Dett i desa

Skikkelig snørrunge om dagen! Ikke så mye mer å si om formen.

I dag klarte jeg å gå en liten tur, så jeg skal prøve å komme meg på jobb og tilbake til hverdagen igjen i morgen. Om det kalles snill-pike-syndromet, eller bare ren stahet å tvinge seg selv frisk er jeg ikke helt sikker på..
Neida, men jeg kjenner at det går fremover og at jeg er på bedringens vei.

I dag har jeg spist som en ekte kroppsbygger, nemlig veldig mange små måltider. (Det ligger ikke noe annet bak enn kjedsomhet og varierende lyst på salt/søtt).
Her er et par av måltidene (mange gikk igjen flere ganger)
Egg og reker med majones

Mandel-lapper med skyr, syltetøy og et dryss av sukrinmelis

(den bakerste med margarin, sukrin og kanel)

Svinefilet med curry, banan, asparges og brokkoli

11 kommentarer til “Dett i desa

 1. Hanne

  Hei 😀

  Har den siste tiden lest utrolig mye på bloggen din. Syns det utrolig moro å følge med, og særlig liker jeg all den, om jeg må få si geniale, maten du lager 🙂

  Er selv en 18 år gammel jente med mål om å konkurrene innen fitness i løpet av det året jeg fyller 20. For øyeblikket «kosedeffer» jeg litt, kun for å bli litt markert før sommeren. Siden blir det å bygge litt mer!

  Nok om meg:P Formålet med dette innlegget var i grunn å spørre hvor du får tak i diverse ingredienser du bruker i bakverkene dine? Mandelmel, jbk-mel, hi-maize, sukrin, sukrinmelis m.m.? Sliter med å finne det i vanlige matbutikker. Hjelp! 😉

 2. Fitness is my life

  Godt å høre at du er på bedringens vei, selv om nesa renner 😕 Bra at du får i deg nok mat også, det er jo så utrolig mange som ikke spiser når de er syke, du er flink! 😆

  Fortsatt god bedring: bli frisk! 😀

 3. Beate

  Haha. Passer dårlig å lese bloggen din rett etter trening når jeg er så sulten at jeg sikkert kunnen spist en hest.

  Har lyst å lage alt det her nå :mrgreen:

 4. Rie Aleksandra

  Mmmmm, reker, majones og egg er alltid en sikker vinner! Spiser du noe blåskjell forresten? Det er jo bare sååååå godt – og utrolig enkelt å lage.

  Fortsatt god bedring!

 5. Malin

  Det er godt at du har matlyst selv om du er syk hvertfall. Det er viktig med mat :mrgreen:
  Håper arbeidsdagen går fint i dag!

 6. Hanne

  Godt du har matlysten i behold! Jeg er absolutt for å spise seg frisk :mrgreen:
  Håper det går bra på jobb, og at du ikke «går ut for hardt» nå. Jeg har selv presset meg til å dra på skolen + gå ærrender osv hver eneste dag i det siste, og det har såvisst ikke hjulpet på formen 😕 Sånn er det med både flink-pike-syndrom og rastløshet.. 🙄

Det er stengt for kommentarer.