Tid for ettertanke

Jeg hadde egentlig ikke tenkt til å blogge i dag, men så tenkte jeg at jeg like gjerne kan dele litt mat med dere før jeg tar kvelden – så se bort dere som begynner å bli lei av det ;-)

Aller først litt selvmedlidenhet. Jada – buhu.. Jeg liker det ikke, men enkelte dager kan man ikke noe for det.
Jeg tenker som så at det er ok å føle det en dag eller to, men så må man ta seg sammen og heller komme styrket ut av det. Man vokser jo stadig på erfaringer, selv om man har erfart det før. Det har egentlig ikke noe med bloggen å gjøre, men på en annen side så har det mye å gjøre med planene fremover. Jeg har gitt meg selv en ukes tid, går det ikke fremover så tar jeg en ny vurdering – uten å føle det som et nederlag. Det er jo tross alt ikke innsatsen eller pågangsmotet det står på. Når det er sagt så har jeg troen på at ting skal ordne seg, viktig det!

Det ble ikke noe trening i dag, det fristet ikke med all slags utstyr påklistret. Det ble en tur i skogen som vanlig, og i morgen må jeg prøve å teste makspuls.

Dagens middag ble en slags ovnsbakt grønnsaksrett

I ildfast form; hakkete tomater med basilikum, spinat, mais, purre, paprika, kalkunskinke, hvitløk, krydder (salt, pepper, oregano, chili) og ost. I ovnen i ca 15 min på 200 grader. Hadde litt parmesan over før servering.

Kveldsmaten (en av de) var magre pannekaker

Kun eggehvitter og søtsmak (sukrin, kanel og kardemomme) + litt jbk-mel. Med syltetøy oppå, var ganske godt.

10 kommentarer til “Tid for ettertanke

 1. Karianne

  Ikke noe galt i å føle seg litt utafor iblandt, sånn har vi det alle sammen innimellom. 🙂
  Du har jo litt ekstra grunn til det om dagen synes nå jeg, slitsomt med så mye testing og uvisshet kan jeg tenke meg.
  Høres veldig klokt ut å vurdere veien igjen, vi har tross alt bare èn kropp, viktig å ta hensyn til den når noe ikke er helt som det skal.
  Håper som du skriver, at det ordner seg, krysser fingrene for deg. 😀
  Du er veldig tøff, det skal du virkelig ha!
  Vi vet alle at det absolutt ikke er noe i veien med pågangsmotet og stå-på-viljen din! 😀
  Lykke til! klem

 2. Stine

  Det er lov med selvmedlidenhet innimellom! Jeg er imponert over hvor sterk du er psykisk, det er en veldig god egenskap. Håper makspulstestingen går greit, det kan jo være en liten påkjenning selv for en frisk kropp.

  Ta vare på deg selv!

 3. Rie Aleksandra

  Hooooffe! Det er ikke sunt å være glad og fornøyd absolutt hele tiden året rundt, for hvis man aldri er nedstemt så klarer man ikke å kjenne etter hvor godt det er å ha det bra, det er min filosofi hvertfall. 😉 Du er et menneske som alle andre, og det å tørre å vise sine svake sider er ofte en styrke i seg selv. Nå ble det mye visdomsord fra denne kanten, så skal bare avslutte med å ønske deg lykke til med resten av testene og stor klem herfra!

 4. Annka

  Jeg synes du har ei flott holdning jeg! 🙂 Det er ikke lett når det skjer slike ting i livet, og ihvertfall ikke når du er vant til å hoppe og sprette som en sprettball til vanlig! 😉 Har ei i nær omgangskrets som fikk diagnosen leddgikt for et år siden, som minner mye om deg på mange måter – hun er energisk, godhjertet og dedikert. Også hun måtte omdefinere hele livet sitt fra sånn som hun var vant med å se det, og fortsatt er det rart for oss rundt og se at hun ikke kan gjøre ting hun kunne før.

  MEN når det er sagt, så har hun fylt livet sitt med så mye flott og funnet alternative utløp for energien – både fysiske og spirituelle! For det er nettopp det som er med sånne som deg og henne; Dere har en ild og en energi i dere som ingen kan slukke, og dere vil alltid finne en vei for den.

  Ønsker deg alt det beste! Stå på videre, du er en inspirasjon for oss alle! Og har du dager du vil være selvmedliden, så vær det! Du har ingenting å beklage for… <3

 5. Caroline

  Måtte bare svinge innom bloggen din å skrive at nå er jeg VELDIG mett etter et herlig måltid med laks og lett kokosmelk! Kommer til å lage det mye fremover 😛 Takk for et bra mattips! 😛

 6. Kristine

  @Karianne: Takk for gode ord, det kom godt med i går kveld. Rakk å lese det før jeg gikk og la meg 🙂
  Tusen takk Karianne, klem tilbake

  @Stine: Det har gått greit, dagen i dag er mye bedre 😀 Takk, det skal jeg gjøre vet du.

  @Kenneth: Velbekomme!

  @lovelyliller.com: Nei, det er kanel+kardemomme (bruker litt kan man si..)

  @Rie Aleksandra: Takker så mye for visdomsordene, det er sant det du sier. Jeg angret litt på bildet med en gang, men hvorfor skal man hele tiden vise sine sterke sider.. jeg flekser i ett kjør på bloggen her, så kanskje greit å vise at jeg kan være ‘svak’ og :mrgreen:

  @SLMS: Tusen takk!

  @May B.: Å takk snille, ha en fortsatt fin onsdag du og

  @Annka: Det var vel en følelse av å blottlegge sine svakheter, men nå har jeg jo valgt å fortelle om dette – så da føltes det også greit. Livet er ikke bare rosenrødt slik det ofte formidles på blogger.
  Tusen takk <3

  @Caroline: Nå fikk jeg lyst på det selv! Ikke sant det var godt? Må lage det igjen i løpet av uka, kokosmelken har jeg allerede – og det er salg på laks på Meny i helgen :mrgreen:

Det er stengt for kommentarer.