Stikkordet er protein

Jeg må bare kommentere det alle snakker om nå: For et deilig vær! Herlig solskinn og mild temperatur, nå kan jeg endelig dra frem sykkelen igjen :smile: Testet den ut i stad, enten er jeg blitt altfor tung eller så må bakdekket pumpes opp realt..

Etter jobb i dag hentet jeg en sponsorpakke fra Nordic Nutrition. Med all den proteingodisen de har, og som den søtglade jenta jeg er, så må jeg si jeg føler meg heldig – mye godt!
Jeg skulle ta et bilde av innholdet, men Todd mente det var viktigere å gi han mat. Og selvfølgelig er det det.

QNT Proteinbarer – denne med jordbær

Proteincookies – denne med oatmeal & raisin

Når man bestemmer seg for å bestille noe, men er usikker på hva man skal velge, så gå først og fremst etter hva som frister nettopp deg. Jeg er egentlig sjokoladoholiker, men foretrekker faktisk apple&caramel cookies. Det er derfor veldig vanskelig å anbefale noe, men jeg kan med hånda på hjertet si at jeg liker alle smakene de har! Fælt å innrømme at man har spist så mye men :mrgreen:
Se deretter på innholdet om det er av interesse for deg, om jeg ikke husker helt feil inneholder f.eks en qnt delicious-proteinbar like mange kcal som én oatmeal-cookie. Det er uansett mye mindre enn ekte vare, og dessuten mer proteinrikt. Browniesene har noe høyere kcal-innhold, men du verden så mektige og g-o-d-e.

Når jeg først fikk i meg dette så fikk jeg lyst på mer proteinrik mat, så middagen i dag ble helt enkelt proteinvafler.


Slike vafler kan gjøres på så mange måter, så lenge man erstatter hvetemel og sukker har man allerede fått en mye sunnere/bedre versjon.
Min oppskrift i dag ble:
2 egg + 2 eggehvitter
2 ss mager kesam
50g mandelmel
20g hi-maize
1 ts jbk-mel
1 ss olje
2-3 ss Sukrin
1 ts Kanel
2 ts Kardemomme

Beklager om jeg frister dere som er midt i de tyngste konkurranseforberedelser, ikke lenge igjen nå. Det er allerede 2 år siden min bf-debut, med andre ord så har jeg blogget i 2 år – grattis kjære blogg. Du verden som tiden flyr!
Ønsker dere alle lykke til!

10 kommentarer til “Stikkordet er protein

 1. Malin

  Grattis til bloggen 😀
  Den/du har gitt meg masse glede og inspirasjon disse 2 årene. TAKK!!!

  Jeg tror ikke at det er du som er blitt for tung, heller lite luft i sykkelen. Samboeren min er hobby-syklist (skal sykle 2 ritt nå i vår) og det er mye pleie og stell når sykkelen blir tatt frem etter vinteren..hehe

  Håper du får en finfin fredag 🙂

 2. Lene

  Så flink du har vært å holdt bloggingen (og kroppen;) ved like i 2 år!!
  Jeg husker fra tidligere poster, at du skrev om ellipsemaskinen din, men jeg fant det aldri igjen! Hvilken bruker du, og har du noen tips til meg nå som jeg skal kjøpe en til hjemmebruk!?
  Tusen takk=)
  Goood Helg:):)

 3. Bella

  Hei du 🙂
  Prøvde vafflene dine nå, de ble veldig gode, men de ble jo så tørr og porøse og vanskelig å få opp av jernet!?!

  Så lurer jeg på hvordan du spiser før trening? Hvor lenge før, forskjell på styrke og utholdenhet?

  Jeg prøver jo å leve ganske kalorifattig for å gå ned i vekt, men om jeg ikke spiser noe eller bare litt før blir jeg helt tom og klarer ikke å gi noe… så da går jo vinninga opp i spinninga. Karbohydrater før og proteiner etterpå eller? Jeg er litt som deg at jeg er mest sulten på kveldene, men trener på dagen…

  Fantastisk inspirerende blogg du har, gratulerer med 2 år! Heier på deg 😀

 4. KaHo

  Gratulerer til bloggen din Kristine! Ett år eldre enn snuppa mi den da, he he 😉 Hun blir ett år om 2 uker i dag. Men du begynte vel å legge ut litt treningsbilder, økter og diverse i en tråd på iform først, stemmer ikke det? synes jeg husker noe sånt fra flere år tilbake, var du med i en konk. på iform også? Eller husker jeg feil der? Har jo lest om så mye og mange på det forumet, så mulig jeg surrer litt. 😆 Får vel svare på spørsmålet ditt da 😉 Har ikke bestemt meg for når jeg skal stille, men føler meg rimelig sikker på at jeg skal, har fryktelig lyst ihvertfall. 😀 Men må få på meg nok muskelmasse til at jeg føler at jeg har noe å stille opp med, er jo det som har manglet litt før.
  Kos deg med all proteingodisen (har skapet fullt av cookies og brownies selv) i helgen! Klem <3

 5. Hanne

  Se på jenta som er glad i syltetøy :mrgreen:
  Todd er så kul. Todd først, alle andre etterpå.

  Vaflene så veldig gode ut! Her har jeg handlet inn en noe mindre nyttig fristelse, nemlig tropisk fruktcocktail som skal nytes i sola..med vaniljekesam 😀

  Gratulerer med dagen, blogg!

 6. kriweb

  @Malin: Og takk til deg min medsammensvorne kattedame :mrgreen: Godt å høre, skal få pumpet litt luft i dekket.

  @Lene: Takk! Jeg kjøpte min på ellos – av alle steder – men den funker og jeg er veldig fornøyd med den.

  @Bella: Kanskje du hadde for lite olje i? Husk at eggene ikke skal vispes noe særlig, da blir vaflene «seigere» og holder seg mer sammen.
  Jeg spiser som regel ikke så mye før trening, det blir frukt, skyr/kesam eller en salat. Noen dager faster jeg – men kun om jeg ikke er sulten eller ikke skal trene tungt.
  Det viktigste å få i seg rundt trening (med mindre man driver med utholdende, langvarig kardio) er protein, så spis om du er sulten før økten. Og husk å få i deg noe etterpå, det er viktig.

  @KaHo: Jo, stemmer det – først på treningsforum, deretter iform.
  Utifra bildene så har du bra med muskelmasse, så go for it så kanskje vi møtes på scenen en gang! 😀

  @frederik: Ja, det kan man nok. Om røren ikke er ‘bindende’ nok, så ha heller i et egg til.

  @Hanne: Det er David som er syltetøyfan 🙂
  Takk, lille bloggen feirer dagen i dag!

  @Hanni: Ja, nu måste du prova ut några av dem 😀

 7. Lene

  Hei:) Du takk for svar! Ellos faktisk:) Var akkurat å tittet innom, og de hadde jo et ganske bra utvalg tilogmed! Men det var stoort spenn i prisklasser! Hvilket merke var det du gikk for da??
  Kos deg videre i det deilige vårværet, motivasjonen kommer med sola vettu;)

 8. kriweb

  @Lene: Nå har de den ikke lenger ser jeg.. men det var den billigste av de 🙂
  Ja vi må nyte vårværet mens vi kan, har hørt at det blir dårligere til uka..

Det er stengt for kommentarer.