Liker: Turer i skog og mark

Startet denne fantastiske søndagen med en times tur i skogen, og jeg må si jeg har et ambivalent forhold til det hele.
I går så jeg faktisk en buorm, og det er i mine øyne en ganske så stor slange, sikkert over en meter lang. Jeg har dessuten et litt anstrengt forhold til dyr uten bein.
For ikke å glemme disse edderkoppene som spinner vilt om seg hver natt, så når jeg skal ut og gå er det hver dag ferske spindelvev å gå i. De pleier som regel å treffe i øyehøyde og vingle seg inn i øyevippene.
I dag landet det en maur (mævver) på armen min, og av en eller annen merkelig grunn får jeg helt fnatt av å få disse på kroppen. Andre småkryp går greit – bare ikke de.
Så selv om jeg etter hver tur må grave ut insekter fra øyne og ører, spytte de ut igjen om jeg er uheldig på et innpust, passe meg for slanger, gå i gjørme med hullete gummistøvler, få hoppende mævver på armen og rive av meg edderkoppnett fra ansiktet – så liker jeg skogen. Jeg liker gåturene mine, spesielt i helgene.

Etter skogsturen satte jeg igang, husmor som jeg er, med husvask. I 2 timer holdt jeg på, så da ble det dagens trening.
En dusj og så videre i et utrolig koselig bursdagsselskap.

Slik ble sjokoladekaffekaken;

Jeg fikk et spørsmål om hva jeg synes om å kle meg feminint – jeg elsker å gå i sommerkjoler! Og jeg synes ikke det ser ‘rart’ ut selv om jeg ikke har en typisk kvinnekropp.

Og jeg elsker å hoppe på trampoliner  :grin:

Opp tidlig i morgen, så det blir straks natta.. kunne ønske dagene var litt lengre noen ganger.

P.S Gratulerer med dagen til alle våre svenske venner, vi har flagget i dag :mrgreen:

19 kommentarer til “Liker: Turer i skog og mark

 1. Karianne

  Utrolig fint bilde av dere! 😀 Elsker å gå tur i skogen selv, det er noe med den roen og nærheten til naturen. :)Trampoline er gøy, dessverre ikke like greit etter 3 barnefødsler… 🙄

 2. Therese

  …trampoline, ja…i kjole :mrgreen:
  Hehe, men skogen er en nytelse. Jeg på min side elsker nærværet av dyr, men har vært så heldig at det er av de større typene jeg har støtt på (og det skjer tilnærmet daglig her i Råde)…elg, rådyr, fasan, hauk..

 3. S - trening + mat

  For et utrolig nydelig par dere to utgjør! 🙂 Ser ut som om du har hatt en kjempefin dag. Jeg er også glad i å gå tur, men dessverre har det blitt svært lite av det den siste tiden. Jeg jobber stort sett med å få ferdig rapporten min og den treningen jeg presser inn er stort sett styrke 😉 Gleder meg til å få tilbake livet mitt om en uke! Hehe..

  God kveld 🙂

 4. Nina

  Ser ut som du har hatt en bra dag:) Fint bilde av dere og søt kjole du har.
  Deilig å komme seg ut i skogen av og til, blir ikke så ofte når man bor i byen. Du er heldig som har den rett utenfor døra. Liker virkelig ikke småkryp. Spesielt ikke edderkopper, klarer ikke engang å kverke de:)

 5. Rie Aleksandra

  Jeg elsker skogen, og spesielt på høsten. Det er så mye (gratis) mat man kan sanke, hadde bare folk visst! For halvannet år siden plukket jeg faktisk 40 (!) kg sopp ila. høsten, og nesten alt rundt Sognsvann. Men som deg er jeg ikke spesielt glad i insekter og krypdyr, og min store skrekk er flått. *grøss* 😕

  Ang. redcords har jeg faktisk nettopp begynt med det i kombinasjon med kroppsvekttrening. Er litt lei av tung styrketrening og siden en del av trenings/bloggevenninnene mine begynner med styrkeløft tenkte jeg det var på tide med noe nytt. Det eneste jeg beholder er markløft, som er en for god øvelse til å kutte. Så fremover blir det chins i ulike varianter, markløft, pushups og all mulig slags øvelser i redcord. Gleder meg! (I dag testet jeg forresten strake pushups fra benk på bosuball, kan anbefales!)

 6. Sunniva

  Jeg har så ille angst for beinløse dyr i skogen at jeg får ikke sagt det. Jeg har nylig begynt å benytte skogen til trening på grunn av en kinkig skulder, og jeg er livredd på å møte beinløse jævler. Gjør jeg det, så håper jeg noen er i nærheten så de kan redde meg. Jeg kommer nemlig til å få hjerteinfarkt!

  Nydelig kjole! Den kledde du virkelig. 🙂 Soldager kunne gjerne ha vart minst fire timer lengre, mens regndager er det vel ikke så nøye med. :p Her har det begynt å samle seg grå skyer på himmelen, så da blir det vel gråvær som spådd. Like greit for meg, for da får jeg konsentrert meg om å lese til den siste eksamenen som er på torsdag!

