Kristine svarer

Jeg kom ikke på noe bedre overskrift, men tenkte det var greit å ha en slik oppsummering innimellom – kanskje det er flere som lurer på noe av det samme. Fant derfor frem noen spørsmål jeg har fått i det siste.

Kan du sjekke fargekoden på MXDC (unisex) tightsen – er det hawai eller creet?
Svar: Nå har jeg vrengt tightsen og jeg finner ingenting dessverre.. men den er turkisaktig i fargen – altså stripene på siden.

Mandellappene hørtes gode ut! Men har ikke havremelk, kan dette erstattes med noe annet, f.eks vanlig melk? Eller binder dette røren sammen? Det jeg har testet ut har en tendens til å ikke henge sammen.
Svar: Ja, du kan fint bruke vanlig melk – det er uansett bare snakk om en liten slump. Jeg synes det viktigste for å få lappene til å binde seg er å ikke piske eggene altfor mye, den seige eggehvitten må være inntakt.

Hei! Jeg elsker bloggen din, masse matinspirasjon! men jeg lurte på hvordan du lager svin med banan og curry – retten din? 🙂
Svar: Takk! Jeg woker alltid kjøttet først, smaksetter med salt, pepper, chili, hvitløk og selvfølgelig curry. Deretter hiver jeg oppi de hardeste/sterkeste grønnsakene som brokkoli, rødløk o.l, og så til slutt de mykere grønnsakene + banan! Skallet på bananen bør helst være litt overmoden/brun, da er bananen søtest og gir mest smak. Lar alt surre et par minutter, tilsetter gjerne lett-kokosmelk/kokos.

Hej! Är en träningstokig tjej från Sverige. Tycker du har grym fysik =)
Jag undrar bara, vad är mandelmel? Finns det att köpa i Sverige?

Svar: Tusen takk! Mandelmjöl er mjöl av kaldpressede, kvernet mandler. Ja, det skal finnes på helsekost – eller t.ex her: www.lchfbutiken.se (men det er dyrere med frakt osv).

Er margarin greit å spise?
Svar:  Ja, hvorfor ikke? Det synes i hvert fall jeg, og jeg er dessuten veldig glad i det – Vita er et godt alternativ til mye annet. Det handler jo om mengder, og det er begrenset hvor mye man har på en liten mandellapp, vaffel e.l

Mmmmm, reker, majones og egg er alltid en sikker vinner! Spiser du noe blåskjell forresten? Det er jo bare sååååå godt – og utrolig enkelt å lage.
Svar: Det er fantastisk godt, jeg er veldig glad i majones og diverse tjukke gode meieriprodukter. Blåskjell har jeg smakt én gang, men den var uten særlig smak til. Jeg er generelt ikke så veldig glad i skalldyr/skjell, synes det blir så mye saltvannssmak. Kamskjell er godt da.

Å så deilig med Italia sånn på sparket da!!
Kan du si litt om hva du hadde i den pizzaomeletten? (Både bunnen og fyllet).

Svar: 3 egg, litt vann, paprika, purre, tunfisk og ost på toppen. Stekte den litt på vanlig ovn først, deretter hele stekepanna (har en liten en) inn i stekeovn. Det blir altså ikke noe bunn, men heller en gratinert topp – veldig godt!

Jeg må spørre hvor du får tak i diverse ingredienser du bruker i bakverkene dine? Mandelmel, jbk-mel, hi-maize, sukrin, sukrinmelis m.m.? Sliter med å finne det i vanlige matbutikker. Hjelp! 😉
Svar: Helsekostbutikker som f.eks Sunkost og Life. Smartclub, og enkelte Ultra, Meny og andre større butikker har noe av det også – men ikke alltid. Kan også bestilles her www.funksjonellmat.no

Har du en mailadresse jeg kan nå deg på?
Svar: Ja – du kan sende meg en mail til: kristine@kriweb.no

Nå skal jeg gå og lage ferdig middagen, blogges senere :mrgreen:

6 kommentarer til “Kristine svarer

 1. Anonym

  gratulere med dagen på etterskudd, håper feiringen i helgen går over all forventning:)
  du er den største inspirasjonskilden 😉

 2. Anonym

  Hei!
  Skal kjøpe meg nytt proteinpulver, og lurte på om zero karb belgian chocolate fra nordic nutrition som jeg har sett du benytter deg av, er å anbefale? 🙂 med tanke på smak? Pleier vanligvis å bruke det i havregrøt, smoothie o.l. Derfor digg med ordentlig sjokosmak 🙂

  Digger bloggen din med alle oppskriftene!

 3. kvitre

  Hei!

  Jeg ser du tidligere har lagt ut en vaffeloppskrift. Hva er næringsinnholdet i denne totalt (hele røren og pr vaffel)?

  Takk for utrolig inspirerende side 😀

 4. kriweb

  @Anonym: Tusen takk! 😀

  @Anonym: Jeg bruker bare proteinpulver fra nordic nutrition og er veldig fornøyd med smaken. Iso-gold sjokolade er også god.

  @kvitre:
  Jeg tror jeg har laget flere versjoner – kan du kanskje linke til det innlegget du mener så skal jeg regne det ut.

 5. Kine

  Hei! Du har så utrolig inspirerende og selvfölgelig har man lyst til å lage alt godt som du lager! Jeg bor fortiden på GranCanaria og jobber som fitness instruktör! Beste jobben spörr du meg, men dessverre er det ikke så lett å finne alle indigrienser du bruker. Vet du hva det heter på engelsk? eventuelt spansk?

  Mvh Kine

 6. kriweb

  Hei! Så spennende da, det hørtes ikke vondt ut nei 🙂

  Mandelmel = almond flour
  Sukrin = erythritol
  Johannesbrødkjernemel = carob powder

  Håper det er til noe hjelp for deg 🙂

Det er stengt for kommentarer.