Mat og shopping

Middagen ute i går var veldig hyggelig! Egon har mye god mat, men stive priser i forhold til hvor mye (lite) man får servert synes jeg. Jeg koste meg uansett med ‘Blackened Chicken’ med bakt potet, rømmedressing og diverse. Og en kule med sjokoladeis til dessert.

Deretter slo en shoppingbølge over oss og vi dro på senteret og prøvde klær.. og kjøpte dem. Jeg er en skikkelig sparsommelig, snusfornuftig type – så det var godt å kjøpe noe uten å tenke ‘den er for dyr, jeg trenger den ikke’. Dessuten er jeg blitt en nettshopper, så det var hyggelig å titte i butikker igjen.
Nye buksa – som jeg for øvrig ble veldig fornøyd med. Ikke ofte jeg finner noe som passer, og dessuten var blåfargen perfekt (fra Diesel).

Da fikk jeg vist frem brunfargen og :mrgreen: Jeg har gått fra å være solavhengig til å bli flink til å bruke spray. Må spare denne stakkars huden litt, viktig det når man ikke er en ungsau lenger. Anbefaler Scott Barnes sin, fra strawberrynet.com

Scott Barnes Self Tan Mist 150ml/5oz


Viktig å snuse på alt som er nytt..

Dagens middag;
Wok med svin og cashewnøtter

Svinekjøtt stekt med hvitløk, chili og olje. Deretter grønnsaker; brokkoli, gulrot, kålrot, rødløk, purre, paprika.
Green curry krydder+lime&cocos krydder OG viktigst; cashewnøtter.

Dagens dessert;
Kesampai med skyr og bær

Blandet 1 dl mager kesam med 40g mandelmel, 10g hi-maize, sukrinmelis og kanel/kardemomme, og dyttet deigen ned i to små paiformer (smurte formene først for å få paien ut av de etterpå). Prøv å få de tynnest mulig, mine ble i tjukkeste laget. Inn i ovnen på 180 grader i ca 15 min.
(Jeg vil også prøve å lage de av
marsipan, mulig de blir litt sprøere da).

Serverte de med skyr blandet med lett-syltetøy og sukrin + jordbær på toppen. Men her er valgmulighetene mange!

21 kommentarer til “Mat og shopping

 1. Karianne

  Fiin bukse!! *ønske meg* 😀 Har ‘aldri’ tid til å gå i butikker, alltid noe ‘viktigere’ som må gjøres 😆
  Den desserten så svinaktig god ut du 😉 Er litt lat på bakefronten om dagen, håper jeg får ‘ånden’ over meg snart igjen. 😉
  Ha en fortsatt flott kveld! 😀

 2. Anonym

  hei!!

  leser bloggen din hver dag.. og jeg bare er nødt til å skrive at du er et utrolig godt forbilde.. en flott ung dame.. og du fortjener roS.. masse RoS!!

  du virker så fornuftig og rolig, med bena plantet godt på jorda, selv hvor vakker du er!
  og sterk i alle målene du setter deg.. tydelig at du jobber for målene dine.. og ikke minst så er du utrolig flink til å lage mat.. har du ikke tenkt på å gi ut et oppskriftshefte med alle oppskriftene på alle rettene du lager?? jeg hadde lett kjøpt det iallefall!! 😉

  boksene dine var forresten også utrolig fine.. hvor har du kjøpt de??

  hilsen fra en fast leser #T#

 3. Ella

  Den paien må prøves! Har nå bestilt spray tan, håper det blir litt brunfarge frem mot sommeren nå 😀

  Ha en fin kveld videre!

 4. Anette

  OMG! Den paien ser himmelsk ut! har hatt lyst til å lage pai nå en stund, men har ikke kommet opp med en sunn paibunn. Tusen takk for tipset!

