På’n igjen

Ja da var det en ny uke allerede! Tiden går fort i godt selskap, og godt vær.

Jeg har slitt litt med ryggen den siste tiden, og det har dessverre gått utover en del styrkeøkter. Noen av dere husker kanskje at jeg hadde et lite uhell i fjor sommer (hoppet og landet forkjært), og siden den gang har ikke korsryggen på venstre side vært helt bra. Det hjalp ikke akkurat at jeg dro litt for tungt på strakmark på deff tidligere i år.. (da blir man som kjent ekstra tørr mellom skivene/diskene og dermed mer utsatt for skader).
Jeg har perioder hvor det går bra, mens enkelte dager er ille – det er en slags klypefølelse som etterhvert gir skikkelige smerter. I dag dro jeg derfor til kiropraktor-Sindre igjen. Jeg har gått til han siden uhellet skjedde i fjor, men optimistisk som jeg er (kremt..) har jeg ikke vært like konsekvent med besøkene i håp om at ryggen er bra igjen etter et par behandlinger. Men som han sier; vi går jevnlig til tannlegen og sjekker tennene, og det burde man også gjøre med kropp – spesielt rygg/nakke. I hvert fall, jeg kan anbefale han om dere har noen vondter (Kiropraktor Klinikk 1)

Dagens trening bar preg av ‘knekking’ i forkant, så det ble ingen tunge baseøvelser
Sittende lårcurl
Sit-ups i skråbenk
Stretching/tøying
Leg ext.
Benpress
Liggende lårcurl
Leg abductor / Leg adductor
Sidehev i kabel
Nedtrekk bredt grep
10 min på mølle.

30 min gåtur i skogen

Middag: Kalkunfilet med pesto, hvitløk og ost gratinert i ovnen. Servert med en stor salat og cashewnøtter.

Vi spiser relativt store middagsporsjoner her i huset, og D sin tallerken er enorm. Den ble dessverre knust her om dagen, og vi finner ikke en ny.
Er det noen som vet hvor man får kjøpt en stor, dyp pastatallerken? (Jeg vet – et i-landsproblem..)
Uansett, vi har bl.a sjekket glassmagasinet, åhlens og traktøren uten hell.

22 kommentarer til “På’n igjen

 1. Trine

  Jeg kjøpte noen SVÆRE pastatallerkener på europris for et år siden. Så hvis du ikke skal ha noe fancy greier så går det ann å titte der 😉

 2. Kristine

  @Trine: Vi sjekket Nille også, så det behøver ikke å være dyrt. Jo billigere dess bedre egentlig! Takk, da tar vi en tur dit 😀

 3. Rie Aleksandra

  Huff, så utrolig kjipt med den ryggen din! 🙁 Hvordan går det på jobb? En sittestillende jobb hjelper sikkert ikke på. Håper det løser seg snart, ellers får du dra D med til Sindre for litt opplæring så du får hjemmeknekking. 😉 Masse god bedring hvertfall.

 4. Hanne

  Går man jevnlig til tannlegen altså? *klø seg i hodet* 😆

  Jeg har noen store, dype pastatallerkener som er kjøpt på glasmagasinet, Porsgrund «partitur cuisine» (De fåes i ensfarget hvitt også). Vi fikk også kjøpt slike tallerkener til jobben min tidligere, men vet ikke om slike selges til annet enn storkjøkkener.. I så fall kan du sjekke Culina, evt Figgjo.

  Skal du ha større får du kjøpe et serveringsfat :mrgreen:

 5. Astrid

  Du er flink!

  Vil bare takke deg for noen tidligere innlegg med tips om trening og kost på ferieturer. Det roet nervene mine for en hopp-på-tur til syden som akkurat ble bestilt. Joggesko og treningsstrikk var det første som havnet i kofferten og jeg har funnet et nærliggende hotell med treningssenter. PHU! Anywo, takk for tipsene!

  Stå på jobbinga, du er en sann inspirasjonskilde!! Håper du får skikk på ryggen din..

 6. Marthe

  For en fantastisk blogg! Oppskriftene kommer godt med i et ellers kjedelig kosthold 😉

  Litt spesielt spørsmål, men hvor mye sukkerfrie pastiller/tyggis syns du er «ok» iløpet av en dag? Føler jeg kan bli litt avgengig, og kan fråtse i perioder;P

 7. Kristine

  @Iris Beate: Ja! Ikea er litt lenger unna bare, det får bli om europris ikke har noe 🙂

  @Rie Aleksandra: Det går greit på jobb, jeg har heldigvis et hev/senk-bord.. problemet er jo at det lett blir til at man står og henger, DA får man vondt da 😀

  @frederik bahne: Hvem har sagt at vi/D ikke spiser det? 😉

  @Mimmi: Vi har ikke satt noe dato enda 🙂

  @Marius: Nei, ikke alt – denne lagde vi begge to. Når det er sagt så liker jeg å lage mat.

