Lørdag i reprise

Denne lørdagen ble ganske lik den forrige, i hvert fall matmessig – så ingen mattips dessverre.
Jeg har som regel treningsfri på lørdager, og da mener jeg fri fra gymmet. Det ble i stedet en times tur i det fine været med mamma og Jack. På vei hjem var Jack -selveste hyperaktivhunden- sliten, mest på grunn av varmen vil jeg tro.

Dette er det jeg har spist på min etterlengtede oppkarbingsdag;

Skyr+jordbær
16 speltlomper med diverse (mye) pålegg: hapå, sukrin&kanel, messmör, sunda/honning, syltetøy
Et par pannekaker med syltetøy og sunda
Dream-is karamell (hele boksen selvsagt)
200g smågodt

Helt greit, og meget godt!

Jeg passet på å ta bilder like etterpå (vet, dere så det forrige lørdag og), for nå ligger jeg med en lignende mage jeg hadde i stavanger – altså en stor, sprengt en :roll:
Litt artig at jeg kunne telle flere årer på magen denne gangen, formen kommer seg sakte men sikkert.

Jeg har ikke kunnet gå etter vekten like mye som jeg har gjort de foregående deffene, så jeg har lagt vekk det største vektpresset (og stresset). Speilet er og blir det som forteller deg hvordan formen er, det juger ikke :mrgreen:
Og sammen med ‘budsjettet’ jeg har satt opp, bilder + fettmåling holder jeg en god oversikt. Det har gått fint disse første fire ukene i hvert fall..
Vekt: ca 60,5 kg
Fett%: ca 13%

Jeg har bakt en mørk sjokoladekaffekake til i morgen, da skal vi i 1 års-bursdag til min søte niese. Synes det er greit å ha med egen kake nå når jeg er på diett, da føler jeg meg ikke heelt utafor. Viser dere bilde i morgen!

Takk for alle oppmuntrende kommentarer på forrige innlegg, det varmer veldig. Og nei, jeg gir aldri opp ;-)

17 kommentarer til “Lørdag i reprise

 1. Rie Aleksandra

  For en maaaaage på deg! Har du trent noe redcord forresten? Har tenkt ut et nytt opplegg og blir å trene en del slynge i sommer. Variasjon fryder!

  Kos dere masse i bursdag i morgen. 😀

 2. Karianne

  Fine magen! :mrgreen: Så koselig at du er tante til ei lita ei på 1 år. 😀 Samme alder som snuppa mi det, de er så små og søte. 😀 Kos deg i bursdag i morgen! 😀
  klem

 3. Kristine

  @Rie Aleksandra: Den er lang om ikke annet 😀
  Nei, det har jeg aldri prøvd. Vi har det på elixia, men jeg er pingle når det gjelder å teste ut nye, uvante ting.. Har du trent med det før?

  @Silje Kristine: Alle favorittene mine samlet på en dag, himmelsk godt – det er verdt å vente en uke på 😀
  Så fine sko du har kjøpt deg! Jeg holdt på å kjøpe noe lignende hvite i dag, nå angrer jeg på at den duste fornuften stoppet meg.. 😐

  @Karianne: Ja, hun er så utrolig søt! Det er din snuppe og forresten. Små og uskyldige, før de kommer i trassalderen..hehe.
  Takk for det, klem

 4. Stine

  Her ble det sjokolade-lettis i kveld. Ikke like godt som Dream, men det duger! I lovez icecream :mrgreen:

  Kos deg på bursdag i morgen!

 5. Anonym

  Du ser smashing ut! Mulig jeg har gått glipp av noe, men hva er grunnen til at du er på diett nå?
  Og hvor høy er du egentlig? 🙂
  Ha en fantastisk søndag i bursdag MED egen kake, hehe! 😉

 6. Malin

  Kjempe fin blogg! Har bare ett spørsmål, spiste du opp alt smågodte alene pluss is? Jeg trener 4 dager i uken, og spiser veldig lite i ukedagene, spiser ofte og regelmessig, men veldig sunt og litt for lite. Lørdager unner jeg meg god mat og godteri. Igår spiste jeg en liten porsjon kyllinggryte Bali, pluss en hel 200g sjokolade og litt smågodt alene. Nå føler jeg at det har ødelagt hele forrige uke med trening, spiser kun godteri annenvær lørdag, men da får jeg sånn kick! Godt å se at du også unner deg litt godt, men du er jo mye mere trent enn meg, men tror du den 200g melkesjokoladen og litt smågodt har ødelagt? Planen er ikke å gå ned i vekt men å holde vekta.

 7. Malin

  Kjempe fin blogg! Har bare ett spørsmål, spiste du opp alt smågodte alene pluss is? Jeg trener 4 dager i uken, og spiser veldig lite i ukedagene, spiser ofte og regelmessig, men veldig sunt og litt for lite. Lørdager unner jeg meg god mat og godteri. Igår spiste jeg en liten porsjon kyllinggryte Bali, pluss en hel 200g sjokolade og litt smågodt alene. Nå føler jeg at det har ødelagt hele forrige uke med trening, spiser kun godteri annenvær lørdag, men da får jeg sånn kick! Godt å se at du også unner deg litt godt, men du er jo mye mere trent enn meg, men tror du den 200g melkesjokoladen og litt smågodt har ødelagt? Planen er ikke å gå ned i vekt men å holde vekta.

 8. Beate

  Oppkarbingsdager er gull verdt ;D Jeg gleder meg til dem med en gang jeg er ferdig med en. hehe.

  Fornuftig å legge vekten bort, for den kan variere mer enn vi har godt av.

 9. Anonym

  hvor kjøper du disse spelt lompene dine?

  tror jeg har lett over alt.. kiwi, mega, rema 1000, ica.. og jeg har spurt.. men hvor kjøper du de egentlig?

  drømme mage .. sukk 😉

 10. Kristine

  @Stine: Det kan ikke sammenlignes nei, men all is er godt 😀 Jeg reagerer (dessverre) på søtningsstoffet brukt i lett-isen, så prøver å holde meg unna den..

  @Anonym: Skal skrive litt om det snart 🙂
  Jeg er 168 cm. Det ble min egen kake + is.. jeg klarer ikke å holde meg unna is 😆

  @Malin: Jeg spiste alt selv ja + noen pannekaker til før jeg la meg 🙂 Synes du det var mye altså? Jeg som synes det var lite..
  Ingenting kan ødelegge trening du allerede har gjennomført. Jeg tror du fint klarer å vedlikeholde vekten din med sunn mat+trening på hverdagene, kos deg med lørdagsgodtet ditt 😉

  @Beate: Hadde jeg ikke hatt den ‘gulroten’ hver lørdag så hadde ting blitt vanskelig gitt 😀
  Vekten min er så ustabil som den aldri har vært før, så den lar jeg ligge 🙂

  @Anonym: Hei! Jeg kjøper de på Rimi, Meny eller Ultra.

  @silje’s fremgang.: Tusen takk!

  @Kristine: Takk for det 😳 Du ser fantastisk ut selv, så den oppskriften har du 😀

  @Sofie: Å, takk!

Det er stengt for kommentarer.