 5. Rie Aleksandra

  Nybuksa satt som et skudd på deg! Leter selv etter noe i den blåfargen, sånn fin sommerfarge. 😀

  Egon synes jeg ikke er noe spesielt, men de har helt grei mat. Porsjonene har derimot vært store, så enten har dere vært uheldige eller så er det lenge siden jeg har vært der… kan være sistnevnte. 😉

  God helg til deg! Her blir det Sex and the City med høy kjolefaktor. :mrgreen:

 6. Therese

  Flott bukse!
  Fikser du det der med solspray og overgangspartier, feks over håndledd og ut mot hendene? Jeg brukte tilsvarende produkt en periode, men gav meg ettersom håndleddene ble så stygge og overgangen mot hendene lite pen…og div hvitt undertøy ikke særlig pent 🙄 hehe…
  Den jordbærpaien så herlig ut!

 7. kriweb

  @Karianne: Ja jeg er litt sånn selv, det er så greit å shoppe på nett – et klikk unna 😀
  Godt med litt bakefri innimellom, du trenger sikkert bare en liten kunstnerpause 🙂

  @Anonym: 😳 Tusen takk.
  Jeg er midt i å lage et lite hefte, men ting tar litt tid merker jeg.
  De kjøpte jeg på Carlings!

  @Ella: Jeg har prøvd x antall sprayer, og denne er en absolutt favoritt! Får en fin, naturlig brunfarge 🙂

  @Anette: Den var ikke så verst 😀 Bare hyggelig!

  @Rie Aleksandra: Ja, himmelblå!
  Ikke vet jeg, men D sin porsjon kan ikke ha vært mer enn 60-70g kjøtt.
  Jeg har veldig lyst til å se satc selv, ble litt skuffa da jeg så den lunkne kritikken.. håper du får en superfin helg – i lekker kjole!

  @Therese: Jeg har hatt min del av mislykkede sprayinger 😆 men ikke med denne faktisk. Den er veldig lett og sprayer veldig ‘bredt’, og holder man nok avstand går det fint. Det hender jeg tar et håndkle og klapper forsiktig på/rundt håndleddet. Fargen kommer gradvis etter flere timer, så den smitter ikke til klær/undertøy.
  Søt og god 😀

 8. S - trening + mat

  Den buksa var utrolig fin på deg 😀 Ser ut som om Jack likte den også 😉 Jeg har faktisk ikke kjøpt meg noen nye bukser siden oktober 😳 Har ikke hatt «tid» til å gå på shopping. Tiden flyr når man er så «opptatt» 😉

  Dessertene dine ser bare bedre og bedre ut, vurdert Master Chief? 😉

 9. Sweat it out!

  Jeg blir så sulten hver gang jeg gløtter innom bloggen din, du har så utrolig mye godt her! 🙂
  Den boksa satt forresten perfekt! Diesel er et av favorittmerkene mine når det gjelder bukser, bra kvalitet! 🙂

 10. O

  Hørtes ut som en fin ettermiddag!
  Jeg har et spørsmål som jeg egentlig ikke helt vet om jeg liker å stille. Men jeg tenker at du jo selv velger om du vil svare,så da får det være greit? 🙂 Hvilken størrelse er buksa? Jeg synes ofte det er vanskelig å få et inntrykk av hvor små eller store folk er når de er godt trent. Og et buksemål gir iallfall meg et bedre bilde enn cm og kilo 🙂

 11. Malin

  Gralla med ny boksa :mrgreen: Fargen var kjempefin!!
  Jeg trodde ett sekund der at du gikk rundt med magetopp(!) men så såg jeg jo at du hadde bretta opp genseren..haha

 12. Katarina

  Tack för en fin blogg, den är definitivt en favorit :O) Jag skulle just in på din blogg och fråga om du hade ngt bra recept på pajbotten! Och vad hittar jag då ;O) Tack så mycket! Jag misslyckades totalt förra helgen då jag försökte göra en rabarber paj, ska prova ditt recept till helgen! Väldigt fina jeans, men du har ju oxå en fin booty ;O)

 13. Deadbarbie

  Flott bukse, og flott brunfarge! Den misunnes. Trenger jo en god selvbruning, man blir jo kun orange av de i butikkene.. Så takk for tips 😉

  Wow, desserten, mm.

