Har lest bloggen din noen få uker nå, lå link på treningsforum som jeg bare klikket på. Du er utrolig inspirerende og man ønsker jo gjerne å ta vare på seg selv slik du gjør. Jeg har nå gått til anskaffelse av mandelmel, sukrin og det hele. Funksjonellmat fikk en stor ordre av meg he, he. Nå er det bare opp til meg selv å få dyttet meg ut på svette-tur om kiloene skal vekk.
  Har et ønske da: Kan du legge ut video av ordentlig magetrening?
  Ha en fin kveld!

 3. Oscar

  Måste bara fråga vilken kamera du använder, och vilket program för att beskära bilderna?! Grymm blogg!

 4. Kristine

  @Line: Takk 😀

  @Stine: Ja, nå fikk jeg endelig mast meg til et bilde på toppen. Så nå er han både øverst og nederst 😎

  @Hilde: Tusen takk! I like måte 🙂

  @unnicath: Takk for tipset, har nrk nett-tv på nå as we speak. Dessuten fikk jeg en ny utgave av ‘Det Nye’ i posten, så kvelden er reddet 😀
  Håper du får laget noe godt etterhvert, jeg er uendelig glad i de produktene i hvert fall.
  Oki, skal prøve. Enten video/bilder eller forklaring 🙂

  @Oscar: Hej! Jeg bruker et Canon EOS 550D – og photoscape som redigeringsprog.

 5. Malin

  Ååååh, I like! Du har en veldig flink webansvarlig 😉

  Jeg klarer meg egentlig veldig fint uten tv, men det er verre med interenett. Om du er ute etter lett underholding kan jeg anbefale de svenske hollywoodfruene på tv3.no. Jeg så hele første sesong på nettet..hehe

  Håper virkelig du får gode nyheter Kristine. Jeg krysser fingrene 🙂

 6. Rie Aleksandra

  Rooooooosa! Jeg hadde ikke rosafasen da jeg var lite så det tar jeg igjen for fullt nå. :mrgreen: Du ser smashing ut som vanlig, også er det så koselig at du legger ut bilde av dyreflokken. Hvilken rase er Rasheeda?

 7. marianne

  Hei!

  Har forsøkt meg på en lav-karb diett for å gå ned i vekt..skrevet her før( meg med tips til 4-3-2-1:-)og etter 3 dager på diett ser en typisk dag ut sånn:

  Frokost: 2 ryvita sesam med cottage cheese/ italiensk salat
  Lunch: stoooor salat m/ reker/skinke/egg/ kylling og basamico
  Mellom: eple/nøtter/skyr
  Middag: Rent kjøtt/kylling/fisk+ salat eller rotfrukter
  Kvelds: Omelett på 1 egg+ 3 hviter, brokkoli,sopp,
  cottage cheese, litt lett-ost+ skyr hvis jeg ikke har spist det til mellom.

  er dette passelig?? Teller ikke kalorier, men prøver. Er litt sulten om dagene, men det er kasnkje frdi jeg ikke få rså mye karber i meg?

  De dagene jeg løper/trener mye har jeg tatt en restitusjonsdrikk/ proteinbar etterpå

  Noen tips til endring?

 8. Thale

  Du har fått høne-Todd på toppen jooo 😀 😀 😀 (katter ser ut som de liker høner når de sitter sånn. Vi har nemlig en høne-pus i vår familie og :mrgreen: )

 9. Emilie

  hei! stå på:) håper resultatene gir deg gode nyheter 🙂 men jeg lurte på en ting. hvor var dere på sydentur ferie? skal dra med kjæresten en 12 dager,men vi må ha et trimrom 😛 håper du nyter fin været Kristine 🙂 du er kjempe flott 🙂

 10. Hanne

  Fine Todd’en :mrgreen: (og flink webansvarlig!!)
  FAQ’en ser veldig bra ut. Tror nok du har dekket det viktigste der, ja. Kanskje foruten musikksmak? Humre humre.. 😉

  Jeg får i blant helt fnatt av tv’n..selv om det «bare er drit på tv» blir vi sørenmeg sittende og glo likevel.. Gah! (Skjønner likevel frustrasjonen når man plutselig blir uten…)

  Krysser fortsatt fingrene for deg!