  @Hanne: Ok jevnlig var kanskje å ta i. En gang i året om ikke annet? 😀
  Vi har et pizzaserveringsfat som han bruker nå, men det er for flatt. Takker for tips!

  @Nich: Takker for det, men nå er dette mer en akutt skade enn ryggproblemer over tid.. jeg lever fortsatt i håpet om at dette skal bli fint igjen etter noen behandlinger 🙂

  @Astrid: Det var godt å høre, håper du får en deilig tur! 🙂

  @Marthe: Et sunt kosthold er langt ifra kjedelig, med mindre man ønsker det såklart 🙂
  Tja si det.. jeg tygger nærmere to pakker tyggis om dagen :mrgreen:

 8. Ingebjørg

  Jeg mildt sagt ELSKER denne bloggen! Titter i arkivet hele tiden. Du er en stor inspirasjonskilde for mange, og det er ikke rart 😉 stå på!

  Har bare et spørsmål: Jeg er en relativt ny leser av bloggen din (ble avhengig med en gang, hihi), og vet ikke så mye om deg og ditt mål med treningen. Kunne du ikke laget et innlegg om deg selv? Føler det blir litt lettere å følge med på bloggen da! Ikke noe press, og mener ikke det skal være personlig informasjon. Bare litt generelt 🙄

 9. Anonym

  jeg bare lurte på noe her.. da jeg er veldig opptatt av astrologi.. hvilket stjernetegn er du?

  og kanskje ikke så pent å spørre om alder.. men hvor gammel er du?

  håper ryggen din ordner seg.. sliter selv med samme ryggplage på venstre side.. og det er ikke noe morro.. men heldigvis for kiropraktorer!! for meg er svømming en god alternativ trening et par ganger i uka.. det holder ryggen min ganske i sjakk!! 😛

 10. Elisabeth

  Kjøpte store, runde, hvite pastatallerkener på Smartclub(Slependen, Asker) i fjor, kan godt være de har dem enda 😉

  Gratulerer forresten så mye med forsiden i Body, og nydelig/rå bildereportasje!
  Formen din er sååå flott nå, blir ikke vanskelig å finne sommertøy som sitter pent på DEN kroppen ihvertfall.

 11. Guro

  Hei!
  Jeg er veldig dårlig på å kommentere alt jeg leser på blogger, men av og til får jeg et lite «kick»! Som nå:
  Jeg oppdaget bloggen din for en måneds tid siden ca, og er inne nesten daglig og leser den. Jeg ville bare si at det du skriver om, har gitt meg mye motivasjon mtp. trening og kosthold.
  Liker bloggen din, og takk for at du deler «livet ditt» med oss andre 😉

 12. LisaLove

  Jag blir så lycklig varje gång du lagt upp ett nytt bakrecept eller tips på middag/lunch. 😛 Att besöka din blogg skapar glädje och ger mig positiv energi. Du känns som en person som står upp för den du är och för dina värderingar och dessutom har ett öppet sinne för andra människors tankar och funderingar. Ville bara säga det och samtidigt önska dig en härlig vecka!

 13. kriweb

  @Anonym: Så fine de var! Men kjøper du de på nett?

  @Ingebjørg: Hei, og takk! Planen bak, da jeg først startet å blogge, var å være ganske privat – altså skrive om trening og bodyfitnes, ikke om meg 🙂 Men nå har jo mange her lært seg å kjenne en stor del av meg, så kan godt skrive et kort innlegg ja.

  @Anonym: Bare å spørre – jeg er tyr, og 28 år.
  Ja jeg har fått troen på kiropraktorer 😀

  @Elisabeth: Takker for tips! Nå burde vi klare å finne et eller annet i helgen 🙂
  Og tusen takk 😳

  @Guro: Det setter jeg pris på, tusen takk! Alltid koselig å lese fra ‘skjulte’ lesere 😀

  @LisaLove: Vad bra! Da har jeg fått frem det jeg står for – for jeg har et åpent sinn og er glad for at vi er forskjellige, da kan vi lære av hverandre 🙂
  Takk så mycket, ha en fortsatt fin uke du og!

 14. Siv

  Neida – kjøper dem i butikk (jeg var anonym lenger opp her, jeg med Edmeservicet) men det er ulike forhandlere av den serien, så der må du nok bare prøve deg fram. Skikkelig mye til hjelp 😆

  Forøvrig leser jeg her nesten hver dag sjøl og får mye inspirasjon på matfronten. Takk 🙂

 15. Karina

  Prøv på Tilbords og spør etter merket Con Gusto. De har kjempestore pastatallerkener, som er veldig rimelige 🙂

 16. Kristine

  Oki, takk for tips! 😀
  Vi har fortsatt ikke fått ut fingeren og kjøpt, men tar en shopperunde snart.

Det er stengt for kommentarer.