Dagen i dag

I dag var jeg så glad for at det ikke regnet (det var jo egentlig meldt dårlig vær), har vært i godt humør i hele dag. Vi har bare hatt sol, deilig!
Jeg startet dagen med en 60 min tur i skogen

Dagens (korte) styrkeøkt ble på ben;
10 min oppvarming på mølle
Benspark: 50 kg 3×8
Sittende lårcurl: 60 kg 4×6
Knebøy:
40 kg x5
60 kg x5
70 kg x5
75 kg x1

Jeg fikk spørsmål om hva slags trening jeg gjør på magen, jeg pleier som oftest å variere på disse øvelsene et par ganger i uka;
Sit-ups i skråbenk m/vektskive
Sit-ups på ball
Crunches i apparat
Planke

Husk at vi alle har magemuskler (ellers hadde vi ikke klart å holde oss oppe). De får kjørt seg ordentlig på tunge baseøvelser som f.eks knebøy og mark. Disse øvelsene involverer hele kroppen, så styrketrening med frivekter er viktig. Og ikke glem; for at magemusklene skal synes så må fettprosenten ned.

Etter styrkeøkten var det fortsatt strålende sol, så det ble enda en 60 min tur i skogen med mamma ♥

Dagens middag ble banan og curry

Svinefilet, hvitløk, rødløk, purre, gulrot, kålrot, paprika, curry (+ masse annet krydder), banan og lett-kokosmelk.

Dagens dessert ble moccamousse

10 kommentarer til “Dagen i dag

 1. Merethe

  Kjempefin, ny banner, og veldig fine bilder fra fotoshooten! 🙂
  Jeg lurte på, disse turene du tar i skogen, hvilket tempo holder du? Rask gange? Jeg må stort sett gå med barnevogn, og da får man ikke akkurat jogget 🙂
  Og har du erfaringer med Cocosa i matlagingen?

 2. Mats-Henrik

  Hei,Kristine:) Er det sånn at du skal gi ut en «kokebok» med forskjellige oppskrifter? Mener at du nevnte dette kort i et innlegg, det høres i hvertfall interessant ut:) Har du forresten et sted å anbefale, når det kommer til et gym i oslo?
  Skal sannsynligvis flytte til Galgeberg.

 3. TK

  Jeg har i d siste begynt å spise veldig mye salat og grønnsaker fremfor ris/pasta/potet.. Men blir helt vanvittig oppblåst! ser ut som jeg er gravid! er dette noe som kommer i begynnelsen og noe som går over? du spiser jo en del salat selv men ser ikke at du er det =)

 4. Annika Persson

  Åhh vad spännande att få se vad dina planer är!

  Nice med deff då man oftast føler sig bäst utan carbs. Min kropp är oftast bra då och när jag har en oppkarbingsdag så tar magen stryk.
  Den blir van vid att äta.

  Har tränat styrka hårt i ngr år så är skoj att bli lite mer tight och lavare i fettprocent. Bara før min egen skull och ikke pga konkurranse. Och det har gått skitbra! Inte helt framme ved mitt mål men nesten ;0)
  Är såå glad att jag är i min bästa form EVER 😉

 5. Marie

  Hei! Jeg kom her om dagen over en artikkel om periodisk faste, og skal prøve meg på dette, da jeg over flere år har «sletet» meg gjennom den allment «sunne» måten med mange små måltider om dagen. Etter hva jeg har skjønt at periodisk faste er et prinsipp du følger? jeg vet at jeg bare må prøve meg ut litt ifht hvordan opplegget blir for meg selv, men jeg er litt nysgjerrig på hvor mange måltider du spiser i løpet av en dag? ca hvor store porsjoner hver gang, og hvor lang fasteperiode du har om dagen? på forhånd takk for svar, og takk for en flott blogg! 🙂

 6. Cathrine

  I <3 your new header!! Dog syntes jeg fremdeles vi skal gjøre en sort/hvit shoot sammen 😆
  Håper det går fint med deg der borte, her er det no ymse skuffelser men nekter, simpelthen NEKTER flere nå 😉 Stor klem 😉

 7. siri

  hei hei

  jeg lurer på hvilken mat jeg må spise for å få ned fettprosenten.. skjønner at jeg må spise mer protein og litt fett og mindre karbohydrater..men skjønner ikke helt hvordn jeg kan sette sammen ett måltid og flere måltider gjennom en dag/uke..

  hilsen trofast bloggleser 🙂

 8. Kristine

  @lovelyliller.com: 🙂

  @Merethe: Takk! Det varierer litt, men det er en rask gåtur. Jeg vil allikevel ikke kalle det en kardioøkt, for det er ikke like raskt (og slitsomt) som de øktene jeg har på tredemølle. Å gå med barnevogn gir jo ekstra tung belastning, så det er kjempebra trening 🙂
  Jeg har aldri testet cocosa nei.

  @Mats-Henrik: Ja, mulig det – jeg jobber fortsatt med saken 🙂
  Nei, dessverre.. jeg trener litt utenfor oslo, på elixia.

  @TK: Jeg blir ikke oppblåst av det nei. Kanskje du spiser og ikke tåler kål/rotgrønnsaker? Kål, kålrot, gulrot o.l kan gi magebesvær hos mange.

  @Annika Persson: Du ser flott ut! Ja det er kjempedeilig å være i god form, og ikke minst i sin beste form. Man blir et gladere menneske når man er glad i seg selv 🙂

  @Marie: Jeg spiser første måltid rundt kl 12 og siste rundt kl 21. Som regel to små og to store måltider (de små er før/etter trening og de store er middag og dessert/kveldsmat.

  @siri: Det trenger ikke å være en spesiell sammensetning; kjøtt, fisk, grønnsaker, egg, havregryn, kesam osv. Det viktigste for å få ned fett% er å trene kontinuerlig og spise sunn mat (et lite underskudd daglig) – kutt ut alle søtsaker på hverdagene, hold det til en dag i uka.

  @Me: Tusen takk! 😀

Det er stengt for kommentarer.