 11. Marielle

  Hei Kristine! 😀

  Bare et kjapt spm, hvilken el-visp bruker du? Evt kan du anbefale? Du er jo erfaren på det området, så tenkte det kunne være greit å høre med deg 😉

  Ellers vil jeg ønske deg ei kjempefin helg!
  Og lykke til med testinger, krysser fingre for beste mulige resultater. Du er sterk!

  Stor klem fra M!

 12. Beate

  Ah.. Jeg har også gått rundt noen ganger med sånn «hjerteutstyr». Det var ikke noe gøy, men så skjønte jeg jo at det var bedre å gå med den en liten stund, sånn at legene kunne finne ut hva som var galt.

  Håper resultatene går din vei 🙂

 13. Kristine

  @SLMS: Jeg er veeldig glad i kameraet mitt 😀

  @Malin: Ja, av de to tingene er jeg nok mest avhengig av internett.. men synes allikevel det er hyggeligere (og mer sosialt) og se på tv.
  Nå har jeg funnet en ny glede ja – nett-tv! :mrgreen:

  @Rie Aleksandra: Min elsk for rosa startet som liten jente, men ga seg aldri 😆 Jeg hadde en ‘denial’ periode for noen år siden, men nå er rosa tilbake.
  Rasheeda er en salig blanding av 4 forskjellige (og det rare er at ingen er det samme som Jack, synes de er ganske like). Om jeg husker dette riktig; moren er ren husky, faren er blanding av vorster, pointer og rottweiler.

  @marianne: Det ser greit ut det, men er planen å gå på en lavkarbo-diett lenge? Om du trener/løper mye så ville jeg nok ha hatt en dag i uka med litt påfyll – ellers er det godt mulig at du vil føle deg ganske tom for energi, men dette finner du raskt ut.

  @Thale: 😆 Han ser på en høne ja – den halvnakne hønemammaen sin.

  @Emilie: Takk for det! Vi var på Zakynthos, herlig sted. Håper dere finner en fin tur! Om dere ikke finner et gym, så er det bare å pakke treningsstrikk og ha aktiviteter på stranda 🙂

  @Hanne: Tror ikke musikksmaken min faller i smak hos flertallet :mrgreen:
  Tv er en typisk sak man blir dritlei av, men som samtidig blir et stort savn etter en dag eller to. Alt for å få ræva opp fra sofaen og gjøre noe annet en kveld liksom..
  Takk, har ikke hørt noe enda – så jeg får ta ansvar og ringe selv etter helgen (jeg er en typisk sånn som leger blir lei av, skal vite alt/ha journal/spørre om alt).

  @Marielle: Hei! Jeg er vispemester’n :mrgreen: Jeg kjøpte en billigversjon på Clas Ohlsson og brukte den en stund (flere ganger daglig), men den begynte å lage skurrelyder til slutt. Jeg kunne nok ha byttet den inn, men fikk en ny Philips av David (men billigversjonen gjør jobben sin den og).
  Klem

  @Beate: Har gått med det et par ganger før, og hater det. Ikke fordi det er vondt eller plagsomt, men man føler seg bare.. syk.. blæh :mrgreen:
  Takk for det Beate!

 14. Trine

  Du, har du noen tips, triks, råd på hvordan stramme kun skuldermuskelen uten at triceps blir involvert?

 15. Kristine

  @Trine: Under trening? Prøv å kjenne etter følelsen av å ‘løfte’ opp eller skyve ut skuldrene uten å faktisk gjøre det og få de rett under ørene. Om du klarer å få kontakt med skuldrene ved å stramme de, så er det også lettere å kun ha denne kontakten under øvelsene. Sidehev er en av favorittøvelsene mine.

  @Cecilia: Takk! Den brune, Jack, er vår hund. Han er en blanding av boxer og doberman.

Det er stengt for kommentarer.