En pause fra hverdagen

Da ble det både jobb og beintrening i dag – det føltes godt, men merker jeg blir fort sliten. Tett nese og hode gjør liksom noe med dagsformen.. pust og pes.

Jeg ble overrasket med en tur denne helgen, så jeg reiser bort i morgen tidlig og kommer ikke hjem før sent på mandag. Med andre ord så blir det ganske stille herfra de neste fire dagene, men nå er det blitt veldig mange fine trenings- og kostholdsblogger der ute så jeg regner med at det går fint :mrgreen:

Det har vært litt usikkerhet i dag med tanke på denne asken som til stadighet brer seg utover landet og ikke klarer å bestemme seg for hvilken retning den skal ta, men nå virker det som om ting er i orden og at flyet letter grytidlig i morgen. Jeg kan jo risikere å bli værende i Italia (ikke at det er det verste stedet å være), men det får vi ta som det kommer. Satser på at det går bra!

Det ble en deilig pizzaomelett med tunfisk og fetaost til middag i dag

(Steker bunnen vanlig først, deretter hele stekepanna inn i stekeovnen i 15 min på 200 grader)

Så med dette ønsker jeg dere (litt på forskudd) en riktig god helg!

P.S Lover å svare på kommentarer/mail når jeg er hjemme igjen

16 kommentarer til “En pause fra hverdagen

 1. Fitness is my life

  Riktig god tur til Italia! Det hørtes virkelig ikke feil ut, og spesielt ikke når det er en overraskelse. Ekstra kos 😉 Håper dere får noen kjempefine dager der nede 😛

 2. Yvonne

  God tur og GOD bedring håper du kommer i form igjen etter en deilig og avslappet tur 😛 heldig du er.. stå på du er fortsatt mitt store forbilde 😀 🙂 😀

 3. Jade

  god tur! krysser og krysser for at dere kommer dere avgårde! de sier at luftrommet er åpent, men jeg sitter her i usa og venter på norgesbesøk som sitter fast under åpent luftrom… kjedelig. men, så, da håper jeg det blir luft under vingene deres!

 4. Jeanett

  Italia?! Jeg hadde nok krysset fingrene for at flyet ikke gikk hjem igjen, fått tatt en lang ferie fra hverdagen.

  Turen vil nok gjøre deg frisk og rask igjen, nyt den;)

 5. Kristine

  Spontantur til Italia, det hadde jeg ikke sakt nei til 😉 Hvor i Italia skal du?
  Ønsker deg en fantastisk tur :mrgreen: Bli frisk og kos deg 😀

 6. Beate

  Misunnelig! Italia er helt nydelig. Kan tenke meg det er fint på denne tiden, ikke for varmt sånn som om sommeren.

  God tur 🙂

 7. Anett

  Å så deilig med Italia sånn på sparket da !!
  Kan du si litt om hva du hadde i den pizzaomeletten ?
  (både bunnen og fyllet)
  Det så deilig ut 🙂

Det er stengt for kommentarer.