Fjols til fjells

Det ble en utrolig fin tur opp til Preikestolen i dag, snakk om å være heldig med været! Solskinn, sval bris og perfekt temperatur. Vi brukte litt over en halvannen time opp til toppen – og det er ikke så verst med et par helsesvake på laget 

Spiste heilnorsk matpakke og tok de obligatoriske poseringsbildene før vi trasket ned igjen – på en time.Takker så mye for koselige kommentarer forresten, blir veldig glad for å høre at oppskriftene (både middag og de noe sære dessertene) faller i smak. Og takk for gratulasjonene ang. Body – det virker kanskje spesielt for noen at jeg blir så glad for det, men jeg synes det er stort å bli valgt ut. De jeg tok bilder med er store fitnessprofiler i Sverige –  jeg er jo bare meg liksom 

Nå blir det laks, agurksalat og kesam!

30 kommentarer til “Fjols til fjells

 1. Fitness is my life

  Nydelige bilder av noe som ser ut som en nydelig tur! Det er ikke noe som er bedre enn fjelltur i sol (med litt avkjølende vind) 😉 Du og lillesøster ser veldig like ut! Ha en fin fortsatt fin kveld 🙂

 2. Kristine

  Det så ut som en fantastisk tur! Har kokosbollekake i kjøleskapet nå… Blir spennende å se hvordan den blir! Skal prøve meg på en glasur med mager kesam, bakekakao og sukrinmelis…

 3. Karoline

  Jeg og vil på tur! Men får vel gjennomføre eksamene mine først 😛 Du skrev i et tidligere innlegg at du ikke spiste hvetemel til vanlig siden du visste at det ikke var bra for kroppen. Hva er det med hvetemel som gjør at det ikke er så bra?

 4. Stine

  Åå, det så herlig ut på fjellet! Og så deilig med sol da – her har det vært grått og regnet i hele dag.

  Jeg fikk lyst til å se Fjols til fjells nå.. Jeg så den en del ganger da jeg var liten faktisk, og synes fremdeles den er morsom 🙂

 5. Beate

  Haha. Herlig fleksebilde! ;D
  Og gratulerer så mye med Body-cover! Jeg er ikke litt overrasket over at det ble du. På tide altså 😉

 6. Sporty

  Halla! 😎 Kjekt å lese du fikk deg en alletiders opplevelse opp til stolen. Har bestiget den en del ganger, og blir aldri lei av å gjenta det. Råstilige bilder du fikk knipset også! 🙂

 7. Katarina

  Guuuu!!! Så avundsjuk jag blir! Tänk att få njuta av sådan underbar natur! Själv bor jag i södra sverige och har visserligen fina stränder och så men, vilken fin natur ni har där uppe!!! O vilken härlig luft det måste ha virit. Lite avis blir man allt… :O)

 8. Helen

  Heei Kristine 🙂

  Har fulgt med på bloggen din jevnlig, og vil bare si at du er stort forbilde!! Du virker som ei utrolig jordnær jente med bein i nesa – og deeet liker vi 😀

  Takk for gode oppskrifter, og ikke minst motivasjon – både til å trene og spise sunt.. Du har vist at sunn mat ikke er ensbetydende med «fæl» mat, som så mange vil ha det til 😛

  Lykke til videre 🙂

 9. Hænni

  Hællo! Når er det Body bladet kommer ut?Eller det du var med i sammen med de sveske fitnessfolka? Har litt gullfiskminne så jeg har glemt det. Vil gjerne kjøpe det oxo. Treningsblader er alltid en inspirasjon for meg som er veldig periodetrener:P Åssen får du til alltid forresten? Å alltid få deg til å trene selv om du ikke vil og kanskje noe annet frister?

 10. Siv

  Så flott! Preikestolen er en fantastisk plass, men veldig vonde minner dukker opp, og det ødelegger litt av den fine opplevelsen. Får kanskje karre meg opp – trosse frykten, og forandre vonde minner til gode minner.

  Sjokoladekaken din har forresten blitt en stor hit her i huset. 😀 Ingen hensikt å gå tilbake til vanlig sjokoladekake, nesten. 😉

 11. Helene

  Jeg leser gjennom oppskriftene dine opptil flere ganger daglig(!), og ønsker meg en oppskrift på noe søtt og godt som kan lages i kveld 😉 Jeg krysser fingrene.. 🙂

 12. kriweb

  @Fitness is my life: Det var fantastisk!
  Vi er veldig like, mer og mer egentlig 😀

  @Kristine: Den så jo veldig fin ut, håper det falt i smak!

