Liten jente, stort måltid

I dag ble det  en veldig stor middag fordi dagen gikk så altfor fort og jeg fikk ikke spist noe særlig til lunsj. Jeg spiste vel mer enn en gjennomsnittlig voksen mann.. liten jente med stor appetitt.
Jeg er veldig lei av gymmet nå kjenner jeg, så det ble 1,5 times skogstur istedet. Det er selvfølgelig ikke det samme som vekttrening, men jeg har en treningsstrikk her hjemme som jeg skal klare å få gjort noen gode øvelser med – i hvert fall på overkroppen. Vi mosjonister vet dere.. Fokuset mitt for tiden er ben, så det blir vel en økt på gymmet i morgen eller søndag. Da må man nesten ha ordentlige vekter!

Apropos dette med liten jente.. vi handlet inn en del mat tidligere i dag, og i handlevognen hadde D sneket inn en sommerøl. Jeg la opp matvarer, D begynte å pakke, og da jeg skulle betale ble jeg spurt om legitimasjon. Haha! Jeg hadde jo glemt den ølen, så skjønte ingenting.. men dro fornøyd frem førerkortet og ‘fikk lov’ :mrgreen:
Det er greit så lenge den som spør er eldre synes jeg, men det som var litt spesielt denne gangen var at hun som spurte var en god del yngre enn meg. Ja ja.. fjortiss-Kristine.

Her er dagens middag; Tacosalat

400g karbonadedeig, en stor salat (salathode, cherrytomater, purre, paprika, agurk), dressing, 1 dl skyr, litt ketchup og tacosaus, og en haug med parmesan over. Og nei, jeg ble ikke stappmett.

Nå skal jeg gå og lage noe godt til ‘dessert’.. vet ikke helt hva enda.

Jeg målte pulsen like etter at jeg våknet i dag (glemte det dessverre med en gang), og den var på 40. Jeg er for så vidt fornøyd med å ha en lav hvilepuls, men kombinasjonen av at jeg føler meg litt seig/svimmel og hjertediagnosen jeg har fått tidligere gjør at jeg bestiller en legetime neste uke. Best å være på den sikre siden. Takk for svarene deres forresten.
Øver litt posering her, god måte å få kontakt med musklene på – å vite hva og hvordan man strammer riktig :smile:

Tøying er neste punkt på listen, det må jeg bli flinkere til! Da jeg danset ballett lovet jeg meg selv å beholde mykheten, sprette ned i spagaten uansett alder – det skal jeg holde sta som jeg er.


13 kommentarer til “Liten jente, stort måltid

 1. Karianne

  He he 😆 , ‘great minds think alike’ ja. Tenkte det selv, men ville ikke skrive det, godt du gjorde det da! :mrgreen:

  Så gøy å bli spurt om leg 😀

  Har selv blitt spurt flere ganger både på polet og i butikken, og det etter at jeg fylte 30, siste gangen var det ei ung jente som spurte meg også. 😆 Alltid like stas!

  Tenker du er veldig myk etter alle år med ballett, tøying er noe jeg selv prøver å bli flinkere til også. Har hatt perioder hvor jeg har vært veldig flink, gått ned i spagaten og greier, men så gir jeg meg og blir stokk stiv igjen. Utrolig dumt, det skal jo ikke så mye til for å holde det ved like. 🙂

  Flott bilde av deg forresten! 😉

  Kos deg resten av kvelden! 🙂

 2. Nina

  Det var mye mat ja:) Lagde den curry retten din for tredje gang denne uka, min nye yndlingsrett:)
  Fin brunfarge du har.

 3. Annika

  Haha skjedde detsamma før mig å vennine forrige uke i sverige da vi skulle kjøpa snus. Min vennine e 32år 😉 hahA.. Ang dans så danset jeg fra tidig alder til jeg begynner med vokter for ca 3år siden. Var på danspass forrige uke, ohh my god hva støl jeg var. Er dårlig med stretch me 2 men blitt bedre siden da 😉 og kan fortsatt gå mer i spagat men litt støl ;0) ha en lovely evening! Du e GRYM!!

 4. Nettisen

  Hei
  Super blogg du har, jeg har stjålet mange oppskrifter fra deg allerede selv om jeg er ganske ny på dette med fornuftig kosthold. Fantastisk å kutte hvetemel og sukker, først da merket jeg hvor uggent det var før.

  Morsomt at du skriver det med spagaten, jeg er også «gammel» danser og turner og har sagt akkurat det samme, spagat uansett, så da jeg et par uker før jeg fikk barn tok spagaten på gymmet tror jeg hver eneste sjel holdt pusten i frykt, hehe.

