DYRebare stunder

Det har vært en rolig dag, en stille og behagelig dag sammen med familie og dyr. Startet dagen med en halvtimes tur i skogen, med små drypp fra himmelen og våt sommerlukt. Deretter en tur i butikken sammen med mor og søster for å handle inn til ukas store spisedag, og nå sitter jeg glad og mett -og litt kvalm- i sofaen med livsnyteren Todd som bytter på å vaske seg og strirre på meg.

Jeg prøver å ta såkalte formbilder hver uke, og det blir som oftest i helgene. Jeg har fått inntrykk av at mange tror alle ‘bf-jenter’ som de kaller det er veldig store, muskuløse jenter. Hva var det jeg leste.. jo, at man ‘ødelegger’ kroppen sin. Nå kan det godt være at de hadde ment det uansett, men jeg tror mange hadde reagert på hvor stor forskjell det faktisk er på konkurranseform, fleksing/posering, og vanlig kroppsholdning. Jeg legger som oftest ut bilder hvor jeg flekser muskler selv, så jeg er vel med på å underbygge dette..

Jeg synes ikke man ødelegger kroppen sin ved å styrketrene (eller stille i konkurranse), det som ødelegger er de som velger andre ‘umoralske’ snarveier. Jeg tør å påstå at man ikke blir adjektiver som grov og mandig av å kun styrketrene, man er tross alt en jente med alle hormonene det innebærer/utelukker. Men dette kommer selvfølgelig an på øyet som ser, det viktigste er at vi respekterer andres valg og selv jobber for våre egne mål.

I dag har Todd vært litt irritabel. Etter skogsturen så går Jack inn i ‘dyrerommet’ og spiser maten sin.. og så kommer Todd. Han går rett inn og småbiter på benet til Jack slik at han går ut av rommet. Deretter går Todd fornøyd inn på doen sin og gjør sitt fornødne – big time. Han nektet nemlig å gå på do så lenge Jack sto der inne og spiste. Jeg kan til en viss grad skjønne det, kanskje like greit for Jack sin del og.
Som dere skjønner har Todd et anstrengt forhold til doen sin. Han mjauer (les: gauler) når han er ferdig slik at jeg skal komme og rydder det bort, og det er gjerne 4-5 ganger om dagen..

Irritabel-kitteh

Og så har vi kardiolog-kitteh (med blodtrykksmåler).

Og speltlompe-kitteh. Feed me!

Som dere kan se har jeg allerede 14 speltlomper ++ i min mage  :cool:

Og slik går de dyrebare stundene..

20 kommentarer til “DYRebare stunder

 1. Malin

  Ja, om man trener tung styrke over lang tid da blir man stor og muskuløs. Men om man trener spinning, da blir man bare stram og fit 😯 Vi jenter har mye å gå på, heldigvis 🙂

  Jeg må le av Todd… graver han ikke over etter seg?? Min Melvin går med hodet først inn i kassen, graver en plass og går på do en annen plass. Og graver selfølgelig ikke over etter seg 😉
  Han var herlig da han satt pent og pyntelig i blomsterbedet til naboen, blant rosebusker og margeritter, og gjorde sitt fornødne 😆

 2. lovelyliller.com

  hehe. kan ikke se de der speltlumpene jeg! Ødelegge kroppen?! det er det dummeste.. jeg skjønner at det å gå veldig lavt på fett% innen konkuranser ikke er akkurat superbra mht hormonene,men ødelegge?

 3. Stine

  Styrke er farlig – da blir man mandig.. Jeg har faktisk utrolig mange bekjente som fremdeles tror det, og som sverger til mange og lette repetisjoner, for da får man jo lange, slanke muskler. 🙄 Jadda..

