Double the trouble

En kort oppdatering fra det glade Vestland, det har vært en super dag!
Vi har gått rundt sentrum i strålende solskinn, tittet i butikker, trent og spist. Vi trente på Elixia Forus, veldig stort og fint.
Det ble taco til middag;

Og godis og is til dessert. Altfor mye.. men du verden så godt!

Godt man ikke er alene om det.. 
Håper formen er sprek og fin igjen i morgen, da satser vi på en fjelltur. Det heter vel egentlig preikestolen med i?

P.S Jeg er Bodys covergirl i neste nummer! Jeg visste at valget sto mellom meg og en til, så var veldig spent. Og så ble det meg og jeg er kjempestolt, fotografen tok fantastisk fine bilder. Jeg har fått dem, kommer sikkert til å poste coverbildet når jeg kommer hjem igjen.

Nå skal jeg vente til maten synker litt før jeg tar kvelden, natta dere!

22 kommentarer til “Double the trouble

 1. Harefrøken

  Gratulerer som Bodys covergirl, velfortjent 😛 😛

  Morsomt bilde av dere, slik ser jeg ut til vanlig hehe…. 😉

  Ha en fantastisk tur i dag, og kos dere masse. Her blir det skogstur og plenklipping.

  PS: digger mat -og bakeoppskriftene dine :mrgreen:

  Klem 🙂

 2. Fitness is my life

  GRATULERER med coverbilde! Det bladet SKAL jeg kjøpe når det kommer i butikken 😉 Ha en fortsatt fin pinsehelg og god fjelltur! Jeg elsker å gå i fjellet, gikk fire dager fra hytte til hytte i sommer. Herlig! 🙂

  PS: Søtt bilde av søstrene! Jeg så sånn ut på fredagskvelden 😉

 3. Oda

  Haha herlig bilde av oss! Godt vi skal bevege oss endel idag! Har ikke spist så mye på lenge lenge! :mrgreen:

 4. Helene

  Du er søt som legger ut bilde av magepuser fulle av mat. Godt å se at også magen din ikke er vaskebrett 24/7, selv om jeg mistenker at du anstrengte deg mye for å skjule musklene på det bildet der;)
  Du inspirerer virkelig når du legger ut oppskrifter. Det er så gøy å eksperimentere med oppskriftene dine. Tusen takk!
  Ha en fantastisk dag!

 5. Hanne

  Gratulerer så mye som covergirl 😀

  Jeg må flire av magebildet, dere er bare glimrende!
  (Jeg har flere ganger bekymret meg for at en slik tilstand kan misforstås, vil helst ikke bli tatt for å være gravid hver gang jeg har dykket ned i godteskåla 😆 )

  Preikestolen er forresten korrekt. Vet ikke om den nye fjellstua var på plass sist dere var der, men hvis ikke får dere altså litt nytt å se på 🙂 Hilsen ei som jobba på «gamle» preikestolhytta i 6 år eller så..

 6. Traininginmy

  Haha:D så morsomt med slik mageXD.
  Har søsteren din blogg og foresten?:)
  Kan vi få se et bilde av hu? Hu ser pen ut:D
  Utrolig bra blogg!! Keep it up;D

 7. Malin

  Gratulerer som covergirl 😀 Kjempestas!!
  Preikestolen med i ja. Eller, det kommer vel sikkert ann på hvem fra Stavanger du prater med. Eiganes f.eks, heter Eiganes, men for noen blir det Egenes 😉

  Godt at det ikke bare er meg som blåses opp etter litt godteri :mrgreen:

  God tur i dag!!

 8. Marianne A.K

  Gratulerer så mye med cover 🙂 Må se og skaffe meg abonnement på det bladet også. Lenge siden jeg har kommentert her nå, men jeg følger med deg hver dag 😉 Er veldig spent på hva slags konkurranse du er på vei til, by the way 🙂 Uansett ser det ut til at formen er på vei til å falle på plass.

 9. Karianne

  Gratulerer så mye som covergirl, så gøy! 😀 Virkelig noe å være stolt av! Kan tenke meg bildene er helt utrolig flotte. 😀 Har du fått overtalt lillesøster Oda til å stille sammen med deg snart eller? 😉 Den duoen hadde nok vært vanskelig å slå, hihi 😆

 10. :) Smilefjeset

  Hei!
  Mulig dette er et litt dumt spm, men blir jo ikke klokere av å IKKE spørre så…. :mrgreen: : hvordan vet man om man bygger muskler fort eller ikke? Vet jo ikke helt hva jeg skal sammenligne meg med, og vet ikke hva som er raskt i den sammenheng..
  Håper du har en fin ferie!