 14. Annika Persson

  Funny den sprayen bruker jeg i ansikt hver natt! Supernøjd..Strawberrynet är såå bra..Handlar där hela tiden ;)Man blir liksom hekta!

  Jeansen är väldigt lika dom jag køpte på Nordby før en månad sen, gillar färgen sjukt mye!
  Diesel jeans sitter alltid bra lika som ACNE och Tiger oF Sweden. Har bara jeans fra dom märkena då jag trivs så bra.
  Annars har ju BIK BOK & ZARA väldigt snygga/billiga jeans =)

  Have a nice weekend!

 15. Eva

  Hei! Jeg lurer på hvorda du bruker den sprayen? Kan man ta litt i hånda og fordele eller må man spraye på kroppen? Ser for meg spray på alle vegger og gulvet da isåfall.. Eller?

 16. Hanne

  Først av alt: lekre paien!!
  Kesam i deigen gjør nok at den blir mindre sprø, det er jo smøret som er med på å fikse den jobben, men om du bruker masse smør i blir vel en god del av poenget borte… *kremt*

  Buksa var råfin! Jeg mistenker at jeg må opp i litt dyrere prisklasser selv om jeg skal finne noe som virkelig sitter.. Litt skummelt i grunnen 😯

  Jeg har kun spist på Egon en gang, og da spiste jeg det samme som deg 😀 Enkelt, men veldig godt, med «rene» smaker som stod til prisen. Jeg tror ikke man får middagsporsjoner svarende til deres (du og D’s) middager noe sted 😆 , men 60-70g var da forsvinnende lite. Det tror jeg rett og slett jeg hadde klaga på 😐

  Edit: glemte helt å skrive at den lille endringen på headeren virkelig gjorde seg! Kjempefiiiin!

 17. Kristine

  @S – trening + mat: Jeg har fått en uvane av å handle på nettet, og kun på salg/billige klær. Jeg er forsåvidt fornøyd med det, hva skal man med dyre singletter liksom.. men det var på tide med noe annet enn en Cubus-bukse nå :mrgreen:
  Jeg har fulgt ivrig med på master chef faktisk! Men tror ikke sukrinkreasjonene mine hadde slått an der..

  @Lena: Takk! Diesel – Rohny het den

  @lovelyliller.com: 😀

  @Silje Kristine: Haha, den ble veldig søt ja. Takk!

  @Sweat it out!: Er glad i Diesel (og Lee) selv, men de siste årene har jeg egentlig bare hatt ‘billigbukser’ fra Cubus, Zara og diverse.

  @O: Det er helt ok å spørre, selv om jeg ikke synes det sier så mye men 🙂 Jeg er vanligvis str 28, men nå måtte jeg ha str 27.

  @SLMS: Den koster 1200, men var på salg til 800!

  @Malin: Magetopp er noe jeg ikke går så mye i nei 😆

  @Katarina: Den ble god, men husk at den ikke blir sprø som en ekte paibunn.. da må du nesten ha i litt smør.
  Takk 😀

  @Deadbarbie: Denne blir du ikke oransje av, lover! Og den lukter ikke helt grusomt heller 😀

  @Annika Persson: Jeg bruker den annenhver dag selv, superbra! Og den lukter faktisk ikke så vondt heller.
  Ha en fin helg tjejen!

  @Eva: Du sprayer den rett på kroppen, den har en fin og lett dusj-spray flaske. Du blir ikke brun av den med en gang, så det blir heller ikke brunt rundt omkring deg. Anbefales 😀

  @Hanne: Ja, er man ikke kresen så funker det (med mye godt oppi selvfølgelig). Smør får man liksom ikke erstattet helt optimalt synes jeg, jeg er jo (dessverre) veldig glad i det og. Smørbukken :mrgreen:
  Jeg hadde lyst til å si ifra.. men så er det denne frykten for hva fornærmede kokker gjør på kjøkkenet etter noe slikt da 😆 Neida..
  Takk!
  God helg!

Det er stengt for kommentarer.