  Synes Todd og Jack virker så herlige – hver gang du legger ut bilder får jeg lyst til å ta dem ut av dataen og kose med dem :mrgreen:

 4. siri

  hei
  jeg trener mye styrke selv og får høre komentarer og blikk fra mange gutter og jenter når jeg beveger meg inn i styrkeavdelingen. Desto mer morro når jeg faktisk løfter tyngre enn noen av de guttene som tror de er kongen på hauen 🙂
  Jeg er nå ferdig utdannet treningsfysiolog og personlig trener å er STOLT over å være en jente med litt mer muskler:D
  Jeg finner stor inspirasjon av å lese bolggen din Kristine og gleder meg hver dag til å lese hva nytt du har å forelle eller vise.
  Vet ikke om andre sier det nok,men takk for at du tar deg tid til å inspirere og underholde alle oss som er faste lesere til boggen din..TAKK 😀

 5. Hanne

  Uff, Kristine, du ser så forferdelig mandig ut :mrgreen:

  Todd ser megairritert ut, og Jack virkelig satt på plass, dakars… Skal si han er en bortskjemt pus, han der 🙄 😆 Katter har tydeligvis ingen grenser, hihi. Fiiine er de uansett, begge to!

 6. Rie Aleksandra

  Vet du, jeg synes faktisk det er fint med Todd her nede på høyresiden! Koselig med litt selskap når man legger inn en kommentar. 😉

  Jeg fikk tidenes rare blikk av ei på jobb da jeg sa jeg skulle hjem og youtube redcord-øvelser. Etter at hun først hadde ledd høyt fordi hun trodde jeg tullet. Man sitter da ikke hjemme og studerer trening på tuben??! 🙄 Nei, folk får gjøre hva de vil, trene hva de vil, spise hva de vil, så lenge de selv heller ikke skal fortelle alle andre hva som er riktig.

  God søndag til dere!

 7. Beate

  Haha. Søte Todd! Jeg likte spesielt det første bildet av han ;D
  Ser han ser litt grumpy ut.
  Jeg synes jo det er herlig at man kan merke humøret også på dyr!

 8. Tone

  Lurer på, har du spisedag hver lørdag? Jeg har det somregel hver lørdag, men ikke hver spisedag blir like vellykket. Er det noe du anbefaler å ha når man ikke er på diett eller følger et strengt program? Hadde f.eks. snop og chips i kveld, men det var ikke spisedag. Mer spising av godsaker i moderate mengder, slik som man hadde når man var barn og spiste lørdagsgodt. De dagene jeg har ordentlig spisedag blir jeg vond i magen i flere dager etter. Det er rett og slett ikke behagelig 🙁

 9. S - trening + mat

  Hehe. Todd så litt sinna ut med de spisse ørene rett opp 😉 Kan godt forstå at han vil ha litt ro når han skal på do. Tror nok ikke jeg hadde satt så stor pris på å ha søsteren min ved siden av meg med middagsmaten når jeg skulle på do 😉 :mrgreen:

  Jack derimot så litt sørgmodig ut. Litt molefonken etter bittet kanskje?

  Apropos trening; jeg sendte mail til en som er ute på båt nå (iom at jeg snart reiser selv) og spurte om hvordan forholdene er på treningsrommet der. Spesifiserte at jeg var mer interessert i hva de hadde av vekter fremfor eventuelle tredemøller. Svaret jeg fikk var at de hadde alt jeg noensinne kom til å behøve. Etter litt om og men kom det frem at de hadde noen småmanualer og en sliten tredemølle.. Ikke mye å bruke til baseløft ihvertfall. Han har tydeligvis ikke stor tro på vektløftingen min 😉

  Håper du får en kjempefin søndag! 🙂

 10. viviann

  du e en utrolig flott jenta. med sunne verdier, e sjøl sykepleierstudent og opptatt av d som dreie seg om anatomi og fysiologi. at du med hjertefeil har det fokuset du har og den psyken er imponerende. du e rå lekker =)

 11. hanne

  Herregud herregud æ må smil og flir her æ sitt når æ læs om hain Todd:)
  Det e så artig med dyr- de har sin personlighet akkurat som mennesker:)
  Ja hain vil vel ikke ha noen som sitter å «glaner» når han er på do, for hvem vil vel det he he:)Og gauling, ja jeg kan nærmest høre det, han har vel sine sære trekk som alle andre men det er bare artig:)
  Synes det er så artig at du skriver og legger ut bilder av Todd, han er jo en liten figur- en spesiell person han også, som fortjener å «blogge» litt- vise seg litt sammen med deg og ditt liv:) Han bit i leggen på jack, herregud- må flir. Han e no smart den guten- det e vel den eneste måten å få jack ut på. Han må jo på do stakkar guten;)
  Ha en fin søndagskveld:)

 12. Me

  Så herlig Todd er 😛 og Jack da stakkars! Jeg synes absolutt ikke at man ødelegger kroppen! Du f.eks. er jo kjempe vakker!