 11. Eva

  Du har så fin blogg! Virkelig inspirerende! Jeg lurer på om du bruker creatin? Hvorfor/hvorfor ikke i så fall? Vurderer å teste det nemlig.

 12. Henrikke

  Hei! Ville bare si at i dag lagde jeg den «skumkaka» di igjen. Bare med en liten vri. Tilsatte 3-4 ss med fun saft med bringebærsmak og lagde de i muffinsformer i stede. Da slipper jeg å begynne å ta ut kaka og skjære opp hver gang jeg skal bruke den 😉 Nam 😀

 13. Lykke

  Må bare si: For en fantastisk blogg! Så inspirerende, jeg handlet inn masse godsaker i går og laget polarbrød – NAM! Og i dag ble det proteinpannekaker til middag! Treningsformen er stigende og du er en isnpirasjonskilde deluxe!

 14. kriweb

  @lovelyliller.com: Der var det jo mange videoer, så flink du er 😀

  @Harefrøken: Takk! Haha, ja.. oppblåst i det daglige er en ting, men her var vi helt sprengt.

  @Fitness is my life: Tusen takk! Oi sprekt, fire dager er lenge. Jeg synes turen var fantastisk deilig, men det holder liksom med en tur – liker godt senga hjemme :mrgreen:

  @Oda: Det ble reprise på søndagen gitt 😆

  @Helene: Jeg har ikke vaskebrett vanligvis heller 😀 Men jeg anstrengte meg faktisk ikke her, her slapp vi ut godismagene.

  @Stine: Ja, tusen takk! 😀

  @Annka: Tusen takk!

  @Hanne: Vi ser gravide ut ja.. de henger såpass langt nede og 😆 Vi dykket ned i skåla OG tok noen reale svømmetak for å si det mildt.
  Den nye hytta var både spesiell og fin, tror de hadde begynt med den sist jeg var der (det var tre år siden).

  @Silje Kristine: Helt sprengt :mrgreen:
  Tusen takk!

  @Traininginmy: Hun har ikke blogg nei. Ja, hun er utrolig pen 🙂

  @Malin: Ja nå har jeg faktisk vært flink og sagt preikestolen siden jeg leste kommentaren din, men tilbake på østlandet høres det litt harry ut :mrgreen:
  Takk – turen var nesten enda bedre nå enn sist jeg var der for tre år siden.

  @Marianne A.K: Hei! Du jeg tror faktisk ikke at abonnement lønner seg her hjemme, det blir billigere å kjøpe bladet hver måned (litt mer pes, men dog).
  Tusen takk! Akkurat nå er ikke formen bra :mrgreen:

  @Karianne: Tusen takk! Ja, ‘jantete’ som det enn er så må jeg si at jeg er litt stolt 🙂
  Nei, ikke helt.. men jeg tror hun vurderer det om en stund 😉

  @🙂 Smilefjeset: Det er et godt spørsmål, for svaret er nok veldig forskjellig alt ettersom hvem du spør og sammenligner deg med. Jeg tror det har litt med utgangspunktet ditt å gjøre, altså genene dine. Dessuten vil de fleste oppleve en rask fremgang med én gang de begynner å trene. Det viktigste er å ha fremgang, uansett om den føles rask eller ei – og det får man ved å holde fast ved noe og jobbe hardt for det 🙂

  @silje’s fremgang.: Tusen takk!

  @Eva: Takk! Nei, det gjør jeg ikke. Det er egentlig ikke noen annen grunn for det annet enn at jeg glemmer det 🙄

  @Henrikke: Hørtes godt ut. Det er også enkelt å lage de som skumtopper med en sprøytepose/plastpose 😀

  @Lykke: Så bra! Måtte treningsformen fortsette å stige 😀

  @Ingvild: Tusen takk! 😀 Er spent på når det kommer ut for salg her hjemme.

 15. Sofie

  Stort grattis! Grymt=) Själv tycker jag inte att det är så konstigt att de valde dig = ) Måste titta efter tidningen idag.

Det er stengt for kommentarer.