Dagens trening

Ryggen er heldigvis bedre etter et par behandlinger hos kiropraktor, og jeg kjenner at energinivået var noe høyere i dag takket være gårsdagens matinntak – det ble derfor en god økt i dag.

Sittende lårcurl
60 kg 3×8
Leg Ext./benspark
45 kg 4×8
Knebøy
40 kg x5
60 kg x5
70 kg x5
80 kg x2 PB! Kun 90 grader, but still :cool:
Liggende lårcurl
25 kg 4×10
Sit-ups på ball
3×16
Leg Adductor
55 kg 3×8

45 min skogstur

Knebøyen ble filmet, men vinkelen er helt feil.. på grensen til uanstendig. Uansett, pb kom i hvert fall med. Rekkefølgen på filmen er 70 kg – 60 kg – 80 kg.

[hana-flv-player video=»http://www.kriweb.no/film/squat13062010.f4v» width=»520″ height=»420″ description=»Kristine bøyer» player=»4″ autoload=»true» autoplay=»false» loop=»false» autorewind=»true» /]

Dagens middag;

Gratinert kyllingfilet med grønn pesto

Kyllingfilet smurt med grønn pesto og lett-ost over, samt hvitløk. Jeg er blitt helt avhengig av hvitløk, spiser det hver dag!
Inn i ovnen på 180 grader i ca 35 min, nytes sammen med spinat, paprika, mais, purre, agurk og søtsterk sennep.

Slik endte kvelden i går;

Han virker tøff, men sannheten er at han aldri biter.. Han minner meg om lille oksen Ferdinand.
Han skal liksom lekeslåss, men ender alltid opp med å vaske hånda mi.

25 kommentarer til “Dagens trening

 1. S - trening + mat

  Hehehe. Er det D som har filmet deg? Det er vel der den uanstendige vinkelen har sitt opphav tenker jeg 😉 Det så ikke akkurat ut som om du hadde tungt for 80 kg i bøy! Respekt :mrgreen:

  Ønsker deg og søte Todd en fortsatt fin søndagskveld 🙂

 2. Karianne

  Gratulerer med ny PB! Så bra! :mrgreen:
  Gøy med film 😉
  Skal trene knebøy selv i morgen, etter en uke med ‘sløving’ 😉 Håper hvilen gir utslag på treningen. Vil bli sterk i beina jeg også! he he 😆
  Godt at alt står bra til, håper dere finner en bra løsning for deg, med tanke på det du sliter med. 🙂
  Ønsker deg en flott uke! 😀
  klem

 3. Tone

  Gratulerer med PR 😀 Vanskelig å se helt fra filmen, men virker som du kommer endel frempå med ryggen. Forsøk å presse albuene enda lenger frem, det vil motvirke horisontal rygg og hjelpe deg med å skyve bedre rett opp.

 4. Marit

  Å, ble litt glad det stod at det var 90 grader i knærne, kan ikke ta dype knebøy, da ryker det, men da føler jeg liksom ikke at det er så stas med mine egne rekorder fordi jeg ikke gjør det skikkelig :/ men det er nå favorittøvelsen allikvel da. Er ikke på 80 kg enda, grattis 🙂

  Og god natt!

 5. Stine

  Gratulerer med PB! Og så gøy med video, den viser om ikke annet en meget veltrent gluteus maximus :mrgreen:

  *klør Todd på magen*

 6. Ashiss

  Jeg LIKER deg!!! 🙂
  Jeg er jævla lang og sliter med å komme langt nok ned i knebøyen uten å ramle bakover. Har du tips? Ellers må jeg bare si at du er så pen at du kan få heterofile meg over på andre sida. Ta det som et kompliment:D

 7. Guro|

  Hei =) Jeg elsker bloggen din! er veldig opptatt av trening og kosthold selv, og syns du er veldig inspirerende! Er det først og fremst karbohydrater du prøver å holde deg unna? Ser det går lite i brød, potet, pasta osv. Er dette for å holde vekta?

  Jeg kunne så gjerne tenkt meg å vite hva du spiser igjennom en hel dag, frokost, lunch, før/etter trening osv. kan du ikke gi noen tips?

  Guro

 8. Beate

  Det ser ut til at du har fine forutsetninger til å få flott teknikk i bøy. Du jobber bra med rumpa ;D

  Grattis med PB!

 9. Charlotte

  Utrolig bra knebøy!

  Ser på flere bilder(og vidioer) at du har musikk på øret. Kanskje du kunne tenke deg og dele noe av musikken din med oss? 😆

 10. Anonym

  Så søt katt du har!! Lurte på en ting, som kanskje du hadde litt peil på i og med at du driver emd fitness. Hva er best av disse to alternativene. La oss si du kjøper 200g smågodt (du kommer uansett ikke til å spise mere enn de 200g i løpet av uka) men er det bedre å spise litt av det vær dag, eller spare alt og spise det på lødag? Nå tenker jeg vekt/ fett % messig? Hva er mest gunstig når man vil holde en lav vekt? Eller spiller det liten rolle, siden du i løpet av uka får i deg like mye snop uansett? Jeg tenkte kanskje at kroppen lagrer det lettere som fett når den får stor mengde av det på kort tid? Hva stemmer? Vet at det hele dreier seg om kcal inn vs kcal ut, men vil det ene før til at snopet blir mere effektivt forbrent i kroppen?

 11. Kristine

  Ja jeg vet, badass-vinkel.. Men ville jo vise dere PB min!
  Og ja, det var D som filmet 🙄

  Skal prøve å få mer tyngde bakover, jeg kjenner at jeg ligger litt i overkant fremover.. såvidt det er, men nok til at det er rom for forbedring.

  Glutamin bruker jeg ikke.

  Str i jeans varierer veldig. Som regel 28 – men har både vært oppe i 29 og nå nede i 27.

  Haha, dere skulle bare visst min sære musikksmak. Nå er det en eller annen samlingssak av 90-talls gladtrance :mrgreen: Hitmans paradise er favoritten.

  Ellers tenkte jeg at jeg skulle få laget en FAQ i løpet av uka – ser det er en del spørsmål om kosthold som går igjen. Blir lettere å finne svar da 🙂

  Anonym; Som jeg har svart et par ganger tidligere; det spiller ingen rolle. Jeg ville derimot – for blodsukker og tennenes skyld – holdt meg til én dag i uka.

  Rie Aleksandra; jeg misunner dere som chinner og puller dere opp med kroppsvekt til den store gullmedaljen!

 12. Hanne

  Ja til FAQ! 😀
  Tenkte faktisk på det tidligere i dag, og jeg hadde nok blitt gal av alle spørsmålene vi lesere stiller…for leeenge siden 😛

 13. Rie Aleksandra

  Nå som mine flinke treningsvenninner sikter seg inn mot styrkeløft må jo jeg finne på noe annet, så planen er å bli helt RÅ på chinsing! :mrgreen: Også har jeg veldig lyst til å klare enhånds pushups (og om et par år, håndstående). 😀

Det er stengt for kommentarer.