Oslo Grand Prix

I dag dro vi og så på finalen i Oslo Grand Prix! Det var litt rart å sitte i salen denne gangen, men det var mange flotte utøvere med og dermed veldig gøy og motiverende å se på. Gratulerer til alle som deltok, jeg synes det var to fine og velfortjente førsteplasser i bf.
Det var også veldig koselig å få hilst på noen av dere medbloggere!

Motivasjonen til noe tyngre trening er tilbake, ryggen begynner å bli relativt bra igjen – så lenge jeg ikke blir dumdristig. Hadde en god benøkt i går, beinpress er en usedvanlig god øvelse synes jeg :cool: Det samme med lårcurl, skal bli flinkere til å bytte ut sittende med liggende – den tar mer på gluteus om man samtidig løfter knærne litt opp fra benken/kniper stumpen. I morgen blir det en tung og god ryggøkt, og fra mandag av begynner jeg med litt mer strukturert program igjen for å ha litt bedre oversikt over vekter og at jeg øker for hver uke.

Jeg har begynt å tenke litt på hva jeg vil og ønsker innen bf, om jeg i det hele tatt vil konkurrere igjen – og i så fall hvor og hva. Og uten å si for mye så har jeg nok bestemt meg. Jeg lover å skrive om det når jeg vet helt sikkert :smile:

I dag har det blitt både lunsj og middag ute, så mattips er på plass igjen først i morgen.
Ha en fin lørdagskveld videre ♥

15 kommentarer til “Oslo Grand Prix

 1. Stine

  Jeg fulgte konkurransen hjemme fra sofaen, og synes virkelig det var mange flotte jenter på scenen i dag – spesielt vinneren i den lange klassen. Håper vi får se deg på scenen igjen, er veldig spent på hva du bestemmer deg for. Du har vel snakket om USA tidligere..? Nå er det jo flere skandinaver som har vist at det går an å gjøre det bra der borte 😀 Gleder meg til å høre!

  God helg til deg og dine!

 2. KaHo

  Lykke til med planene dine! 😀 Blir spennende å høre om når du er klar. Kanskje du vil legge ut litt av treningen din fremover? Det er alltid interessant lesning 😉
  Ha en fortsatt fin helg! 🙂

 3. Malin

  Spennende å høre hva du tenker fremover 🙂 Jeg fikk med meg badedrakt delen i begge klassene, og det var mange flotte jenter. Og mye fint bling bling 😆

  Beinpress FTW :mrgreen:

 4. kriweb

  @Rie Aleksandra: Så dumt vi ikke fikk hilst da Rie, jeg fikk sagt hei til et par jenter – men lusket sjenert hjem før finalen var ferdig.

  @Stine: Ja enig, mange flotte jenter og Therese hadde en vinnerfysikk. Jeg har så og si bestemt meg, må bare få avklart et par ting først 🙂
  Takk, i like måte!

  @KaHo: Ja, det kan jeg jo gjøre innimellom – det er lettere for meg å ha oversikt når jeg skriver det ned og. Fortsatt god helg!

  @Malin: Ja, og det var noe skikkelig flotte bling-bikinier i finalen. Hadde det vært opp til mamma så hadde jeg gått i min på stranda :mrgreen:
  Jaa, FTW!

 5. Iris

  Veldig hyggelig å hilse på deg også i dag! Føler jo at jeg kjenner deg, etter daglige turer innom bloggen din siste året, så kunne ikke annet enn å si hei når jeg først så deg! 😉

  Blir spennende å høre om dine planer videre!

 6. Martine

  Jeg også så deg idag,men når jeg skulle si hei var du brått borte desverre. Hyggelig å se deg alikevel da,du ser som vanlig veldig bra ut 🙂

  Spent på å høre om planene videre..Krysser fingrene for at det blir flere anledninger hvor vi kan se deg på scenen og få være fast heiagjeng!Klem fra meg

 7. kriweb

  @Baliba: Du skulle du bare ha gjort! Jeg er for sjenert til å se etter folk/øyekontakt, men synes det er veldig hyggelig når noen kommer bort og sier hei 🙂

  @Undrende: Nei, den har jeg dessverre ikke smakt.. men jeg er helt sikker på at den er god – som det meste de har 😎

  @Iris: Det satte jeg veldig pris på at du gjorde, kjempehyggelig å hilse på deg/dere 😀

  @Thale: I like måte søta!

  @Hanne: :mrgreen: Det er jeg og et par til som vet.. men før det er avklart er det kanskje dumt å si for mye.

  @silje’s fremgang.: Håper (og regner) med at det blir bra for min del 🙂

  @Martine: Så dumt det var da Martine 😕
  Du er en fantastisk ildsjel i denne sporten, det skal du vite. Det er du (og noen til så klart) som er så flinke til å komme på hver eneste konk. og heie frem utøverne. Stor klem

 8. Martin Norum

  Hei!

  Vet ikke om du har skrevet noe om dette tidligere – men har du vurdert å bytte ut benpress med f.eks knebøy/frontbøy og lårcurl med f.eks nordic hamstrings?

  Du har sikkert tenkt nøye over øvelsesvalg, men hadde vært kult med noen tanker rundt det:)

Det er stengt for kommentarer.