  @Karoline: Magen min tåler hvetemel dårlig, jeg får ofte mageknip. Dessuten er det mye som tilsier at hvetemel med dets dårlige effekter på blodsukkeret er farlig for hjerte- og kar, og med hjertefeil er jeg ekstra bevisst på dette. Den største grunnen er rett og slett at jeg ikke blir ordentlig mett av det, det gir ikke kroppen noe næring.

  @Kristin: Litt småredd mens vi holdt på men 🙂

  @Stine: Ja det kunne ikke ha vært bedre! I dag var det overskyet og vått på bakken etter nattens regn. Flaks 😀

  @Ingvild: Aw, takk!

  @Hanne: Blåse det opp på lerret og ha det hengende i stua :mrgreen:

  @lovelyliller.com: Takk 😀

  @Iselin: Absolutt!
  Ja, hun er den unge, pene versjonen av meg 😎

  @silje’s fremgang.: Det regnet den samme natten, så vi var heldige ja!

  @Cathrine: Takk! *klem*

  @Beate: Arnold er med :mrgreen:
  Det var koselig, tuusen takk!

  @Malin: Ja er det én ting ved Stavanger som ikke er bra så er det ustabilt vær. Gjør det litt mer spennende da, gå inn i butikk i solskinn, komme ut til regn 😎

  @Sporty: Ja, absolutt. Mener å huske at jeg synes det var litt mer slitsomt for tre år siden, nå kunne jeg nesten ha småjogget opp (ok, med forbehold). 😀

  @Katarina: Ja, jeg bor tyvärr inte i Stavanger – men jeg er veldig glad for at jeg har muligheten til å dra dit så ofte.

  @Helen: Hei! Takk!! Det var koselig å lese 😀 Sunn mat er godt, det blir det man gjør det til selv.

  @Hænni: Jeg er litt usikker på når det kommer ut for salg her i Norge, kanskje til helgen.
  Mitt råd er å ikke analysere og vurdere så mye, just do it! Ikke legg opp livet etter treningen, men tilpass treningen til det livet du lever. Få det inn som en rutine og tenk på hvor deilig trening er for kropp og sinn 🙂

  @Helene: I dag blir det en tidlig kveld for min del, men jeg kan anbefale disse lappene 😀 http://www.kriweb.no/?p=3802

 13. L

  Så fin natur! Jeg håper å få gå opp dit en gang 🙂

  Nå sitter jeg og spiser polarbrødet ditt, i ein pizzavariant. Kjempegodt, takk for oppskriften! 🙂

 14. Iris

  Jeg har så utrolig lyst til å dra til Preikestolen selv – ser utrolig flott ut! 🙂

  Skjønner veldig godt at det er stort for deg å bli trukket ut til å være på forsiden av BODY! Gleder meg til å se alle bildene!! Gratulerer! 😉

 15. Helene

  Hahaha! Av alle oppskriftene jeg har sett på i dag, valgte jeg meg ut lappene, også foreslo du det også;) Det er nok et tegn. Har laget en oppskrift på lapper som er kjempegode selv, men jeg kan prøve meg på din oppskrift i kveld. Også har jeg lyst til å teste ut «isen». Tusen takk for så god inspirasjon. Det er så godt å lese oppskrifter som man faktisk kan følge uten ingredienser som jeg forakter 😛

 16. kriweb

  @L:
  Åh, det vil jeg også prøve snart! En minipizza 😀

  @Iris: Ja det anbefales virkelig! En tur som ikke er så altfor lang eller uoverkommelig, både voksne og barn kan gå.
  Tusen takk snille deg

  @Helene: Da må det jo bare bli noen mandagslapper :mrgreen: Håper det smaker like godt som din egen oppskrift da, alltid gøy å teste ut forskjellige versjoner.

  @Hanni: Å, tack tjejen!

 17. Kristine

  Kaken ble kjempegod! For å sitere kjæresten min: «æ vil ha meeer» (spiser et stykke til) «æ vil ha meeer» osv… 🙂

  Heldigvis litt igjen:)

 18. Sofie

  Åh vad fint! Jättefina bilder allihop 🙂 Var ligger detta? Långt från Oslo?
  Kram till dig! Du e så sjukt snygg = ) hihi

Det er stengt for kommentarer.