 7. :D

  Jeg skulle önske kroppen din var den typiske kvinnekroppen jeg 😛
  Ser helt helt fantastisk ut! =)

 8. Hege

  Enig med kommentarene lenger opp – du ser nydelig ut i den feminine kjolen, og kroppen din er den perfekte kvinnekropp (dog ikke et ideal som lar seg kopiere over natten 🙂
  Lurte på pannekakeoppskriften din fra forrige innlegg – ligger den ute på bloggen noe sted? Så skikkelig yummi ut :)) Ha en fin dag! h.

 9. Kristine

  @Karianne: Takk! Nei det kan jeg forstå, men jeg må si at storesøster knallet til (også 3-barnsmor) :mrgreen:

  @Therese: :mrgreen:
  Ja jeg liker virkelig å gå i skogen, det er min form for ‘terapi’ – jeg får ryddet opp i mange tanker på disse turene. Jeg liker jo alle slags dyr selv, spesielt de større (har bare møtt elg). Men jeg hater slanger + maur.

  @S – trening + mat: Det er utrolig hva sol og varmt vær kan gjøre med humøret, ville ikke at dagen skulle ta slutt 😀
  Huff ja, det var et lettelses sukk da jeg leverte bacheloroppgaven min for noen år siden. Hold ut, ikke lenge til du kan gå tur i skog og mark 😀

  @Nina: Jeg er så glad for at nærmeste nabo er skogen, deilig!
  Edderkopper går faktisk greit, synes maur er verre 😆

  @Rie Aleksandra: Flått ja.. jeg må alltid ta en sjekk oppi hodet/håret etter turen.
  Ja jeg husker jo soppbloggen din, det er helt sinnsykt mye sopp i skogen ved oss. All slags typer, såpass mange at jeg ikke tør å plukke i frykt for å ta feil.
  Og masse blåbær, tyttebær.. skogen er flott 😀
  Spennende, håper du oppdaterer med øvelser og bilder. Jeg endrer litt på opplegget mitt selv, men ikke noe mer drastisk enn at en overkroppsøkt blir erstattet med enda en benøkt.

  @Sunniva: Ja du kan trygt si at etter slangeepisoden så fortsetter jeg å traske med gummistøvler en god stud til.
  Takk, og lykke til på eksamen! 🙂

  @Wilde: Ja det er godt 🙂

  @Hilde: Takk, fra H&M!

  @😀: Takk 😳

  @Hege: Tusen takk!
  Det er en oppkarbingspannekake, vet ikke om det da fortsatt er av interesse? :mrgreen:
  Eggehvitter, litt vann, sukrin, kardemomme og hvetemel/speltmel.

 10. Anonymgutt

  Hei!

  Jeg har to spørsmål som jeg håper du kan hjelpe meg å besvare. Jeg har forstått at hvorledes man velger å «splitte» kroppen, avhenger av hva man selv føler er riktig for den enkelte, men vil ikke det å trene en muskelgruppe en gang i uken være for lite dersom målet er å gå opp i vekt og muskelmasse?

  Videre sliter jeg litt med å få pecs-muskelene til å bli proporsjonale. Problemstillingen er som følger: Det øvre partiet av pecs/brystet er ganske flatt, noe som får selve brystpartiet til å se merkelig ut. Jeg mistenker at dette kommer av at jeg har trent bryst for mye, med for lite benkhev, samt ikke fokusert nok på skuldre. Kan dette stemme? Har du en eller flere øvelser du kan anbefale for å rette på dette?

  Setter stor pris på svar, og som vanlig, å lese bloggen din! 🙂

 11. Annka

  Kjenner til maurangsten – storebror lurte meg til å sette meg oppå ei maurtue da jeg var 6-7 år gammel (tørr, fin plass) og siden da har jeg hatt noia for maur selv…;)

 12. Kristine

  @Anonymgutt: Hei!
  Jeg ville ha trent en og samme muskelgruppe i hvert fall to ganger i uka (spesielt om du er i en oppbyggingsfase), en muskelgruppe trenger ikke en hel ukes restitusjon.
  Jeg trener ikke så mye bryst, så der har jeg dessverre ikke så mange tips. Men min erfaring er at bryst får mye indirekte via skulderøvelser – prøv å variere på både skulder- og brystøvelser (cable cross, sidehev mm)

  @Annka: Stakkars deg 🙁 Men ja maur er ekle!

  @Sandra Johansson: Tack! 😀

  @Ingebjørg: Jeg har faktisk det, laangt tilbake. Men nå flagget vi fordi samboeren min er svensk.

 13. Rie Aleksandra

  Hjortelusflue er noe av det verste jeg har vært borti, de sitter som spikret og er nesten umulig å få has på, også blir man alltid angrepet av en haug samtidig. Hadde en skikkelig løpetur gjennom skogen i fjor, haha. 😆

  Skal oppdatere bloggen etter hvert med bilder og sikkert veldig morsomme videoer av meg hengende og sprelle i tau. 😆

 14. Fanny

  Hej, Jag är en tjej från Sverige som på lördag ska göra min första bodyfitness och Bodybuilding debut! Är inne och kikar på din sida ibland och tycker att du är såå snygg! Sen kan jag inte låta bli att fråga var du har köpt den rosa klänningen du har på bilderna? Den är sååååå fin!

  Kram från en Svensk piga=D

Det er stengt for kommentarer.