En varm dag

Åh det er så deilig med varme! Sett bortsett fra at det blir mer svette og dårligere lukt på gymmet, så er dette veldig etterlengtet. 24,5 varmegrader var det på vei hjem fra jobben i dag! Det var til og med folk på stranda, i bikini.

Det ble en benøkt i dag, men ikke fullt så tungt da jeg har fått litt vondt i korsryggen igjen.. Jeg prøvde meg på både markløft og strakmark, men måtte ta til takke med apparater i dag. Og så kom lille miss lats (lillesøster) en tur og trente, jeg skal prøve å snike med meg mobilen og ta noen bilder en dag snart – vi skal forhåpentligvis få til en mer samkjørt økt neste gang.

Det ble både middag og dessert som dere har sett før i dag, jeg har noen nye jeg vil teste ut – men i dag var det for varmt til å være kreativ på kjøkkenet :grin:

400g karbonadedeig med krydder, hakkede tomater, parmesan, ketchup, spinatsalat og cottage cheese.

Sjokomuffins med marsipankule

Marsipankuler (dere vet, de som så ut som ‘nuggets’ sist).

Jeg hadde dem ikke i ovnen like lenge nå (kun 10-12 min), og de ble mye bedre. Det synes kanskje ikke, men de har en sprø skorpe og er myke inni.

Nå skal jeg ut og gå en tur før jeg tar kvelden, kjennes nesten ut som om det blir tropenatt! :cool:

8 kommentarer til “En varm dag

 1. Fitness is my life

  Denne gangen så marsipanen din litt mer ut som marsipan 😉 Så veldig god ut også forresten! Det har vært kjempevarmt her i byen også i dag, noe som egentlig passet veldig godt siden dagens del av offshorekurset har foregått i sjøen. Deilig å ligge å duppe i vannet med solen i ansiktet! :mrgreen:

  Du er forresten heldig som har en lillesøster du kan trene sammen med, er misunnelig på deg der gitt 🙄

  Håper du får/fikk en fin tur 🙂

 2. Malin

  Noisette poteter :mrgreen:
  Neida, nå så det ut som marsipankuler..hehe

  Deilig med denne varmen. La oss håpe den varer evig 😎

 3. Kristina89

  har du smakt zero carb proteinet med sjokolade og kokos smak ? isåfall, er d godt 😉 ?

 4. Iris

  Deilig med sol og varme ja! Dro med meg pt-kundene mine ut for å trene! Ordentlig sommerfølelse og humøret stiger med ett flere hakk!

  Prøvde marsipanen i helgen, og den ble overraskende god! Neste gang blir det en tur i ovnen med den også – sprø skorpe høres veldig godt ut! 😀

  Håper ryggen din kommer seg igjen snart!

 5. Pinglo

  Etter å nettopp ha hatt snø (!!!) er dette været som er nå så utrolig kjærkomment. Håper det holder lenge! 😉

 6. yngvild

  Hei!

  Kom innom bloggen din for første gang i dag – og jeg må si at den var veldig inspirerende 🙂 Jeg sliter litt med å finne sunne (og gode)oppskrifter som passer en aktiv livsstil.. Her fant jeg det jeg lette etter og mer til!

  Må også si at jeg synes det er tøft med jenter som tørr å vise litt muskler 🙂

  God bedring med ryggen, slike plager er slitsomme..

 7. kriweb

  @silje’s fremgang.: Ja, man vil bare være ute når det er så fint vær 🙂

  @Fitness is my life: Nå ble den veldig god ja, og ikke antydning til tørr 🙂
  Nja, vi har vel egentlig aldri trent en økt sammen – vi har derimot vært der samtidig og trent forskjellig. Jeg trener alltid før hun er ferdig på jobb, men denne uka har hun hatt andre arbeidstider. Skulle gjerne ha trent mer med henne!

  @Malin: Den tanken streifet faktisk meg og :mrgreen:
  Ja du denne varmen.. nå er det jo regn 😥

  @Kristina89: Ja, den er veldig god!

  @Iris: Åh det hørtes deilig ut!
  Marsipanen er veldig god, huske å la den stå et døgn så mandelmelet får ‘svellet’ – hvis ikke blir den litt kornete.
  Ryggen kommer seg sakte men sikkert igjen, litt usikker på om jeg skal dra til kiropraktor eller la det ‘gå over’ av seg selv.

  @Pinglo: Snø skal absolutt ikke forekomme i mai, så dette er godt ja! Mai-måned har liksom all slags vær – nå er det regn 😐

  @yngvild: Det var veldig hyggelig å lese, tusen takk!

Det er stengt for kommentarer.