Oh sunny day

Nå snakker vi vårvær! Startet dagen med å sole oss på verandaen, fikk til og med litt farge.

(Jack har flott brunfarge året rundt)

Gårsdagens bursdagsfeiringen var veldig koselig, det ble jo fint vær etterhvert og. Jeg må bare si; Det er først når man har sunne og usunne kaker rett ved siden av hverandre hvor man kjenner hvor utrolig godt det (dessverre) er med ekte vare. Så man får være glad for at smaksløkene fint kan venne seg til andre/magre smaker etter en tid :grin:
Når det er sagt så synes jeg «sunne kaker» kun skal være på hverdager og/eller på diett. Det er mange som tror at det er en erstatning og dessuten tidkrevende og avansert, men for min del blir det bare en annen måte å spise egg, kesam/skyr og nøtter på. Jeg vil i hvert fall nyte det usunne innimellom på spesielle anledninger, men det er meg. Det hjelper meg fra å miste balansen :smile: I går ble det litt av begge deler.

Ellers ble det et lite klesskift (gjør ikke alle vertinner det), jeg fikk en rosa hettekjole av søster som var så fin – og behagelig.

Det ble bentrening i dag; Knebøy, benspark, liggende lårcurl, strakmark, benpress. Kjørte lettere i dag med 50 kg i bøy og strakmark – håper neste uke fører med seg en mindre plagsom rygg og bedre dagsform.
Hadde også et par øvelser på mage; Sit-ups på ball, crunches i maskin.

10 kommentarer til “Oh sunny day

 1. Rie Aleksandra

  Ble bein på meg også i dag, men ift. deg så perset jeg med 50 kg x 6 reps, hehe. Alt er relativt! 😉 Benspark, er det som leg extensions? Crunches liker jeg best i Hammerstrength der man samtidig løfter beina, og kan snu stolen til høyre/venstre for å trene skrå magemuskler.

  Ellers enig i at ekte var ikke kan erstattes, men så lenge man kun spiser det få ganger i året er det heller ikke nødvendig. 🙂

 2. kriweb

  @Rie Aleksandra: Jo, du sier noe.. Men jeg er svak som en kattunge i forhold til andre igjen :mrgreen: Benspark er leg ext ja.
  En så avansert sak har ikke vi tror jeg.. men jeg må alltid være forsiktig så jeg ikke bruker andre muskler enn magen (skuldre/armer), så foretrekker egentlig sit-ups på ball/benk/matte.

  @Beate: Takk, den var så god å ha på seg og (mykt fløyel) 😀

 3. Malin

  For en deilig kjole! Det er plass til myyye kake under den :mrgreen:
  Jeg har fått min overdose med skikkelige kaker kjenner jeg. Det tar på med to konfirmasjoner etter hverandre.
  De skikkelig kakene er sååå gode, men jeg blir jo så daff etterpå… 🙄

 4. Anett

  Hei
  For en kjempesøt kjole ! Hva slags merke er det, eller hvor er den å få kjøpt ?
  Du kledde den supergodt 🙂

  jeg digger forresten innredningsstilen deres, vi har samme shabby chic-stil med hvite gulv, gamle hvite møbler og sarte pasteller – det kommer ekstra godt til rette nå i all denne deilige solen, masse lys !

  Gleder meg veldig til is-oppskrifter fra deg – jeg er sykt glad i Ben & Jerrys is, og lei meg for at jeg (iallefall foreløpig) ikke har funnet yoghurt-variantene deres i Norge, kun de med fløte. Man vil jo spare en del kalorier der iallefall.
  (sjokoladeisen med brownie-biter er favoritten, men kan jo ikke nyte den nå som jeg er på langvarig diett)

 5. Kristine

  @Malin: Den var veldig fin å ha på seg etterhvert ja :mrgreen:
  Mai-måned er kake-måned har jeg inntrykk av.. så vi har vel kanskje flere slike dager i vente 🙄 Best å bake litt 50-50 selv