 13. Kristine

  @Malin: Om han gjør! Han graver og kaster så mye sand rundt seg at det spruter ut av døra (do med lokk). Men allikevel vil han gjerne at jeg kommer og fjerne det med en gang – og jeg gjør det 🙄

  @lovelyliller.com: Nei, klart at fett% ikke akkurat er et pent skue i konkurranse – men det er da ikke ødeleggende å styrketrene 😀

  @Stine: Tenk så mye ‘bortkastet’ trening mange driver med. Ikke at trening er bortkastet i seg selv, men om man ønsker en strammere kropp så trener man ganske forgjeves.
  Aw, koselig å høre 😀

  @siri: Du har all grunn til å være stolt og! Å, tusen takk! Du aner ikke hvor motiverende slike kommentarer er 😎

  @Hanne: Ja 😎
  Jeg vet.. stakkars Jack, jeg kjefter faktisk på Todd når han tar seg litt for mange friheter. Men ja, katter er og blir bortskjemte – de krever det :mrgreen:

  @Rie Aleksandra: Ja kan ikke folk bare få en litt mer open mind! Så at dere jentene har møttes i dag, håper dere hadde en fin dag 😀

  @Beate: Det likte jeg også, det illustrerer så godt hvordan han og Jack er innimellom 🙂

  @Tone: Jeg spiser relativt store mengder, koser meg. Jeg blir sprengmett, men kosen i forkant veier opp for det :mrgreen: Spis slik du foretrekker.. om moderate mengder holder for deg og samtidig gjør at magen er glad, så er det ingenting som er bedre enn det.

  @Charlotte: Den vanlige kjøpevarianten, hot u/sukker.

  @S – trening + mat: Nei, du sier noe 😆
  Det er stakkars-meg-som-vil-ut-på-tur-looken til Jack. Det er vel stort sett det han tenker på; TUR. Og leke.
  Der kan du se.. du lille puslete jente klarer deg vel fint med et par 2 kg hantler og en matte til sit-ups 🙄 Håper du får noen gode økter uansett, du får pakke med deg en strikk.
  Når drar du? Og hva vil skje med bloggen?

  @viviann: Det varmer å høre, jeg prøver så godt jeg kan. Tusen, tusen takk!

  @Andrea: :mrgreen: Vil ikke ha en katt igjen da?

  @silje’s fremgang.: Jaa 😀

  @Wille: Absolutt 😀 Og som de fleste sier om sine barn så må jeg jo si at Todd er ekstra spesiell.

  @hanne: :mrgreen: Klart at jeg må blogge Todd innimellom, han er jo halve livet mitt (ok nesten). De er smarte ja, eller utspekulerte om du vil – men viljen sin får de alltid uansett hvordan de velger å gå frem for å få den 🙂

  @Me: Ja her ser han jo veldig stakkarslig ut da..
  Styrketrening styrker kroppen, ødelegger ikke nei 🙂

 14. S - trening + mat

  Første tur ut blir 30. juni 🙂 Tror jeg kommer til å opprettholde bloggen, det er jo ikke så mye å gjøre der ute når man ikke jobber. Da er sikkert blogging fint tidsfordriv 😆 Det blir sannsynligvis lite mat de fem ukene jeg er ute, men kan jo hende jeg får til noen fine treningstips i forhold til lite utstyr 😉

  Jeg har faktisk bestilt meg nye strikk fra myrevolution i anledning båtturen! :mrgreen: HAr googlet endel hanteløvelser også, sånn at jeg er forberedt 😉

Det er stengt for kommentarer.