  Men du… Hvor finner man disse ingrediensene som f eks heter bakepro (og hva er det?), hi-maize o.l?

  Super 17.maihelg til deg:-)

 5. Anette

  Hei! Jeg lurte på hvilket av proteinpulverene som er best på smak? Og som egner seg best i baking? Tenker da helst på sjokolade.. Er ganske viktig at det ikke er for mye kcal i det heller, da jeg prøver å gå ned i vekt og teller kalorier! 🙂

 6. Caroline

  Hei, Utrolig bra blogg 🙂 Fant den når jeg søkte på bodyfitness. Tenkte jeg skulle skrive til deg å spørre om et par ting.
  Etter mye fram og tilbake har jeg bestemt meg for å starte med bodyfitness. Men finner ikke så mye om det på nettet. Tenker treningsprogram, hvordan man deltar på konkurranser, hva man må øve på osv. Kanskje du kan fortelle litt om det? Hvordan man kommer inn i gamet likssom 😉

 7. Fitness is my life

  Å blir spurt om leg er ikke dumt! Hehe.. Det er jammen bedre å se yngre ut enn man er enn eldre sier nå jeg! 🙂 Nok en gang har vi spist veldig like middager, sett bortsett ifra at jeg spiste kyllingkjøttdeig istedenfor karbonadedeig 😉 Tacosalat er godt!

  Kjempefint bilde av deg Kristine, og den kritthvite buksa gjorde deg utrolig brun 😉

 8. kriweb

  @Jonny Rev: Jepp

  @Karianne: Noen blir nok irriterte over det, men jeg blir bare glad (og forundret) 😀
  Vi får bli flinkere til å tøye, vil ikke bli en av de som sliter med å bøye seg ned og knyte skoa :mrgreen:
  Ha en fin helg videre!

  @Nina: Så bra, det er som sagt en av mine favoritter og. Takk, fikk litt vitamin D-stråler her om dagen 😎

  @Annika: Oi, hehe.. jeg kjenner en som er 34 år og blitt spurt om leg (kremt, skal ikke si hvem), det er godt gjort 😀
  Jeg har allerede blitt litt stiv bak knærne, så jeg får bare sette i gang og tøye!

  @Nettisen: Ikke sant det er godt? Jeg spiser såklart sukker og hvetemel en sjelden gang innimellom, og da smaker det nesten litt rart/altfor søtt. Og jeg får vondt i magen.. jeg trives veldig med kostholdet mitt nå, har funnet en fin balanse.
  Bakepro er et proteinpulver som tåler varme/oppvarming bedre enn vanlig, fåes kjøpt i Sverige eller i nettbutikk. Hi-maize er et kostfiber og kan erstatte noe av hvetemelet når man baker, fåes kjøpt på helsekostbutikker eller http://www.funksjonellmat.no
  Ha en strålende helg videre! 😀

  @silje’s fremgang.: Nei man får nesten holde av en dag i uka til det, søndag er kanskje en fin dag 🙂

  @Anette: Jeg er veldig fornøyd med iso-gold sjokolade, eller QNT Metapure proteinpulver (belgisk sjokolade eller kokos&sjokolade).

  @Caroline: Jeg gjør stort sett alt på egenhånd, så er ikke så veldig ‘inn i gamet’ dessverre 😀 Men om det er noe du lurer på så kan du gjerne sende meg en mail; kristine@kriweb.no

  @Fitness is my life: Ja, se der ja 😀 Og du spiste opp alt du og? Flink jente!
  Takk! (Også jukset jeg med litt vitamin D stråler her om dagen) 🙄

 9. Marleén

  Hei!! Jeg var på leting etter lav-karbo kaker og ved en tilfeldighet kom jeg inn på din blogg. Dette er første bloggen jeg har sett på mer en 1 minutt. For første gang ever har jeg lest igjennom en hel blogg og synes din er helt topp! Matoppskriftene dine har jeg kopiert og skal prøve hver en av dem!!

  Tidligere når jeg har bakt har jeg byttet ut sukker med Sukrin, men dette ble ingen suksess. Så nå gler jeg meg til å prøve dine nammiser 😛

  Så må jeg legge til at bildene av pus liker jeg ekstra godt. Er en ekte pusemor selv.. 😀

  Lykker til videre med bloggen, livsstilen din og konkurransene. Du er til stor inspirasjon for andre.

 10. kriweb

  @Marleén: Tusen takk!! Det inspirerer meg til å fortsette litt til 🙂
  Også en pusemor da, det var ekstra hyggelig! Det blir nok flere bilder av Todd her fremover, disse ‘barna’ våres :mrgreen:

Det er stengt for kommentarer.