  @Anett: Jeg måtte spørre, den er kjøpt på Litt Snob på Sandvika.
  Det er spesielt vakkert om våren/sommeren ja, alt blir så lyst og rent – trives veldig med den landlige stilen. Vi har hvitt gulv på kjøkkenet, men ønsker meg det på soverommet og. Stuen blir litt for stor tror jeg..
  Ja jeg har veldig lyst til å lage fløte-is (eller yoghurt, begge deler kanskje) med sukrin og diverse sjokoladebiter, nøtter o.l. Blir litt enklere med en maskin.

 6. Anett

  Hei igjen – har lyst til å spørre deg om noe (som ikke er apropos hverken iskrem eller kjoler :-))
  Ser at når man er på langvarig diett før konkurranse så spiser mange 3 dager f.eks.1300 kcal og den fjerde dagen ca 500 kcal MER – hva er grunnen til dette ?
  Går man mere ned i vekt på en slik diett enn å spise samme energimengde hver dag i flere måneder ?
  Når man er på denne dietten, går man da opp i vekt mend legger på de ulike øvelsene (altså mer og mer jern,progresjon, ble litt tungforklart dette) – eller står man fast på samme vekt man løfter i denne diettperioden ? (vedlikehold)

  Min store last er potetgull og det er det eneste jeg savner nå etter 4 uker på diett.
  Siden jeg skal være på temmelig stram diett i lang tid fremover (skal ned 20kg og samtidig bygge mye muskler – fettprosenten skal halveres) – så har jeg lyst til å se om jeg kan legge inn en kalkulert «sprekk» med potetgull f.eks 1 gang i måneden.
  Tror du dette kan la seg gjøre (altså +1000kcal 1 gang i måneden) uten at det slår ut i særlig negativ retning ?
  Eller er det bare dumt å friste smaksløkene fordi man da får lyst på meeeeeer ?
  Bør jeg da legge inn ekstra kardio-økter etter utskeielsen for å bøte på skaden, elelr er det annet jeg kan gjøre ?

  Tusen takk for tips !

  Og fortsett med den bra bloggingen – du er til stor inspirasjon for meg, både hva gjelder trening, kosthold og interiør 🙂

 7. kriweb

  @Anett:
  Grunnen til at mange (inkl meg selv) velger å variere på inntaket er for at kroppen ikke skal venne seg til nøyaktig samme mat og mengde daglig i flere uker. Dessuten handler det for min del om at jeg heller ikke ønsker å spise det samme dag ut og dag inn. Variasjon er alltid bra, enkelte dager krever mer energi og da er det greit å kunne spise litt mer.
  I den grad man orker og har energi så vil jeg anbefale å øke vektene og kjøre tungt – ikke falle for fristelsen til å trene lettere i hvert fall.
  Jeg ville ha unnet meg det – ja. Andre vil kanskje si at man skal holde seg unna og heller ha en sunn spisedag. Kroppen har godt av mer mat/mat-boost en dag innimellom, i hvert fall om du har planer om å gå på diett i flere uker. Er det en livsstilsendring så er det desto viktigere synes jeg. Jeg har kalkulerte «sprekker» uten at det ødelegger, heller tvert om. En god psyke og motivasjon er viktig på diett.
  Jeg ville ikke ha «straffet» meg selv med kardio, kjør det fordi du ønsker det selv.
  😀

 8. Deadbarbie

  Så fin Jack er.. Når jeg blir eldre og er ferdig med alt som heter utdanning, og virkelig har tid til å oppdra en hund godt, skal jeg ha meg en sånn nydelighet!

  Og ja, du kler virkelig rosa 😉

 9. kriweb

  Jack er verdens fineste hund.
  Jeg hadde aldri tenkt på å skaffe meg hund, men når den fulgte med mannen så var det ikke så mye å gjøre med – men du verden så glad jeg er for det nå 😀

Det er stengt for kommentarer.